Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

labutis merginos mirksiukas.gif esu nauja,zalia ir nepatyrusi tiek siam forume tiek braskiu auginime blush2.gif todel labai noreciau,kad jus pagelbetumete ir papasakotumete viska apie ju auginima,prieziura ir visa kita kas su jomis daroma rolleyes.gif pvz kaip reikia paruosti zeme ju sodinimui?gal reikia kaip nors tresti?kaip priziureti pasodinus? doh.gif busiu labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As irgi pasodinau savo remontantines braskytes ziemai ax.gif i darza, o dabar kada jas reikia iskasti ir pasodinti i vazonus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2010 02 06, 15:03)
labutis merginos mirksiukas.gif  esu nauja,zalia ir nepatyrusi tiek siam forume tiek braskiu auginime  blush2.gif  todel labai noreciau,kad jus pagelbetumete ir papasakotumete viska apie ju auginima,prieziura ir visa kita kas su jomis daroma rolleyes.gif  pvz kaip reikia paruosti zeme ju sodinimui?gal reikia kaip nors tresti?kaip priziureti pasodinus?  doh.gif busiu labai dekinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Del remontatiniu, as taip pat zaliukė ax.gif , del to taip pat busiou dekinga, už bet kokia informacija 4u.gif
Atsakyti
norejau pakalsuti ar svyrancias braskes tik sodinamos i vazona ar bet kokia rusis? jeigu pasodinsiu bet kokia tai ji irgi nusvirs usais, ar ne? wub.gif
Atsakyti
na va sudygo mano setos zemuogytes , jau ir tikraji lapuka leidzia , sakykit o kada jas reiketu ispikiuoti , ar tiesiog laukti kol i pastovia vieta sodinsiu?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(ADDULE @ 2010 03 02, 15:59)
na va sudygo mano setos zemuogytes , jau ir tikraji lapuka leidzia , sakykit  o kada jas reiketu ispikiuoti , ar tiesiog laukti kol i pastovia vieta sodinsiu?
  g.gif

Aš kaip pernai sėjau, pikiavau kaip išleido pirmuosius lapelius, paskui pasodinau lauke,ir uogyčių dar sulaukėm thumbup.gif
Atsakyti
Kažin kaip mūsų braškės bus peržiemojusios - šalčiai vis dar nesitraukia g.gif
Atsakyti
Viskas jom bus gerai storas sluoksnis sniego , ir salciai nepakenks....dar as asmeniskai tai ir braskiu tikiuosi daug, gerai bus pailseje, o ir seip dar tik antra vasara kai pasodintos, va kad nenusaltu ziedai kai jau ims zydeti....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 03 06, 16:21)
Viskas jom bus gerai storas sluoksnis sniego , ir salciai nepakenks....dar as asmeniskai tai ir braskiu tikiuosi daug, gerai bus pailseje, o ir seip dar tik antra vasara kai pasodintos, va kad nenusaltu ziedai kai jau ims zydeti....

Tai turėtų būti pats braškių derlius, jei antra vasara thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 03 06, 15:08)
Kažin kaip mūsų braškės bus peržiemojusios - šalčiai vis dar nesitraukia  g.gif

Vat ir man galvosūkis g.gif
pas mane vienos antra vasara, o dauguma pirma ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 06 kovo 2010 - 15:42
QUOTE(satanele @ 2010 03 06, 17:41)
Vat ir man galvosūkis g.gif
pas mane vienos antra vasara, o dauguma pirma ax.gif

Mano pirmos vasaros ax.gif