Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Jūrė @ 2010 01 31, 13:27)
Bet iš Alytaus.  rolleyes.gif  Ieškau iš Vilniaus, o ir nematyt, kad braškių daigais prekiautų. Norėčiau pati vietoj pasirinkt, kad nereikėtų siųsti. Gal dar anksti ir neįkėlė nuotraukyčių?  g.gif

Balandžio pirmomis dienomis Vilniuje vyks žemės ūkio paroda (šiais metais perkėlė iš Kauno), tai joje tikrai bus didelis ir braškių, ir žemuogių daigų pasirinkimas. Aš labai liūdžiu, nes kasmet važiuodavau į šią parodą, o šiemet ar išeis atvažiuot į Vilnių net nežinau.
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2010 01 31, 14:39)
labas  4u.gif

Aš rugpjūčio mėnesį buvau braškių ūgliukus susisodinusi, bet labai abejoju ar jie tokią šaltą žiemą man nenumirė  unsure.gif Irgi bandau žiūrėti dabar daigelių nusipirkti, bet niekada nesu pirkusi ir net neįsivaizduoju kas geriausia  doh.gif

Aš taip pat rudenį sodinau, bet tikiuosi, kad išgyvens, nes spėjo įsišaknyti, mulčiavau durpėmis, o dar tiek sniego - kaip pataluose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 31, 13:02)
Aš taip pat rudenį sodinau, bet tikiuosi, kad išgyvens, nes spėjo įsišaknyti, mulčiavau durpėmis, o dar tiek sniego - kaip pataluose  biggrin.gif

Pas mus buvo tuo metu problemų, tai braškių ir nespėjau paruošti žiemai. tai vilčių net ir nesieju. Aš aplamai pirmą kartą sodinau, tai dar jaučiuosi kaip iš medžio iškritusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2010 01 31, 12:49)
Balandžio pirmomis dienomis Vilniuje vyks žemės ūkio paroda (šiais metais perkėlė iš Kauno), tai joje tikrai bus didelis ir braškių, ir žemuogių daigų pasirinkimas. Aš labai liūdžiu, nes kasmet važiuodavau į šią parodą, o šiemet ar išeis atvažiuot į Vilnių net nežinau.

Nesu girdėjus, kad LŽŪU turi filialą Vilniuje. Universiteto puslapy jokios informacijos apie vietos pakeitimą nėra: Ką pasėsi ... 2010, Registracijos internetu info
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 01 31, 15:12)
Nesu girdėjus, kad LŽŪU turi filialą Vilniuje. Universiteto puslapy jokios informacijos apie vietos pakeitimą nėra: Ką pasėsi ... 2010, Registracijos internetu info

drinks_cheers.gif Negirdėjau, kad paroda vyktų Vilniuje schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Merginos, o esate kuri nors susidūrusi su žemuogių / braškių medžiu blink.gif g.gif
http://cgi.ebay.com/...=item51901a419f

user posted image

lot. Arbutus unedo L. (angl. arbutus, strawberry-tree) – žemuoginis arbutas – žemuoginis arbutas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 31 sausio 2010 - 13:40
QUOTE(something else @ 2010 01 31, 15:35)
Merginos, o esate kuri nors susidūrusi su žemuogių / braškių medžiu blink.gif  g.gif

UK tai jie auga ir vaisius augina, o mūsų žiemų manu neištvertų schmoll.gif
Atsakyti
Gal įmanoma kambaryje tokį mini meduką auginti g.gif
Bet vaizdas tai nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 31, 16:18)
Gal įmanoma kambaryje tokį mini meduką auginti g.gif
Bet vaizdas tai nuostabus wub.gif

Gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2010 01 31, 12:39)
labas  4u.gif

Aš rugpjūčio mėnesį buvau braškių ūgliukus susisodinusi, bet labai abejoju ar jie tokią šaltą žiemą man nenumirė  unsure.gif Irgi bandau žiūrėti dabar daigelių nusipirkti, bet niekada nesu pirkusi ir net neįsivaizduoju kas geriausia  doh.gif

as irgi rugpjuti gal kokius 4 arus braskiu ugliukais apsodinau. Bet galvoju, kad jie turejo daug laiko isisaknyt. Pas mane per plevele sodinti. Jei nenusalo pirmu stipriu salciu metu, kol sniego nebuvo, tai dabar jau tikrai po pusmetrio pusnimis nieko jiems neatsitiks. Labai neimu i galva. Atsodinsiu, jeigu ka, braskiu dar sociai turiu. Bet visgi nemanau, kad issals.
Atsakyti
Gražu pažiūrėti, bet kaip pas mus augtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 31, 13:42)
Klausykit, mielosios - o kaip balkoninukes žemuoges ir braškes migdote: tempiate į šilumą ar paliekate balkone ledinei mirčiai?
Atsiprašau už idiotišką ir trimis mėnesiais pavėluotą klausimą, bet man tas balkoninukių žiemojimas kažkokia mistika atrodo doh.gif

Jei mano žemuogės būtų sulaukusios žiemos, būčiau su visu loveliu susukus į burbuliukinę plėvelę ir palikus įstiklintam balkone unsure.gif Kažkur kažkas apie tai rašė, gal Regila?

QUOTE(something else @ 2010 01 31, 14:35)
Merginos, o esate kuri nors susidūrusi su žemuogių / braškių medžiu blink.gif  g.gif

E-bay sėklų ieškot? biggrin.gif (spėju, nes apie jį būtent taip sužinojau)
Tas jo vaizdas ir man seilėtekį buvo sukėlęs, bet paskaičiau kažkur kad vaisiai neypatingo skonio, tai kažkaip... Nors gražuma tai nerealioji...
Atsakyti