QUOTE(fajerė @ 2006 03 17, 01:15)
Nu va čia aš ir pasimečiau
Mums šiaip nelabai aktualus kondicionieriaus klausimas,nes mes važiuojam spalio mėnesį,todėl ir nelabai atkreipiau dėmesį.Na,bet jums tai tikrai svarbu....Aš spėju,kad arba pas juos ne visi kambariai su kondicionieriumi,arba reikia papildomai už jį mokėt,bet gali būti,kad nei tas nei tas.Geriau jūs parašykit jiems užklausą,kas jus domina.Jie labai greitai ir išsamiai atsako.
Bet šiaip jis jums patiko?
Mums šiaip nelabai aktualus kondicionieriaus klausimas,nes mes važiuojam spalio mėnesį,todėl ir nelabai atkreipiau dėmesį.Na,bet jums tai tikrai svarbu....Aš spėju,kad arba pas juos ne visi kambariai su kondicionieriumi,arba reikia papildomai už jį mokėt,bet gali būti,kad nei tas nei tas.Geriau jūs parašykit jiems užklausą,kas jus domina.Jie labai greitai ir išsamiai atsako.
Bet šiaip jis jums patiko?
Fajere, noreciau paprasyt, kad mane TU vadintum...
as pasiziurejau internete apie ta viesbuti, tai uz oro kondicionieriu reikia moketi papildomai, mums labai aktualus jis, tai visgi liksime prie ano viesbucio...
dar pasiziurejau,kad tuos du viesbucius skiria 2.5 km...Adas arciau...
Fajere, ziurek koks fainas psl: www.viamichelin.com, ar gal jau zinai...ten galima susidaryti marsrutus...