QUOTE(Picine @ 2007 05 20, 22:56)
O gal galit kas nors trumpai bruksteleti apie Neapoli?
Nusipirkom su drauge akcijinius bilietukus i Roma. Tai 4 dieneles praleisim Romoj - lieka dar dvi. Galvojom kur nors netoli traukiniu nuvaziuoti. Arciausiai pasirode neapolis. Tik prisiskaiciau komentaru, kad labai jau nesaugus miestas. Gal kas galetu papasakot?
O gal dar kur galima nuo Romos nelabai toli nuvaziuoti kelioms dienoms?
Nusipirkom su drauge akcijinius bilietukus i Roma. Tai 4 dieneles praleisim Romoj - lieka dar dvi. Galvojom kur nors netoli traukiniu nuvaziuoti. Arciausiai pasirode neapolis. Tik prisiskaiciau komentaru, kad labai jau nesaugus miestas. Gal kas galetu papasakot?
O gal dar kur galima nuo Romos nelabai toli nuvaziuoti kelioms dienoms?
jei nori pajurio, trauk traukinuku i Lido di Ostia, apie 30 km nuo Romos, fainas pajurio miestelis. Butinai prie Romos nuvykite apziureti Adriano vila, ten beveik visa diena praleisite...
Papildyta:
QUOTE(Zvirblis @ 2007 05 21, 00:36)
O man parūpo, ar Romoje yra tokie dalykėliai, kaip "blusų turgūs"? Jau radau vieną komentarą apie maisto turgus - būtinai apsilankysiu (turgeliai - mano silpnybė ). O ne maisto? Jei yra, tai kur?
yra ten didelis turgus, berods kiekviena sestadieni, nepamenu pavadinimo, kazkaip porta.... cia veronikos reikia, veronika, auuu!!! ten visko yra...
Papildyta:
QUOTE(NY @ 2007 05 21, 08:41)
Siulyciau rinktis Florencija arba Siena. Tai,ka pamatysi ten,to nepamatysi Neapolyje.(cia tik mano nuomone)
geras pasirinkimas, ziurint kaip merginos jausis per karscius, gal nenores per daug lakstyti... Sienna super jei dar pataikytumet per palio (zirgu lenktynes), tai pamatytumet kaip miestas pasiruoses, butu labai idomu... vakare ten labai grazu Florencija tai jau visiems zinomas miestas... tik man atrodo Florencija nera taip jau arti Romos Gal geriau merginos tegu Roma apziuri, nes per 4 dienas spes tik centrines gatves aplankyti ir senosios Romos griuvesius... ten miestas tai ne Vilniaus dydzio