Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

QUOTE(Veronika @ 2006 06 19, 10:13)
nono.gif Čia su tavo nuomone tikrai nesutinku. schmoll.gif Šiaurinė Italija yra lygiai tap pat įdomi, graži kaip ir pietinė. rolleyes.gif
Papildyta:
Visa tai reikia prisitaikyti ir Lietuvoje.

jei domina architektura, tai visoje italijoje yra labai grazu ir savitas kiekvienas regionas... jei domina gamta, tai is tiesu kuo pieciau, tuo graziau.. bet ir tuo daugiau betvarkes ir zmones labai skiriasi.. smile.gif

o neapolyje ir ne tik, daugiau apiplesineja motociklais pravaziuodami, ypac jei mato kad uzsienietis ir atsainiai nesasi savo tasyte smile.gif O tiesa, kam i ta neapoli vaziuoti?? salia neapolio yra labai grazus rumai su parku, berods fernando ar kaip ten vadinosi ispanu imperatorius, valdes ispanu okupacijos metu.. (kiek pamenu, nes seniai ten buvau blush2.gif )

tiesa, o as va pasigirsiu - poryt ryte isskrendu i sicilija, tiesa neilgam, bet vis tiek tongue.gif jei kas buvote, pasidalinkite niuansais, i kuriuos reikia atkreipti demesi ten bunant.. tiesa, bazuosiuosi Catania, is ten galvoji pavaziuoti iki taorminos, sirakuzu ir etnos vulkano...
Atsakyti
Taigi va,eilinį kartą man reikia pagalbos!!!Kreipiuosi į pažinusias Romą ax.gif
Gal kuri žinote ,kurioje maždaug apytiksliai vietoje yra šie prekybos centrai:
C.c.PRIMAVERA
C.c.ANAGNINA
C.c.GULLIVER

Labai labai norėčiau sužinoti...Prašau 4u.gif
Važiuoju ne shopintis,tiesiog tuose centruose yra rūbų parduotuvė,kur parduodami rūbai man žiauriai patinka...O Lietuvoje tos firmos rūbų jau nebeparduoda verysad.gif
Taigi net neįsivaizduoju,kaip man išsiaiškinti,kur yra tie PC,google ieškojau-neradau...Todėl kreipiuosi į jus ,Brangiosios 4u.gif
Atsakyti
Paklausiau savo vyrelio, tai jis sako, kad c.c. PRIMAVERA Romoje reikia ieškoti zonoje Prenestina-Tor de Schiavi-Cento Celle. ax.gif
ANANGINA-ieškoti zonoje Cecchingola. unsure.gif
GULLIVER-deja, bet nežino. verysad.gif

Nors tiek galiu padėti, gaila, bet tikslių adresų nežinome. schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fajerė @ 2006 06 21, 02:40)
Taigi va,eilinį kartą man reikia pagalbos!!!Kreipiuosi į pažinusias Romą ax.gif
Gal kuri žinote ,kurioje maždaug apytiksliai vietoje yra šie prekybos centrai:
C.c.PRIMAVERA
C.c.ANAGNINA
C.c.GULLIVER

Labai labai norėčiau sužinoti...Prašau 4u.gif
Važiuoju ne shopintis,tiesiog tuose centruose yra rūbų parduotuvė,kur parduodami rūbai man žiauriai patinka...O Lietuvoje tos firmos rūbų jau nebeparduoda verysad.gif
Taigi net neįsivaizduoju,kaip man išsiaiškinti,kur yra tie PC,google ieškojau-neradau...Todėl kreipiuosi į jus ,Brangiosios 4u.gif

maniskis irgi nezino.
sako, kad Anagnina yra pietu Romoj rajonas, tai ten turetu buti
O kas per firma, jei ne paslaptis?

Beje, jei dar kas nors cia su Roma geriau susipazinusios... man reikia vestuvems bateliu - be kulno! (zinot gi, kad ne visi italai krepsininkai) biggrin.gif kur man Romoj ieskot geru batu? Maniskis mane nervuoja - kur veda, as nieko nerandu... Kaip tik isskrendam sestadieni savaitei. Jei istversiu +36-+38, gal datrauksiu kaip nors iki parduotuviu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BElge: 22 birželio 2006 - 22:55
gal kuri galit papasakoti apie Elbos sala?! rugsejo menesi planuojame ten vykti su savo masinom, tai teks keleta naktu nakvoti kazkur ten...ar imanoma susirasti koki viesbutuka ten nuvaziavus ar reikia uzsisakyti is anksto? wink.gif
Atsakyti
maciau extyn parduotuviu catania mieste.. o siaip : www.extyn.it, ten pasirinkti regiona (jei romoje, tai LAZIO) ir ismes visus adresus.. bet turbut jau sita pati zinai ax.gif
Atsakyti
Sveikos, planuojančios, važiuojančios svajojančios ir grįžusios:)

