Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

QUOTE(Freja @ 2007 02 01, 13:50)
Dekui, Veronika.  4u.gif
Zinau kad salia stoties, bet kad tik keli simtai metru arciau centro ir kainos is karto dvigubos  blink.gif  O labai toli nesinorejo. Tikiuosi geriausio, tas viesbutukas bent jau buvo rekomenduotas knyguteje, kaip 'standing out' is tu visu prie stoties.

Mes galvojam, gal reiktu tada vakarais su taxi parvazinet, nes jei nesaugu,  tai as bijau. Esu svieziai apiplesta tiesiog autobusu stoteleje.  blink.gif

nelabai patarciau Italijoje taksi piktnaudziauti, nebent per daug pinigu butu ir gerai gaudaisi, kad suprastum kada tave veza tiesiai per aplinkui:)

Kiek buvau Romoje, nei karto niekas neapiplese, nors aisku, reikia buti atsargiai... bet tikrai man ten zymiai saugiau buvo nei Lietuvoje tiek diena, tiek nakti...
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 02 01, 11:47)
Lietuvoje ar Italijoje? blink.gif

Olandijoje..... verysad.gif

Merginos, o gal galit parekomenduoti koki faina bariuka kur butu gyva muzika. Uztektu gitaros ar pianino ir italisku dainu... wub.gif
Ir siaip gal patartumet kur nueiti kad paragauti tikro, ne turistisko, italisko maisto. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2007 02 02, 14:41)
Olandijoje..... verysad.gif

Merginos, o gal galit parekomenduoti koki faina bariuka kur butu gyva muzika. Uztektu gitaros ar pianino ir italisku dainu... wub.gif
Ir siaip gal patartumet kur nueiti kad paragauti tikro, ne turistisko, italisko maisto.  ax.gif

Veronika gal parekomenduos tiksliau... o apytiksliai taikyk ten, kur maziau turistu, daugiau vietiniu sedi... tai dazniau paprasciau atrodancios vietos, meniu ten dazniausiai italiskai tiktai ir dazniausiai ne centrinese gatvese ar aikstese (cia dazniausiai viskas skirta turistams iskaitant ir kainas)smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2007 02 02, 14:41)
Ir siaip gal patartumet kur nueiti kad paragauti tikro, ne turistisko, italisko maisto.  ax.gif

Freja, visoj Romoj be vargo rasi rosticceria, pizzeria, tavola calda, trattoria. smile.gif
Atsakyti
Labukas visiems. Zadu aplankyti Italija. Tik dar nezinau kada geriausiai pasirinkti laika. Vasara, pavasari ???? Kaip ten su oru ???
Zadu aplankyti Roma, Ancona. Gal dar aplankyti Milana. Ka galite pasakyti apie tuos miestus ???

Aciu!! smile.gif
Atsakyti
Rojuke, as vis del to patarciau pavasari, nes prie karsciu neipratusiems lietuvaiciams manau geriau nerizikuoti!!! Mano vienas pazistamas pamenu lankesi liepos menesi Romoje, tai sake, jog per karsti net grozybes jam nerupejo, svajojo tik kaip greiciau i vesia Lietuvele sugrizti... blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Grizau is Romos, suzaveta. thumbup.gif
Daug pamatem, nusivarem nuo koju, nes praktiskai visur ir visada pestute keliavom.

Kas cia klause kada vaziuoti, tai patarciau pavasari. Man netgi dabar labai patiko. Oras geras, nei salta, nei karsta, o giedromis dienomis norejosi ir paltuka nusimesti sauleje stovint.

Turistu Romoje yra visada, bet tikiu kad ziema, siuo metu- maziausia. Taigi, isvengem grusciu, dideliu eiliu ir nepakeliamo karscio. Man tas labiausiai patiko.

Jei dar kas domina, prasom klauskit. smile.gif
Atsakyti
Sveikos keliauninkes.  Viskas grazu, kas graziai baigiasi kelionej, viskas gerai, kas gerai baigiasi. Apie Italija galeciau duoti ir as siokios tokios informacijos, jeigu kam reikia. Cia turbut pirma karta vaziuojantiems savo transportu daugiau tiktu. Patyrusiems Italijos ypatumus - gal ir ne visai naudingos butu mano sukauptos zinios. Jei kam reikia, mielai patarsiu.

