Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie vyrai vėžiai?

QUOTE(austeja11 @ 2010 10 22, 13:44)
O dabar prajuokinsiu visas, tikrai pasijuoksit. Mano brolis vezys, jis tikras mamyciukas, iki 20 metu dar jam plove galva mama!!!  lotuliukas.gif

Bet cia tikrai ne nuo zodiako zenklo priklauso... Cia keista motinos meile sunui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lee* @ 2010 10 24, 13:10)
Bet cia tikrai ne nuo zodiako zenklo priklauso... Cia keista motinos meile sunui  g.gif

drinks_cheers.gif is pradziu "plauna galva" supratau, kaip "plauna smegenis", bet kai supratau, kad cia tiesiogine prasme, tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lee* @ 2010 10 24, 12:10)
Bet cia tikrai ne nuo zodiako zenklo priklauso... Cia keista motinos meile sunui  g.gif

pritariu tau, o jinai ji tiesiog dievina ir istisai pasakui sokineja, manes pas ja kaip nera. tiesa ji mus ir augino kaip mazus vaikus, del ko dabar prastos pasekmes pas mus...
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 24, 21:54)
pritariu tau, o jinai ji tiesiog dievina ir istisai pasakui sokineja, manes pas ja kaip nera. tiesa ji mus ir augino kaip mazus vaikus, del ko dabar prastos pasekmes pas mus...

doh.gif nu jooo taip ir būna paskuj... blink.gif o brolis ką? jis ką atsiprašant invalidas? negalėjo pasakyt mamai kad aš jau didelis? blink.gif mano mažius 5,9m jau pats nori plaut galvą ir muilinasi pats..

o šeip kiek pažįstu vaikinų vėžių visi jie stengiasi palaikyt su tėvais gerus santykiu tai yar pagirtina bet kai kurie leidžia oer daug tėvams kištis va tada tai irgi būna blink.gif doh.gif
o štai panelės vėžiukės labai nori būt savarankiškos 4u.gif
Atsakyti
turiu 2 vyrus - draugus, abu veziai. vienas 36, kitam 38.
36: gyvena pas mama, nevedes ir nebuvo, glaudus rysys su mama, merginos neturi ju N metu, vaiku irgi nera.
38: gyvena atskirai, bet mama jam pavyzdys ir moteris numero uno, visas savo turetas moteris lygina su ja, ji jam tobulos moters pvz. nuolatines moters neturi, vaiku neturi.
na ir dar mano brolis vezys, bet dar per jaunas, kad rimtai nagrineciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lagita @ 2010 10 25, 11:36)
doh.gif  nu jooo taip ir būna paskuj...  blink.gif  o brolis ką? jis ką atsiprašant invalidas? negalėjo pasakyt mamai kad aš jau didelis?  blink.gif  mano mažius 5,9m jau pats nori plaut galvą ir muilinasi pats..

o šeip kiek pažįstu vaikinų vėžių visi jie stengiasi palaikyt su tėvais gerus santykiu tai yar pagirtina bet kai kurie leidžia oer daug tėvams kištis va tada tai irgi būna  blink.gif  doh.gif
o štai panelės vėžiukės labai nori būt savarankiškos  4u.gif

kad jis pats kaltas, as pvz daug anksciau pradejau reiksti nora, kad noriu pati maudytis, eit apsipirkti, ar pas dantiste pati, aisku buvo toks nepasitikiejimas savimi, bet vistiek norejau pati, o jis tai ka dar iki dabar pas ja labai mazas be mamytes nei is vietos, jinai ji visalaik auksu vadina, grizta is darbo is karto leidziasi i apacia valgyt daro jam, o man pasakydavo tu pati gali pasidaryti, su juo iki 20 pas dantiste, ji apiperka drabuziais iki dabar...
matyt nagalejo pasakyt kad jis didelis, nepasitikejo savim, nors visi ji laiko blatnesniu uz mane,nes nu tie vyrai visi tokie, kaip jiems moterys prisneka jie taip ir daro ir taip masto...mano tevas toks ir jis toks... doh.gif na gal ne visi...
bet nu ji pati kalta, man kai buvo 15 metu manes i kiema neisleisdavo su draugem palakstyti, neleisdavo su draugem i miesta, net manes vienos neleido i miesta...
Papildyta:
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 25, 13:46)
turiu 2 vyrus - draugus, abu veziai. vienas 36, kitam 38.
36: gyvena pas mama, nevedes ir nebuvo, glaudus rysys su mama, merginos neturi ju N metu, vaiku irgi nera.
38: gyvena atskirai, bet mama jam pavyzdys ir moteris numero uno, visas savo turetas moteris lygina su ja, ji jam tobulos moters pvz. nuolatines moters neturi, vaiku neturi.
na ir dar mano brolis vezys, bet dar per jaunas, kad rimtai nagrineciau smile.gif

bet tai baisu, tikri mamyciukai... jau ir amzius toks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja11: 25 spalio 2010 - 14:37
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 25, 15:43)
bet tai baisu, tikri mamyciukai... jau ir amzius toks...