Po trupinėlį renkuosi info. Štai sudomino tokia idėja aplankyti kokią nors vyninę, susiorganizuoti degustaciją-ekskursiją. Gal kuri nors išbandėt? Kokios nuomonės, gal galit ką nors parekomenduot?
O gal kas naudojotės "kaimo turizmo" paslaugomis Italijoj? Vėlgi - įdomūs visi atsiliepimai.
Beje, radau tokį labai gerą http://www.idyllicitaly.com/
Manau pravers daugumai.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nija @ 2006 06 27, 14:26)
Sveikos, planuojančios, važiuojančios svajojančios ir grįžusios:)

Po trupinėlį renkuosi info. Štai sudomino tokia idėja aplankyti kokią nors vyninę, susiorganizuoti degustaciją-ekskursiją. Gal kuri nors išbandėt? Kokios nuomonės, gal galit ką nors parekomenduot?
O gal kas naudojotės "kaimo turizmo" paslaugomis Italijoj? Vėlgi - įdomūs visi atsiliepimai.
Beje, radau tokį labai gerą http://www.idyllicitaly.com/
Manau pravers daugumai.
drinks_cheers.gif

pabandyk pasiziureti kur yra vynuogynai, tai daznai ten buna ir vyno parduotuves su degustacijomis.. o siaip jei nori tikro italisko maisto paragauti ir naminio vyno, tai eik valgyti i TRATTORIA.. tiesa, ten meniu bus tik italu kalba, kartais buna ir angliskai... ten gal paprasciau irengta ir indai ne patys moderniausi, bet valgysi tikra italiska namini maista ir paragausi gero vyno vietinio...
ir viskas bus subalansuota taip kaip turi buti, o ne pagal turistu skoni (pvz prie zuvies jums niekada neduos bulviu ar juo labiau bulvyciu ir garnyro, nes reikia pajausti tikra zuvies skoni mirksiukas.gif ir t.t.) ax.gif

kaimo turizmo paslaugos italijoje yra brangokos, siaip internete yra nemazai informacijos.. rugpjuti kainos bus dvigubos jei ne trigubos deja...

Labai patariu aplankyti Sicilija... toks jausmas, kad pakliuvai i tikra klasikine Italija... as sia sali esu ismaisiusi ivairiomis kryptimis ir butent Sicilijoje pasijauciau lyg buciau pakliuvusi i klasikini italu filma smile.gif Labai grazi gamta, persipina kitu kulturu itaka, labai draugiski zmones, nors ir triuksmingi, tradicinis italiskas "bardakas" tik dar labiau isreikstas (masinos vaziuoja ir per raudona, nebent pagrindinese gatvese dar atsizvelgia i perejas ir sviesoforus), fantastiskas maistas, o jau sicilietiski saldumynai verti atskiro pagyrimo... wub.gif

Dabar, kai atsirado tiesioginis reisas FLYLAL Vilnius - Roma, manau turetu atpigti ir kelione i Sicilija, nes reikes tik viena karta persesti..
Tikrai labai rekomenduoju cia apsilankyti...... kaifas wub.gif
Atsakyti
o ka zinote apie Elbos sala?! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingele @ 2006 06 28, 14:35)
o ka zinote apie Elbos sala?! wink.gif

na turbut laisvai kalbi italiskai (jei gyveni italijoje) arba angliskai, tai apie elbos sala visa informacija stai cia: http://www.elbacom.it/home.it.html ax.gif
Atsakyti
sveiki,
balandzio men.buvome italijoje.nerealu.noriu dar ir dar ir dar.........
verta aplankyti roma vatikana, venecija- butinai, pizza smile.gif

Papildyta:
sveiki,
Atsakyti
QUOTE(vavita @ 2006 06 30, 22:32)
sveiki,

Papildyta:
sveiki,

jei keliausite po italija, butinai apvazinekite ir mazesnius miestus... roma, vatikanas, florencija, bologna, venezija yra butina pamatyti... bet nepamirskite miesteliu prie romos, prie florencijos... nepamirskite perugia, azziza miestu... ten ir maista gausite labai skanu, gal net vietos ypatingaji koki nors patiekala (specialita') ir panasiai...
Atsakyti