Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

QUOTE(fajerė @ 2006 03 17, 01:15)
Nu va čia aš ir pasimečiau blush2.gif  doh.gif
Mums šiaip nelabai aktualus kondicionieriaus klausimas,nes mes važiuojam spalio mėnesį,todėl ir nelabai atkreipiau dėmesį.Na,bet jums tai tikrai svarbu....Aš spėju,kad arba pas juos ne visi kambariai su kondicionieriumi,arba reikia papildomai už jį mokėt,bet gali būti,kad nei tas nei tas.Geriau jūs parašykit jiems užklausą,kas jus domina.Jie labai greitai ir išsamiai atsako.
Bet šiaip jis jums patiko?

Fajere, noreciau paprasyt, kad mane TU vadintum... blush2.gif
as pasiziurejau internete apie ta viesbuti, tai uz oro kondicionieriu reikia moketi papildomai, mums labai aktualus jis, tai visgi liksime prie ano viesbucio...
dar pasiziurejau,kad tuos du viesbucius skiria 2.5 km...Adas arciau... doh.gif
Fajere, ziurek koks fainas psl: www.viamichelin.com, ar gal jau zinai...ten galima susidaryti marsrutus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laura13 @ 2006 03 17, 09:29)
Fajere, noreciau paprasyt, kad mane TU vadintum... blush2.gif
as pasiziurejau internete apie ta viesbuti, tai uz oro kondicionieriu reikia moketi papildomai, mums labai aktualus jis, tai visgi liksime prie ano viesbucio...
dar pasiziurejau,kad tuos du viesbucius skiria 2.5 km...Adas arciau... doh.gif
Fajere, ziurek koks fainas psl: www.viamichelin.com, ar gal jau zinai...ten galima susidaryti marsrutus... 4u.gif

Aš gal labai kvaila pasirodysiu,bet nelabai supratau ADAS arčiau ko? blush2.gif
Ačiū už nuorodą,tuoj viską išstudijuosiu aciuks.gif
Atsakyti
ADAS arciau zymiu vietu, ariau centro... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laura13 @ 2006 03 16, 22:32)
o kaip sita suprast?
room for two people - accommodates 2
breakfast included, safety deposit box, en suite bathroom, shower, sink, hairdryer, heating, air conditioning (supplement), fan, alarm clock, smoke alarm, mini bar, ironing facilities, direct dial telephone, desk, cable/satellite TV, TV, King size bed

mirksiukas.gif kondicionierius uz papildoma mokesti, jei neprasysit , tai nieks ir nejungs, o jei noresit, tai reikes papildomai moket.dazniausiai nebuna labai brangu
Atsakyti
sveiki italijos gerbejai mirksiukas.gif

rugseji ir as su dar 3zm kompanija ketinu keliauti.Apsistojimas butu kempinguose.Tik vat nezinau kaip juos issirinkti,nes ju saituose italiskai blink.gif
rasoma

Gal kas gali pasidalinti info del kempingu.

Mes ketinam tik savaiteij wub.gif ...daugiau neiseina.

Ka patartumete per 7d aplankyti? g.gif

p.s.Venecijoj ir Milane buvau.Tiesa pasakius jie vos ne ranka pasiekiami tongue.gif ...2val kelio,kaiminkos
Atsakyti
QUOTE(belisime @ 2006 03 21, 15:52)
sveiki italijos gerbejai mirksiukas.gif

rugseji ir as su dar 3zm kompanija ketinu keliauti.Apsistojimas butu kempinguose.Tik vat nezinau kaip juos issirinkti,nes ju saituose italiskai  blink.gif
rasoma

Gal kas gali pasidalinti info del kempingu.

Mes ketinam tik savaiteij  wub.gif ...daugiau neiseina.

