Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

Isties manau,kad verta aplankyti Italija,nes pati joje gyvenu ir zinau kokio tai nuostabaus grozio salis. thumbup.gif Viename zurnale skaiciau,kad apie 70 procentu pasaulio kulturos vertybiu yra Italijoje.Gal perdeta,bet vien gerai apziuret, pvz., Romoje esancias baznycias ir muziejus menesio laiko neuztektu. tourist5.gif
Atsakyti
Gal parekomenduotumet nebrangu viesbuti Romoje?
Atsakyti
Pasidomėsiu,nes mano draugė dirbo viename iš viešbučių Romoje.Šiaip,dar aplankyk www.lituani.net Ten rašo,kur nebrangiai apsistoti. vacation1.gif

Kas norite aplankyti Romą,užeikite į www.alberghi-a-roma.it Ten yra surašyti dauguma Romos viešbučių,bet turėkite omenyje,kad pigiausias dvivietis kambarys Romoje kainuoja mažiausiai 100 eurų. vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Titti @ 2005 03 31, 12:58)
Kas norite aplankyti Romą,užeikite į www.alberghi-a-roma.it  Ten yra surašyti dauguma Romos viešbučių,bet turėkite omenyje,kad pigiausias dvivietis kambarys Romoje kainuoja mažiausiai 100 eurų. vacation4.gif

Gerokai padidinai kainas.... blink.gif
Aš buvau Romoje sausio mėn, uz dvivietį kambary mokėjom berods 55 eurus...
Na, nebent tu turi omeny sezonines kainas, bet ir tai sunku patikėt, kad nieko pigiau nerastum... Jei tik super aukštų reikalavimų nekeli, tikrai yra tada pigiau, ypač stoties rajone, kuris visai nėra toks blogas, kaip kad maniau prieš nuvažiuojant. smile.gif Svarbu visus priešlaikinius įsitikinimus palikt namie.
P.S. važiavom su vaiku, taigi šiokius tokius reikalavimus kėlėm ir mes... mirksiukas.gif
Atsakyti
Na,gerai žinau tą stoties rajoną Termini ir nepasakyčiau,kad jis toks puikus ar saugus...Gal koks nušiuręs stoties viešbutėlis ir kainuoja 55 eurus,bet, pvz,. NOVOTEL dvivietis kambarys kainuoja 130 eurų. dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2005 03 18, 10:59)
mane irgi veza italija, buvau pazintineje kelioneje su agentura, visokiu kurjozu buvo, bet salis patiko, tiksliau didieji miestai(roma, vatikanas, florencija, venecija, pisa, kurortinis miestukas), gaila neteko aplankyti salu g.gif
uztat siemet galvojam vaziuoti su savo auto, per kroatija (pernai buvom-cool), keltis keltu i italija ir pervaziuoti jos pakrante... tikiuosi daugiau pamatyti ir pailset

Jei ne paslaptis, su kokia agentura buvai ir kokie tie kurijozai? Gal imanoma isvengti?smile.gif Vaziuoju geguzi i kelione, todel klausiu.
Atsakyti
Man labai patiko pietu Italija-ten auga kaktusai ir ganosi asiliukai wub.gif Gamta nuostabi, oras irgi, jura nerealaus melynumo, o vat paciu italu tai nemegstu - per daug ikyrus bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol7 @ 2005 04 02, 18:13)
Jei ne paslaptis, su kokia agentura buvai ir kokie tie kurijozai? Gal imanoma isvengti?smile.gif  Vaziuoju geguzi i kelione, todel klausiu.

vaziavau su agentura is siauliu bus turas...
na gide buvo daugiau nei kosmariska, po to syki su visu autiku buvom pasiklyde vaziuodami vakare i viesbuti, turejom buti apie 18val, apie puse 7 supratom kad nerado, pasiulem pagalba, nes turejau pazistamu romieciu, tai atsisake, viesbuti apsiekem apie 9, gerai kad italai lauke musu ir visgi patieke vakariene, maloniai sypsodamiesi, kai daugumai jau buvo pasibaiges darbo laikas...
Atsakyti
QUOTE(Maus @ 2005 03 25, 17:29)
Gal parekomenduotumet nebrangu viesbuti Romoje?

Apie viešbučius Romoje rašoma čia.
Atsakyti
QUOTE(baltavarna @ 2005 04 12, 11:55)
Jol7,  Ir as vaziuoju i Italiją su Kapriu geguže,gal netyčia 28d.? 
  Įžūloka klausti,bet va išdrįsau...  blush2.gif

Labas, o as jau grizau:) 4u.gif Mes vaziavom "Klasikine Italija", labai gailiuosi, kad be Kaprio, be Sicilijos...Labai esam patenkinti, nors pavarge. Roma, Vatikanas -suzavejo. Visada dievinau Paryziu, bet jis dabar tik antroj vietoj:))) Tik 7 dienos -tai supermazai pamatyti Italija...Pamatem tik knygos virseli, o pats turinys liko net nepaziupinetas:))) Na, gal nepaskutinis kartas:)
Geros keliones!
Atsakyti
QUOTE(Jol7 @ 2005 05 23, 19:29)
Labas, o as jau grizau:) 4u.gif Mes vaziavom "Klasikine Italija", labai gailiuosi, kad be Kaprio, be Sicilijos...Labai esam patenkinti, nors  pavarge. Roma, Vatikanas -suzavejo. Visada dievinau Paryziu, bet jis dabar tik antroj vietoj:))) Tik 7 dienos -tai supermazai pamatyti Italija...Pamatem tik knygos virseli, o pats turinys liko net nepaziupinetas:))) Na, gal nepaskutinis kartas:)
Geros keliones!

Sveika,grįžusi,

Na,man jau bėgioja "skruzdėliukai" iš nekantrumo kaip bus---kelionė jau šią savaitę...Pirmą sykį paliksiu vaikus,galėsiu dairytis,kur normalūs turistai žiūri smile.gif ,o ne vaikus ganysiu(nors jau dabar pagalvojusi ilgiuosi jų wub.gif biggrin.gif ).
Prieš savaitėlę parvažiavo ir viena pažįstama iš to paties maršruto kaip tu---sužavėta Italijos ir kaip tu,JOL7, kartojo,kad per mažai savaitės...Neabejoju,kad ir man taip atrodys,nors tai 10dienų kelionė ax.gif ...
Na,ką gražių prisiminimų,o aš laukiu šeštadienio ankstaus ryto...... smile.gif

wink.gif wink.gif wink.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(baltavarna @ 2005 05 25, 16:15)
Dėkui... 4u.gif
  Laukia pats baisiausias etapas namie,kol susidedi kuprinę  mirksiukas.gif .....Ech,o tada jau laukia ITALIJA wub.gif .

Kaprio saloje butinai nusipirk "Limonschelos"-citrinų likerio ir nepatingėk nuplaukti į Žydrąjį grotą.Skanu ir gražu.
Atsakyti