na kad jau smelis tuoj prades is siknos byreti, o jiems vis dar atrodo, kad visas gyvenimas pries akis ir spes jie dar ir 2 puse susirast, ir vaiku prigimdyti rolleyes.gif o jau 2 pusem keliamu reikalavimu saraso ilgis... kaip visas talmudas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 25, 15:47)
na kad jau smelis tuoj prades is siknos byreti, o jiems vis dar atrodo, kad visas gyvenimas pries akis ir spes jie dar ir 2 puse susirast, ir vaiku prigimdyti rolleyes.gif  o jau 2 pusem keliamu reikalavimu saraso ilgis... kaip visas talmudas biggrin.gif

as nesidomejau koks mano kaimyno zodiako zenklas, bet man pasakojo kad jis pirma dukteri turejo sulaukes 50-ties blink.gif. Tai vyram tas pat kada tureti vaiku, nes jie gali visalaik susirast sau zmona, bet vat moteriai didesne problema su situo dalyku. Bet jau vistiek amzius neblogas, kiti subrende tokio amziaus, jau vaikai paauge. Kiek man teko bendraut su veziais tiek moterim tiek vyrais tai jie tikri egoistai, ir savo sofa nera linke dalintis. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 25, 22:13)
jis pirma dukteri turejo sulaukes 50-ties    blink.gif.

isproteti galima swoon.gif kai vaikui bus tik 18, jam jau 70 doh.gif
mano brolis vezys - fainas vaikas, geras, paklusnus, labai gerai sutariu su juo, viska laiko savyje, viduj yra jautrus, gal kiek maziau pasitikintis savim, itakojams draugu, bet tikrai geros sirdies.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma2121: 25 spalio 2010 - 22:19
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 25, 22:18)
isproteti galima swoon.gif kai vaikui bus tik 18, jam jau 70 doh.gif
mano brolis vezys - fainas vaikas, geras, paklusnus, labai gerai sutariu su juo, viska laiko savyje, viduj yra jautrus, gal kiek maziau pasitikintis savim, itakojams draugu, bet tikrai geros sirdies.

o as su savo broliu veziu nesisneku, nes jis mamytes sunelis...
Atsakyti
Teko ir man susidurti su vėžiu. Kai sakoma, kad jie šeimos žmonės - tai nė velnio! Jiems šeima yra draugai. Butelio niekada neatsisakys. Didžiausi melagiai, primeluos visko, kad tik galėtų ištrūkti su draugais gert. Turi gerą humojo jausmą, vakarėlių sielos. Draugų susibūrimuose pliurpia be perstojo, o namuose žodžio neištrauksi. Taip pat tingūs, nesiekiantys gyvenime tikslų, nes gerai taip kaip yra. Gerosios savybės tai, kad ištikimi, šilti, meilūs, moka rodyti dėmesį savai moteriai.
Atsakyti
Turiu labai gera drauga vezi, kuris dabar jau vedes, turi 2 vaikus. Skirtis neketina, bet apie istikimybe zmonai galima tik pasvajoti blush2.gif na jis pats sako, kad jei seimoje butu viskas gerai, jis atseit neitu pas kitu. Visada kaltina zmona, visur ji kalciausia, o savo kaltes nemato. Yra labai taupus, moterims tikras skrega, net vaikai jeigu nori gauti pinigu turi juos uzsidirbti. Svetimu moteru taip pat nei demesiu, nei dovanelemis nelepina schmoll.gif labai protingas vyras, bet tikras melagis. Labai darbstus ir sumanus. Turi nuosava versla, nuolat iesko kaip ji plesti. Daug kas rase, kad veziai vyrai tinginiai, tai kiek as pati esu susidurus su vyrais veziais, ne vienas is ju nebuvo slunkius tinginys schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(^Austėja^ @ 2010 10 27, 19:21)
o as su savo broliu veziu nesisneku, nes jis mamytes sunelis...

drinks_cheers.gif as su savo broliu irgi nesutariu, nes jis mamytes sunelis. Bet mano brolis Saulys biggrin.gif mamytes suneliais gali patapti bet kurio zenklo vyrai, nes juos mamos sugadina blush2.gif
Atsakyti