[quote=Veronika,2006 07 20, 09:20]
Buckiukai, italai, kaip ir prancūzai pusryčių nevalgo.Jų visi pusryčiai-cappuccino puodelis su bandele.Taip kad Italijoje viešbučiuose labai sočių pusryčių nesitikėkite.
Nors aš pati šią vasarą atostogavau Rimini kurorte prie Adrijos jūros, tai ten būna daug vokiečių turistų, kurie irgi mėgsta sočius pusryčius, tai rytais viešbutyje būdavo padėta kumpio, sviesto, duonos, kad būtų galima pasidaryti sumuštinį.
[/quote]
[quote=b3b,2006 07 20, 09:25]
[quote=Buckiukas,2006 07 20, 10:11]
Buckiukai, pasiruosk moraliskai italiskiems pusryciams- o ne vokiskiems, kava, bandeles, nutella, zodziu saldumynai. Desreliu ir kiasinienes nemanau kad bus
Man tai teko buti B&b IT, netoli Udines miesto, tai buvo tik padetas kavinukas, kava, cukrus, pienas ilgo naudojimo ir dziuvesiai, ir pats turejai ruostis...O mes ten darbo reikalais gyvenom, tai anksti reikedavo islekt is namu, ir nebuvo laiko nei gamintis, nei indu paskui plauti, pavalgydavom nuvaziave i darba artimiausiam bare
[/quote]
Na svarbiausia, kad būtų kavos, man Italijoj net degalinėj kava buvo labai skani, bet gerai būtų nors bandelių prie jos, nes iki baro galiu ir nedatraukt, o savo dešrų tikrai nesinori vežtis
. Kai buvom viešbuty Paryžiuj, tokiam paprastam, rinkomės irgi pagal vietą, net nesitikėjom tokių pusryčių - ne tik kava ir kruasanas, bet ir sūrio ir t.t. Pavalgydavom beveik lietuviškai... O kai Prancūzijoj atlikinėjau praktiką, gyvenau šeimoj, jau kelis kartus buvusioj Lietuvoj, tai jie man pusryčiams traukdavo dešrą...
Ką tik per google susiradau Relais Vaticano ir įvedžiau planuojamą datą spalio gale, tai išmetė, kad rezervuoti galimybių nėra.
Reikės agentūros užklaust, ką jie sakys.
Papildyta:
QUOTE(dianita @ 2006 07 20, 09:34)
Man gyvenant 3*** viesbutyje Catania, Sicilijoje tai pusryciai buvo: 2 rusiu sultys, kava - arbata, pienas, 2 ar 3 rusiu musliai/dribsniai, ivairus dzemai indeliuose, sviesto mini pakeliai, nutella, bandeles, cornetti (rageliai) su idaru ir be, dar kazkokio pyrago su kriausiu dzemu (hmm), jogurtai, ivairus vaisiai...
kiek pamenu nebuvo nei mesu, nei suriu...
Va va, man taip jau tiktų, po to galėčiau visą dieną tik gert kavą ir valgyt ledus - kad metams į priekį užtektų
Ech, svarbiausia, kad svajonė išsipildytų ir pavyktų nuskrist...