Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie vyrai vėžiai?

oho kokie tie vėžiai ax.gif bendrauju su vienu.. smile.gif nors dar gerai nepažįstu bet jau susidariau nuomonę apie jį.. visų pirmą labai rūpestingas, labai draugiškas, (draugų pas jį belekiek), sako kad atseit šeimos žmogus jis kad jam reikia šeimos ir šeip fainas žmogiukas... blush2.gif na kaip bus toliau tai nežina smile.gif

beja turiu gal 3drauges vėžius visos jos nuostabios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lagita: 05 kovo 2010 - 10:48
QUOTE(lagita @ 2010 03 05, 11:47)
oho kokie tie vėžiai  ax.gif  bendrauju su vienu.. smile.gif nors dar gerai nepažįstu bet jau susidariau nuomonę apie jį.. visų pirmą labai rūpestingas, labai draugiškas, (draugų pas jį belekiek), sako kad atseit šeimos žmogus jis kad jam reikia šeimos ir šeip fainas žmogiukas...  blush2.gif  na kaip bus toliau tai nežina  smile.gif

beja turiu gal 3drauges vėžius visos jos nuostabios  thumbup.gif

Moterys veziukes ir vyrai skyresi. Ziurek, gal tau ir pasiseks, sekmes 4u.gif
Atsakyti
Tėtis vežys. Visada buvo ramus, nepakeliantis balso, blaiviai mąstantis, ir labai išsilavinęs. Jam svarbu mokslas. Jis juo domisi.
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2010 03 11, 17:50)
Moterys veziukes ir vyrai skyresi. Ziurek, gal tau ir pasiseks, sekmes 4u.gif

verysad.gif deja.. unsure.gif nelabai ir sekasi... doh.gif nežinau kur padariau klaidą, bet vis mažiau mažiau bendraujam unsure.gif nebeliko to žavesio gal? nebekviečia susitikt, mažai kada parašo apie skambučius išvis tyliu, nes neliko jų verysad.gif
bet Jis vistiek kaip vėžiukas thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
o mes abudu seimoje veziai doh.gif ir as ir vyras, gyvenama kartu beveik 8 metus. vyras labai rupestingas, paslaugus, atsidaves seimai, darbui, nesvarbu kuo uzsiimtu, atsidaves siam reikalui 100 % (objektyvi nuomone jeigu ka ax.gif ), ramus, jeigu pykstames, tai dazniausiai pirmas ateina taikytis, nors as ir kalta blush2.gif laisvai bendraujanti, bet draugu beveik nera, visa laisva laika leidziame kartu, dazniausiai gamtoje. vat jo menulis neveikia, o man doh.gif prasideda nuotaiku kaita, pati nebezinau ko noriu..tai va vienu zodiu neblogi tie vyrukai veziai smile.gif
Atsakyti
mano pažinotas vėžys buvo šeimos žmogus ir rūpestingas. bet charakterio tikrai ne ramaus gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(barborytė009 @ 2009 09 25, 09:38)
Maniškis vėžys. Jau dešimt metų kartu. Ištikimas ir patikimesnis tris kartus už mane- aš dvynė. Pedantas, labai veikia mėnulis ( čia be mistikos), žodžiu jei nemylėčiau, būtų nuobodu.[SIZE=1]

ta pati situacija 4u.gif
Atsakyti
Kai manęs klausia koks vyras yra vėžis, man prieš akis iškila klasikiniai filmai apie italų mafija, kur vienoje scenoje vyras bučiuoja mamą, savo draugus į lūpas, o kitoje šaltakraujiškai šaudo į žmones. Toks yra ir vyras vėžys, atsidavęs šeimai, o pirmiausia savo mamai, ši moteris visą gyvenimą jam išliks numero uno. Tačiau dažnai vėžiai pasiekia ir karjeros aukštumų, jie linkę atlikti savo darbą kruopščiai ir profesionaliai, be didelių emocijų. Iš esmės vėžys ganėtinai emociškai šaltas žmogus, taip jis gali verkti, jei kažkas nutiktų jo šeimai, tačiau darbinėje srityje elgiasi ganėtinai šaltai ir moka atsiribot nuo aplinkos. Iš esmės tai puikus šeimos žmogus, tik vienas bet, kiek turėjau klientų vėžių, kiek pažįstu gyvai, na labai jau jie neatsparūs moterų žavesiui, gali visai netikėtai nuplasnot paskui bet kurį sijoną, tiesa visada šito labai gailisi ir slepia, bei skubiai bėga atgal į šeimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marinas.rozz: 30 balandžio 2010 - 08:12
QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 04 30, 10:11)
Kai manęs klausia koks vyras yra vėžis, man prieš akis iškila klasikiniai filmai apie italų mafija, kur vienoje scenoje vyras bučiuoja mamą, savo draugus į lūpas, o kitoje šaltakraujiškai šaudo į žmones. Toks yra ir vyras vėžys, atsidavęs šeimai, o pirmiausia savo mamai, ši moteris visą gyvenimą jam išliks numero uno. Tačiau dažnai vėžiai pasiekia ir karjeros aukštumų, jie linkę atlikti savo darbą kruopščiai ir profesionaliai, be didelių emocijų. Iš esmės vėžys ganėtinai emociškai šaltas žmogus, taip jis gali verkti, jei kažkas nutiktų jo šeimai, tačiau darbinėje srityje elgiasi ganėtinai šaltai ir moka atsiribot nuo aplinkos. Iš esmės tai puikus šeimos žmogus, tik vienas bet, kiek turėjau klientų vėžių, kiek pažįstu gyvai, na labai jau jie neatsparūs moterų žavesiui, gali visai netikėtai nuplasnot paskui bet kurį sijoną, tiesa visada šito labai gailisi ir slepia, bei skubiai bėga atgal į šeimą.