Ka patartumete per 7d aplankyti? g.gif
p.s.Venecijoj ir Milane buvau.Tiesa pasakius jie vos ne ranka pasiekiami  tongue.gif ...2val kelio,kaiminkos

gerbejos mirksiukas.gif i pietus keliauk, del kempingu nzn, bet pabandyk atsidaryt www.bbplanet.it, ten berods esu maciusi kempingu... 4u.gif
o niekas nesusiduret su sia masinu nuomos kompanija?
https://www.rentalca...book_blue2.php#
Atsakyti
Dekui uz nuoroda thumbup.gif

as dabar jau giliau ax.gif pasidomejau.I pietus noriu bet manau neuzeks laiko blush2.gif

Noriu viska ramiai o ne prabegom apziureti.

Tai apsistojau ties Florencija ,Piza,Roma ir Sardinijos sala...Ar ne per daug 7d? g.gif

Neapoli ir Pompeja tai niekaip nesuspesiu per tas 7d apziureti. verysad.gif

O Caprio salos neradau blush2.gif Kur ji mazdaug yra?

Man idomu kaip jus laika apziurejimui skirstot?

Pvz kiek dienu uztenka Florencijai,Sardinijai?

Apie pietu italija:
Jei kas nori po ja keliauti sava masina,tai geriau nerizikuoti.Nes apvogs.sicilijoj tai bet kokias masinas vagia.O mes kaip tik ir keliausim masina.
Savaitgali eisim pirkti knygas:keliaukime po italija masina ir italijos kempingai.

Tai ten sake visi masrutai,atstumai tarp miestu su net laiko trukme,apsistojimo vietos,lankytinos vietos,valgymo vietos ax.gif ...it t.t.

Kas keliaus masina geriau vaziuoja ne autostradom(kurios beje dar mokamos) o miesteliais ar palei pakrantes,tada daugiau pamatysit. thumbup.gif

O del isgirtos Capri salos,nezinau man ten visos grazios,nebutina vien i ja vaziuoti.Mes uzsuksim i Elbes sala.Beje kai ieskojau Capri sala,tai radau net 3 variantus pagal si varianta.As gal vojau kad i uzsienio k.isvertus tai Capraia sala blush2.gif Tai ji prie Sardinijos ir visai nieko.Cia tiems kas nori ramybes,gamtos ir jokios urbanistikos.
O Capri sala yra prie Sicilijos.
Atsakyti
Capri sala yra visai netoli Neapolio, prie Sorentino pusiasalio. Čia ta, kurioje yra Caprio ir Anacaprio miesteliai ir San Mikelės vila. Ir dar joje yra tokia mėlynoji grota, sako labai įspūdinga.
O dėl laiko - kiek kur praleisti, tai čia priklauso nuo to, kiek jo yra. Kiek suprantu, pas jus jo ne per daugiausiai. Tai bandykit pasikliauti kelionių agentūrų patirtimi - jos Florenciją ir Pizą aprodo per vieną dieną. Aišku, tai mažai, bet kai norisi ir kažką daugiau pamatyti, ką darysi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joli19 @ 2006 03 22, 09:16)
Capri sala yra visai netoli Neapolio, prie Sorentino pusiasalio. Čia ta, kurioje yra Caprio ir Anacaprio miesteliai ir San Mikelės vila. Ir dar joje yra tokia mėlynoji grota, sako labai įspūdinga.
O dėl laiko - kiek kur praleisti, tai čia priklauso nuo to, kiek jo yra. Kiek suprantu, pas jus jo ne per daugiausiai. Tai bandykit pasikliauti kelionių agentūrų patirtimi - jos Florenciją ir Pizą aprodo per vieną dieną. Aišku, tai mažai, bet kai norisi ir kažką daugiau pamatyti, ką darysi... smile.gif

Del Capri tai nusigrybavau doh.gif ,ziuriu siandien normaliam zemelapi kad ji salia Neapolio blush2.gif Bet siaip tai tikrai grazi thumbup.gif

O del kelioniu per agenturas,tai ne uz ka schmoll.gif .Su jais tik leki,viska prabegom.Na is tos serijos kryziuka tik pasideti tam kad buvau.
Viska visada nuo a iki z patys organizuojames.Nes visada daugiau ir idomiau pamatom.
Skaiciau lietuviu agenturu dienotvarke tai pasibaisejau :Roma per 1d blink.gif blink.gif Piza 20min apziurejimui...
Beje cia daug kas rase kad Pizoj ner ka ziureti.Tai labai papriestarauciau.Tikrai yra ka ir tokia ispudinga kaip Florencija.

