Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie vyrai vėžiai?

Geras humoro jausmas, linksmas, rūpestingas, mėgsta gerus ir populiarius daiktus, išlaidus (tikrai ne ant pačių reikalingiausių daiktų), mėgsta kai giria ir mėgsta pasigirti, mėgsta kai jiems pritaria, visada padės kai reikės, nemoka pasakyti ne, darboholikai, nuoširdūs, prieraišūs... Nežinau, gal dar ką nors pamiršau:D
Atsakyti
Jautrūs, įžeidūs, linkę kontroliuoti. Bet galima pasitikėti. Dar labai sunku ištverti nuotaikos svyravimus.
Atsakyti
labai uzsispyre,turintys savo nuomone kurios niekada nepakeisi,vadovaujantys,seimyniskis,meilus....
Atsakyti

Mano vyras vėžiukas smile.gif labai švelnus, kaip koks katinas, glaustytis labai mėgsta, bet jau jei užsispiria, na tai gali kelias dienas tylėti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lošėja: 18 rugsėjo 2014 - 12:50
QUOTE(vijamija @ 2011 03 31, 14:15)
Kiek teko pažinti vyrų vėžių, tai jie superiniai draugai, bet šio ženklo vyro niekuomet nenorėčiau. Nes jiems, mano akimis, žiauriai trūksta vyriškumo, atsakomybės, jie ganėtinai dideli egoistai ir gyvena savo svajonių pasaulyje.

drinks_cheers.gif thumbup.gif pritarsiu simtu proc. jiems reikalinga muza-ju garbintoja. ir dar, veziai melagiai, o sito tai jau as negaliu pakest...
Atsakyti
Manau dar nuo pačio žmogaus priklauso koks jis yra.
Mano vyras visada mėgsta viską daryti nuo galo biggrin.gif nebūtų jo toks zodiakas biggrin.gif
O kaip draugai jie yra ištikimi, geri. Švelnūs žmonės, rūpestingi 4u.gif
Atsakyti
Geri, bet atbuli, neveltui veziai biggrin.gif
Atsakyti
Kompanijoj tai angelas, bet gyvenime tai velnias. Viename tik horoskope esu skaičius tiesą kad išdavikai, paleistuviai ir melagiai. Pritariu.
Atsakyti
Kai kuriuos aprašymus skaitau, ir atrodo kad skaityčiau apie savo brangiausiąjį ohmy.gif Manasis vėžys, kartu jau 5 metai, ir tikrai galiu pasakyt kad labai mylintis ir ištikimas vyras thumbup.gif dėmesingas, rūpestingas, darbštus, žodžiu būtų viskas kaip ir gerai, tačiau kaip visada yra ir bet.. Taigi, apie blogasias savybes galiu pasakyti, kad nemėgstantis permainų, viskas gerai taip kaip yra, jeigu jau priverčiu kažką keisti gyvenime, kažką išbandyti tai tik aš, pats niekada nepasiryžtų.. dejuoja kad blogas darbas, bet nieko nedaro kad taip nebebūtų, siūlau keisti darbą, bandyti savęs ieškoti kitose srityse, skatinu tobulėti, tačiau nieko nedaro, tik dejuoja kaip viskas blogai. Nematau jo akyse ugnelės, atrodo kad žmogus neturi jokių tikslų, nieko nesiekia, nenori augti, tobulėti.. jam gerai stovėti vietoje, ir niekur nedingti iš savo komforto zonos. Dėl mamyčiukų irgi iš dalies sutinku, tačiau kad ir kaip mylėtų mamą, svarbesnė visgi esu aš smile.gif žodžiu, kabliukų yra visur, bet visumoj, tikrai šaunus tas mano vėžiukas smile.gif esu labai laiminga su juo, nors kartais būna nuobodu, nes aš mėgsanti naujoves, mėgstanti iššūkius. Tačiau myliu jį tokį koks jis yra smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(babyspice @ 2010 12 29, 15:11)
Teko ir man susidurti su vėžiu. Kai sakoma, kad jie šeimos žmonės - tai nė velnio! Jiems šeima yra draugai. Butelio niekada neatsisakys. Didžiausi melagiai, primeluos visko, kad tik galėtų ištrūkti su draugais gert. Turi gerą humojo jausmą, vakarėlių sielos. Draugų susibūrimuose pliurpia be perstojo, o namuose žodžio neištrauksi. Taip pat tingūs, nesiekiantys gyvenime tikslų, nes gerai taip kaip yra. Gerosios savybės tai, kad ištikimi, šilti, meilūs, moka rodyti dėmesį savai moteriai.


Mano vyras vėžys. Jau 17 metų kartu. Buvo labai fainas vyras. Sulaukęs 40-ties labai pasikeitė. Jam šeima - draugės ir draugai. Anksčiau to nebuvo. Tikrai turi puikų humoro jausmą, bet yra melagiai. Vakarėlių sielos, plepa ir linksmina kitus be perstojo. Kartais jau net nejuokinga būna.
Atsakyti
Na ir as apie vezius noriu pasisakyt smile.gif .Ne velnio ju nesuprantu.Pazinojau du,su vienu dar ir dabar bendraujam.Pirmasis buvo vargsiukas,visu nuskriaustas,kompleksuotas,prisisvaiges apie meile tokia kokia melodramose rodo.todel ir besiblaskantis amzinuose paieskose.Su antru pazystami trys metai,pradzioj buvo artima draugyste,atrode super vyras,malonus,tikras dzentelmenas.Tiek gaudavau demesio kad jau ir perdaug budavo.Po metu kazkur patapo visai kitu zmogumi,savimyla,bandantisvisiem primesti savo nuomone,megstantis uzgauliot,izeist ir galu gale del to dar ir as kalta likdavau.daug kartu pykomes,nutraukdavom draugyste,bet ir vel viskas nuo pradziu...nu kaip uzburtam rate,kazkas traukia prie jo.Beje,jis visiskai nemoka pasakyt komplimentu,ar kazko grazaus ,svelnaus.bet uztai labai buvusias savo drauguzes megsta liaupsinti ir girtis kiek jis ju turejo.bet momentu buna kad vel pavirsta i gera ,miela zmogu.Ir dar,labai daug mmeluoja,tiesiog pagaunu ji meluojant,bet issigina taip lyg niekur nieko,ir dar apkaltina mene kad man pasivaideno smile.gif.O siaip galiu pasakyt kad pazinties pradzioj buna super vyrai,bet tai tik apgaule.budas suvilioti moteri.
Atsakyti

Aš esu vyras Vėžys ir pasakysiu, jog man svarbiausia šeima. Jei reikės rinktis visada pasirinksiu šeimą, ne darbą ir ne draugus. Nemėgstu kai man nurodinėja ką daryti ir kaip daryti. Mano teisybės troškimas labai didelis. Net tarnybos metu kariuomenėje greitai visi tai pastebėjo. Tiesiog negaliu nesiginčyti ir neginti savo tiesų! Man sunku nusileisti jei matau, kad kitas žmogus nėra teisus. Esu punktualus, tvarkingas, neturintis žalingų įpročių žmogus, kuris labiau linkęs savo problemas spręsti vienas. Jeigu dėl kažko nerimauju tai nelįskit man į akis ir nekamantinėkit, reiks - pats prieisiu ir išsipasakosiu. 

Atsakyti