Labai praverstų patarimas.
Mes planuojam apsilankyti Venecijoje ir pora dienu tiesiog šiaip patinginiauti prie jūros. Domintu jei turi patirties kaip susirasti nakvynę, kur skaniai ir nebrangiai pavalgyti. Keliausim su 2m dukryte. Todėl nenorim daug "užsigriebti" įžymybių, o tiesiog pailsėti. Venecijoj tikiuosi labai nepavargsim, jei pasiplaukiosim gondola, pasigrožėsim miestu.
Atsakyti
Italijoje pernai buvau du kartus ir pameciau ten savo sirdy..

Patarimas del Romos: mes buvome 3 dienas ir labai pasiteisino open-bus turai: susimoki 20 eur ir gali 2 paras vazinetis jais - islipi ir ilipi kur tik uzhsimanai, vezha pro visas izimybes. Mes apvaziavom rata pirma karta - pamatem kas ir kaip, tada vaziavom is naujo per kelias dienas, su ilgais islipimais, paklydimais senamiestyje ir visu kitu svaiguliu.. Autobusai kursuoja kas 20 min. Manau, labai apsimoka, nes per tas dienas susisiekimui dugiau nei cento ir neishleisi.

Dar viena gaire: Ispanishki laiptai. Ten praleidom nuostabiausius gyvenime vakarus - vaziavome rugsejo pradzioje, Romoje kaip tik ispuole buti savaitgali. Ten savaitgali susirenka daug muzikuojanciu entuziastu, liejasi alus ir vynas ir tiesiog nunesha stoga... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2007 02 22, 11:00)
Labai praverstų patarimas.
Mes planuojam  apsilankyti Venecijoje ir pora dienu tiesiog šiaip patinginiauti prie jūros. Domintu jei turi patirties kaip susirasti nakvynę, kur skaniai ir nebrangiai pavalgyti. Keliausim su 2m dukryte. Todėl nenorim daug "užsigriebti" įžymybių, o tiesiog pailsėti. Venecijoj tikiuosi labai nepavargsim, jei pasiplaukiosim gondola, pasigrožėsim miestu.

Venecijoje tikrai nebus pigu niekas.. nakvynes ieskokite miesteliuose prie pacios Venecijos, jie siek tiek pigesni ir tikrai kokybe labai gera.. as berods prie venecijos temos rekomendavau viesbutuka, kuriame gyvenau, labai tinkamas su vaikais, nes yra parkelis... siaip jums geriau butu gyventi Jesolo, viename is daugelyje aukstos kokybes kempingu ir is ten garlaiviu keltis i pacia Venecija... siulau paskaitineti tema "Venecija" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(b3b @ 2007 02 20, 20:59)
O ar pavyko "apsikulturinti" kaip kad norejai? Itariu, kad laiko nebuvo g.gif

Sakiausi is pradziu bilietus i miuzikla Fame. Aisku, per agentura, su pristatymu i viesbuti, vieno bilieto kaina nuo kazkur 16 euru isaugo iki 35-40. blink.gif Na, bet buvaus pasiryzusi moketi. Bet paskui kazkodel nepavyko jiems nuimti pinigu nuo mano kreditines tai viskas taip ir pasibaige.

Bet, as ranku nenuleidau ir netycia atradau labai faina puslapi ir ten labai patogiai bei greitai uzsisakiau e-bilietus i klasikini koncerta, All Saints baznycioje. Tai buvo arijos is populiariausiu operu, kaip pvz. Karmen, Traviata ir pan.

Viskas vyko baznycioje, ziurovu nedaug, atlikejai apsirenge senoviskais rubais. Suzavejo wub.gif wub.gif Po koncerto nusipirkome dar ir koncerto CD, gavom autografus. Na, vnz, labai labai patiko! thumbup.gif
Veiksmas vyko Romos centre, visiems labai rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2007 02 22, 10:32)
Patarimas del Romos: mes buvome 3 dienas ir labai pasiteisino open-bus turai: susimoki 20 eur ir gali 2 paras vazinetis jais - islipi ir ilipi kur tik uzhsimanai, vezha pro visas izimybes. Mes apvaziavom rata pirma karta - pamatem kas ir kaip, tada vaziavom is naujo per kelias dienas, su ilgais islipimais, paklydimais senamiestyje ir visu kitu svaiguliu.. Autobusai kursuoja kas 20 min. Manau, labai apsimoka, nes per tas dienas susisiekimui dugiau nei cento ir neishleisi.

Sudomino. O kur nusiperki bilietus? Autobuse? Ar kur kitur?
Atsakyti