Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų logopedai Londone, Jungtinėje Karalystėje

o kiek as vargau kol suradau logopede Londone... visa laime, kad pazistamai pasipasakojau apie savo dukrytes problemele 4u.gif ,na, ji pati mate ir girdejo ta kalbos problema, bet kai as jau garsiai visiems apie tai pradejau guostis, tai ji man ja ir atrado. Mano dukrytei jau bus 5 metai, budama 4 metu kalbejo dar tik garsazodziais, tekejo seiles per lupu kampus, liezuvis kazkoks didelis buvo,valgem tik minksta maista..., o va, dabar jau metai,kaip lankomes pas logopede-spec.pedagoge Inga, ir esam su vyru labai laimingi,kad musu Zivile jau susikalba ir su suaugusiais,ne tik su bendraamziais. blush2.gif didelis ACIU jai us visus vargus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emigranteuk @ 2011 02 02, 20:54)
o kiek as vargau kol suradau logopede Londone... visa laime, kad pazistamai pasipasakojau apie savo dukrytes problemele 4u.gif ,na, ji pati mate ir girdejo ta kalbos problema, bet kai as jau garsiai visiems apie tai pradejau guostis, tai ji man ja ir atrado. Mano dukrytei jau bus 5 metai, budama 4 metu kalbejo dar tik garsazodziais, tekejo seiles per lupu kampus, liezuvis kazkoks didelis buvo,valgem tik minksta maista..., o va, dabar jau metai,kaip lankomes pas logopede-spec.pedagoge Inga, ir esam su vyru labai laimingi,kad musu Zivile jau susikalba ir su suaugusiais,ne tik su bendraamziais.  blush2.gif didelis ACIU jai us visus vargus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O kur jus ja radot? Kuriam mieste ji dirba? Ir gal kokius kontaktus turit?
Atsakyti
na,as zinau logopede tik Londone ax.gif ax.gif ax.gif ,pas kuria mes ir lankomes, jei domina galiu palikti kontaktus, gal ji kazka zino is savo kolegiu Mancesteryje 4u.gif
Atsakyti
ja rado mano geriausia drauge,aciu jai 4u.gif o ji dirba Londone, Barkingside rajone, numeriukas 07714272309,ji is musu pinigu uz konsultacijas neeme, tik kai jau pradejome lankytis.o darbas nuo anglu logopedu tai skiriasi nerealiai, nes ten jie zaidzia ir zaidzia, gestais labiau mokosi,o cia garsai, zodziai,pasakojimai. tai dabar mazoji kad paaiskins kaip avilyje bites duzgia, tai paciai smagu klausyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlett @ 2010 10 03, 23:48)
gal žinote  kur rasti rusų k. logopedą Anglijoje? labiausiai domintų Mančesteryje ir kt. grėtimuose miestuose

neisizeiskit uz klausima tik,kodel jus manot,kad vaikuciui reikia logopedo?
Atsakyti
QUOTE(emigranteuk @ 2011 02 03, 20:51)
ja rado mano geriausia drauge,aciu jai  4u.gif  o ji dirba Londone, Barkingside rajone, numeriukas 07714272309,ji is musu pinigu uz konsultacijas neeme, tik kai jau pradejome lankytis.o darbas nuo anglu logopedu tai skiriasi nerealiai, nes ten jie zaidzia ir zaidzia, gestais labiau mokosi,o cia garsai, zodziai,pasakojimai. tai dabar mazoji kad paaiskins kaip avilyje bites duzgia, tai paciai smagu klausyt  ax.gif

Sveikos mamytes,

Aciu jums visiems labiausiai uz sia tema. Pas mus situacija truputeli kitokia, mano vyro dukryte gyvena lietuvoje (mes gyvename Anglijoje), bet jos mama vis tiek stengiasi kalbeti su ja angliskai ir lietuviskai (ir seneliai kalba su ja rusiskai)...tai isivaizduoju kad del to kose pas mergyte galvoje truputeli su kalbom.
Jai dabar jau 4metukai, bet jinai nekalba per daug, del to jos mama dabar nusprende vestis ja pas logopede.
Vyro dukryte atvaziuoja apsilankyti pas mus gana daznai kartais 2-3jom savaitem, ir mes pamaneme kad gal jai padetu jeigu kol jinai pas mus mes nuvestume ja pas lietuviska logopeda irgi (kad nepraleistu per daug).

emigranteuk - aciu jums labiausiai uz jusu logopedes numeri, ar galetume gal parasyti man jos elekroninio pasto adresa, jeigu jinai turi ji? Taip galetume persiusti jai daigiau informacijos apie vyro dukrytes uzsiemimus lietuvoje ir suzinoti daugiau apie ja pacia.