Siaip tai dabar radau gerus saitus,ku viskas: kur pavalgyt kur kampingai,kiek busas kainuoja ir t.t..Bet vokieciu k.Nes tokia valdau. Jei kam reikia imesiu.
Atsakyti
QUOTE(belisime @ 2006 03 22, 10:56)
O del kelioniu per agenturas,tai ne uz ka  schmoll.gif .Su jais tik leki,viska prabegom.Na is tos serijos kryziuka tik pasideti tam kad buvau.
Viska visada nuo a iki z patys organizuojames.Nes visada daugiau ir idomiau pamatom.
Skaiciau lietuviu agenturu dienotvarke tai pasibaisejau :Roma per 1d  blink.gif  blink.gif Piza 20min apziurejimui...
Beje cia daug kas rase kad Pizoj ner ka ziureti.Tai labai papriestarauciau.Tikrai yra ka ir tokia ispudinga kaip Florencija.

Siaip tai dabar radau gerus saitus,ku viskas: kur pavalgyt kur kampingai,kiek busas kainuoja ir t.t..Bet vokieciu k.Nes tokia valdau. Jei kam reikia imesiu.

Tai mes cia ir rasomes, kad gautume daugiau info savo asmeninems kelionems, o ne per agenturas, as tai neduosiu joms uzsidirbti ax.gif
mes Romoje planuojam praleisti 5 dienas, o dar 5 keliausime i pietus: Neapolis, Sorrento, Pompeja, Salerno...nesam visko iki galo suplanave... o del masinos nuomos ir vagysciu, cia jau kaip pasiseks... mirksiukas.gif mano draugai keliavo 3 savaites pietuose ir nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(belisime @ 2006 03 22, 09:04)
Apie pietu italija:
Jei kas nori po ja keliauti sava masina,tai geriau nerizikuoti.Nes apvogs.sicilijoj tai bet kokias masinas vagia.O mes kaip tik ir keliausim masina.

Na, na gal nereikia taip kategoriškai, kad taip ims ir apvogs nono.gif .Aš su vyru keliavome po Pietų Italiją, konkrečiai po Kalabriją ir Siciliją su nauju Mercedes ir niekas neapvogė.Atsargumo reikia laikytis tiek Lietuvoje, tiek Italijoje, bet negalima taip rašyti "geriau nerizikuoti.Nes apvogs". fart.gif
Atsakyti
Stai nuorodos:
zemelapio:

http://www.big-italy-map.co.uk/

apie viska:
http://www.in-italy....php4?ort_id=234 8vok.k.)

http://www.italiantourism.com (anglu)

apie Capri:
http://www.capri.com/en/tradizioni

campingas romoj:
http://www.happycamp...any/default.htm

Nu o del pietu:as gal ir labiau noreciau,bet nerizikuosim.Geriau kita k.atskrisim i pietu italija ir tada su kokiu vietiniu trasportu pakeliauti. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(laura13 @ 2006 03 22, 10:52)
Tai mes cia ir rasomes, kad gautume daugiau info savo asmeninems kelionems, o ne per agenturas, as tai neduosiu joms uzsidirbti ax.gif
mes Romoje planuojam praleisti 5 dienas, o dar 5 keliausime i pietus: Neapolis, Sorrento, Pompeja, Salerno...nesam visko iki galo suplanave... o del masinos nuomos ir vagysciu, cia jau kaip pasiseks... mirksiukas.gif  mano draugai keliavo 3 savaites pietuose ir nieko 4u.gif

O gal galima suzinoti ka ketini romoj apziureti? ax.gif Mes busim tik 3d verysad.gif
Atsakyti