QUOTE(lagita @ 2010 10 25, 11:36)
nu jooo taip ir būna paskuj...
o brolis ką? jis ką atsiprašant invalidas? negalėjo pasakyt mamai kad aš jau didelis?
mano mažius 5,9m jau pats nori plaut galvą ir muilinasi pats..
o šeip kiek pažįstu vaikinų vėžių visi jie stengiasi palaikyt su tėvais gerus santykiu tai yar pagirtina bet kai kurie leidžia oer daug tėvams kištis va tada tai irgi būna
o štai panelės vėžiukės labai nori būt savarankiškos
kad jis pats kaltas, as pvz daug anksciau pradejau reiksti nora, kad noriu pati maudytis, eit apsipirkti, ar pas dantiste pati, aisku buvo toks nepasitikiejimas savimi, bet vistiek norejau pati, o jis tai ka dar iki dabar pas ja labai mazas be mamytes nei is vietos, jinai ji visalaik auksu vadina, grizta is darbo is karto leidziasi i apacia valgyt daro jam, o man pasakydavo tu pati gali pasidaryti, su juo iki 20 pas dantiste, ji apiperka drabuziais iki dabar...
matyt nagalejo pasakyt kad jis didelis, nepasitikejo savim, nors visi ji laiko blatnesniu uz mane,nes nu tie vyrai visi tokie, kaip jiems moterys prisneka jie taip ir daro ir taip masto...mano tevas toks ir jis toks...
na gal ne visi...
bet nu ji pati kalta, man kai buvo 15 metu manes i kiema neisleisdavo su draugem palakstyti, neleisdavo su draugem i miesta, net manes vienos neleido i miesta...
Papildyta:
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 25, 13:46)
turiu 2 vyrus - draugus, abu veziai. vienas 36, kitam 38.
36: gyvena pas mama, nevedes ir nebuvo, glaudus rysys su mama, merginos neturi ju N metu, vaiku irgi nera.
38: gyvena atskirai, bet mama jam pavyzdys ir moteris numero uno, visas savo turetas moteris lygina su ja, ji jam tobulos moters pvz. nuolatines moters neturi, vaiku neturi.
na ir dar mano brolis vezys, bet dar per jaunas, kad rimtai nagrineciau
bet tai baisu, tikri mamyciukai... jau ir amzius toks...