Susizavejau rozmarinu wub.gif Dar niekada negirdejau tokio taiklaus apibudinimo apie vezi.Saunu!
Papildyta:
QUOTE(besišypsanti @ 2009 10 02, 10:52)
Tai jau taip, megsta pasigincyti. Darzniausiai turi isankstini nusistatyma ir jo nekeicia. Ir dar labai nori, kad jo klausytu. Jau kai pradeda destyti savo mintis, geriau net nebandyk isiterpti.

lotuliukas.gif Butent.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 04 30, 08:11)

Na kaip bebutu (nu cia tuoj pasakys kokia as vargse moteris lotuliukas.gif ) labai taiklus apibudinimas, mano draugai sako jog mano vyras tipiskas soprano (na is isvaizdos daugiau, aciu Dievui zmoniu nesaudo) bet visa kita taikliai, plius galiu pasakyti, jog mama labai labai svarbus asmuo, bet as jam pasirodo ne maziau svarbesne, gal kartais net perlenkia, sake zmones is pasales, ne mano nuomone.
Apie nuklydima, visko gali buti- nepriciuptas ne vagis, o as ir neieskau. Jei as nezinau ir nepajauciu to, reiskias gerai moka nuslepti.
Apie karjera ir elgesi darbe apibudinimas labai labai taiklus.
Be to del emociju irgi jei nepazysti jo- nesuprasi ka jis jaucia, sumaniiai moka nuslepti.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2010 04 30, 10:28)
Na kaip bebutu (nu cia tuoj pasakys kokia as vargse moteris lotuliukas.gif ) labai taiklus apibudinimas, mano draugai sako jog mano vyras tipiskas soprano (na is isvaizdos daugiau, aciu Dievui zmoniu nesaudo) bet visa kita taikliai, plius galiu pasakyti, jog mama labai labai svarbus asmuo, bet as jam pasirodo ne maziau svarbesne, gal kartais net perlenkia, sake zmones is pasales, ne mano nuomone.
Apie nuklydima, visko gali buti- nepriciuptas ne vagis, o as ir neieskau. Jei as nezinau ir nepajauciu to, reiskias gerai moka nuslepti.
Apie karjera ir elgesi darbe apibudinimas labai labai taiklus.
Be to del emociju irgi jei nepazysti jo- nesuprasi ka jis jaucia, sumaniiai moka nuslepti.

Labas. smile.gif
Kamane, nesistenk suprasti veziu, jie dazniausiai patys nesupranta saves. lotuliukas.gif Vienodose situacijose elgiasi skirtingai, kas juos daro nenuspejamais ir nenuobodziais.Spontaniski. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 04 30, 08:33)
Labas. smile.gif
Kamane, nesistenk suprasti veziu, jie dazniausiai patys nesupranta saves. lotuliukas.gif Vienodose situacijose elgiasi skirtingai, kas juos daro nenuspejamais ir nenuobodziais.Spontaniski. smile.gif

Alisia, per 12 metu as jau ipratau ir nesistengiu nei suprasti nei perprasti irnesakyk.gif
Nes jei jis bandys mane dvyni perprasti bus pravals, uraganai, viesulai, zaibai ir kitos stichines nelaimes. mano atveju daugaiu kliuna jam nuo manes nei man lotuliukas.gif
Atsakyti