Dekoju labiausiai is anksto! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amurka @ 2011 08 18, 17:30)
Sveikos mamytes,

Aciu jums visiems labiausiai uz sia tema. Pas mus situacija truputeli kitokia, mano vyro dukryte gyvena lietuvoje (mes gyvename Anglijoje), bet jos mama vis tiek stengiasi kalbeti su ja angliskai ir lietuviskai (ir seneliai kalba su ja rusiskai)...tai isivaizduoju kad del to kose pas mergyte galvoje truputeli su kalbom.
Jai dabar jau 4metukai, bet jinai nekalba per daug, del to jos mama dabar nusprende vestis ja pas logopede.
Vyro dukryte atvaziuoja apsilankyti pas mus gana daznai kartais 2-3jom savaitem, ir mes pamaneme kad gal jai padetu jeigu kol jinai pas mus mes nuvestume ja pas lietuviska logopeda irgi (kad nepraleistu per daug).

emigranteuk - aciu jums labiausiai uz jusu logopedes numeri, ar galetume gal parasyti man jos elekroninio pasto adresa, jeigu jinai turi ji? Taip galetume persiusti jai daigiau informacijos apie vyro dukrytes uzsiemimus lietuvoje ir suzinoti daugiau apie ja pacia.

Dekoju labiausiai is anksto! smile.gif

kadangi zadu kreiptis,tai suradau: logopedeuk@yahoo.co.uk 4u.gif
Atsakyti
necituosiu, keleta mamyciu rase, kad vaikai neaiskiai kalba, kalba ne viena kalba itt nesu logopede tongue.gif bet kiek maciau aplinkui, tai naturalu, jog vaikam maisosi zodziai is dvieju ar triju kalbu, as del to nesijaudinciau:) ateis laikas ir susidelios visos kalbos galvytej:)
vaikai labai gabus kalbom ir ko daugiau to geriau:)

o vat pasakykit man, ka jus darytumet, del raides R doh.gif mano 5metis neistaria r raides...
o anglams tai jokioa beda, jie gi patys jos neistaria tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*ataner* @ 2011 08 27, 13:05)

o vat pasakykit man, ka jus darytumet, del raides R  doh.gif mano 5metis neistaria r raides...
o anglams tai jokioa beda, jie gi patys jos neistaria  tongue.gif

Mano mergina tik dabar pradejo R raide tarti, o jai jau 6,5. Kai tik pradejo eiti i mokykla, mokykloj pasakiau, kad ji neistaria kai kuriu raidziu, pasiule prisiregistruot prie logopedo, aisku ne is karto teko laukti kelis menesius, su ja dirbo truputi mokykloje (ne logopedas), o kvalifikuota logopede su ja atsisake dirbti, o priezastis buvo ta, kad dukryte dar angliskai nemokejo kalbeti, ne va jos neaiskus tarimas yra susijes su anglu kalbos nezinojimu.
O R raide, dukryte ismoko tarti pati, be jokiu logopedu pagalbos. Bet dar liko susidorot su š ir ž. Raideles ji ištaria, tik kai reikia žodyje pasakyti vis pamiršta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moga @ 2011 08 18, 17:06)
kadangi zadu kreiptis,tai suradau: logopedeuk@yahoo.co.uk  4u.gif

Sveikos mamytes ir Moga!

Aciu tau labai uz logopedes emaila - as jau pati negalejau sulaukti ir sugebejau surasti emaila irgi blush2.gif biggrin.gif
Ar jus jau bandete kreiptis pas ja? as parasiau laiska, bet dar atsakymo nesulaukiau...tykiuosi kad jinai tesiog uzimta, o ne mano laiskas nukelevo i jos spam aplanka (man taip buna daznai kada siunciu kam nors naujam laiska schmoll.gif ) na dar palukesiu truputeli, o veliau jau skambinsiu smile.gif

Parasykite jeigu sulauksite atsakymo ir jeigu apsilankysite pas Inga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amurka @ 2011 09 13, 19:33)
Sveikos mamytes ir Moga!

Aciu tau labai uz logopedes emaila - as jau pati negalejau sulaukti ir sugebejau surasti emaila irgi  blush2.gif biggrin.gif
Ar jus jau bandete kreiptis pas ja? as parasiau laiska, bet dar atsakymo nesulaukiau...tykiuosi kad jinai tesiog uzimta, o ne mano laiskas nukelevo i jos spam aplanka (man taip buna daznai kada siunciu kam nors naujam laiska schmoll.gif ) na dar palukesiu truputeli, o veliau jau skambinsiu  smile.gif

Parasykite jeigu sulauksite atsakymo ir jeigu apsilankysite pas Inga  4u.gif

parasiau i az 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Atnaujinsiu temute ax.gif
Butinai reikalinga skubiai logopede Londone. Susiradau Inga. Radau ir numeriuka. Bet ji nekelia g.gif Gal pasikeite jos telefonas,gal kas galit pagelbeti g.gif
Atsakyti