Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Pasodinau pavasari zemuoges ir braskes i kibirus, nes nebuvo zeme dar paruosta joms. kada galiu jas perkelti i nuolatine vieta? Zeme paruosta jau... laukti rudens ar pavasario, o gal dbr galima? Braskes ir zemuoges zydi siuo metu, duoda ir vaisiu...
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 07 24, 14:08)
Pasodinau pavasari zemuoges ir braskes i kibirus,
Braskes ir zemuoges zydi siuo metu, duoda ir vaisiu...

tai kokia veislė, kad dabar žydi ir veda vaisius?
Šiaip tai geriausia sodinti dabar.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 07 24, 13:16)

bent pardaveja sake , kad sitos http://www.vijokline...structions.aspx

tai vienu zodziu perkeliu jas, o ir zemuoges galiu perkelti? irgi zydi, bet veisles nezinau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 24 liepos 2010 - 13:20
QUOTE(diasaja @ 2010 07 24, 14:16)

Ko gero remontantinės g.gif
Nes maniškės irgi dabar žydi ir sirpsta antrą kartą. Kadangi taip šilta lauke - laabai saldžios šios smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 07 24, 14:18)

Mano tokios veislės. Truputį luktelk, kol išsirps didžioji dauguma, tada ir perkelsi. O ūglius, tuos naujuosius daigelius - gali iškart sodinti nieko nelaukdama, net jei jie žydi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 24 liepos 2010 - 13:22
QUOTE(Asese @ 2010 07 24, 13:21)
Ko gero remontantinės  g.gif
Nes maniškės irgi dabar žydi ir sirpsta antrą kartą. Kadangi taip šilta lauke - laabai saldžios šios smile.gif
Papildyta:

Mano tokios veislės. Truputį luktelk, kol išsirps didžioji dauguma, tada ir perkelsi. O ūglius, tuos naujuosius daigelius - gali iškart sodinti nieko nelaukdama, net jei jie žydi  4u.gif

Va kas keisciausia tu ugliu kazkaip nera g.gif , matyt nepatinka joms kibire augti...
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 07 24, 14:18)
o ir zemuoges galiu perkelti? irgi zydi, bet veisles nezinau  unsure.gif

žemuogių neauginu, negaliu patarti.
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 07 24, 13:24)
Va kas keisciausia tu ugliu kazkaip nera  g.gif , matyt nepatinka joms kibire augti...

Cia turbut ne kibiro kalte g.gif nes pas mane jos irgi labai nenoriai usus leidzia(pas sese taip pat),o auga lysvej,geroj zemej,turbut cia tokia veisle .Bet jau kokios saldzios dabar thumbup.gif Paprastos tai iki isprotejimo "apsiusave"kiek vargau kol nuravejau doh.gif doh.gif
Zemuogiu irgi turiu,tik dar neprisiruosiu persodint..laikas atrodo dabar labai geras smile.gif
Atsakyti
[quote=zebrina,2010 07 25, 09:47]
Cia turbut ne kibiro kalte g.gif nes pas mane jos irgi labai nenoriai usus leidzia(pas sese taip pat),o auga lysvej,geroj zemej,turbut cia tokia veisle .
Taip taip jos ir neleis ugliu tik vijoklines leidzia, bet jos ir daug brangesnes (vijoklines) ax.gif
Atsakyti
aciu labai uz atsakyma visoms!

o zemuoges kaip dauginasi? gal krumeliais (remontantines pas mane), nes labai jau krumeliai isvese palyginus su tuo, ka sodinau pernai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutata @ 2010 07 26, 11:48)
aciu labai uz atsakyma visoms!

o zemuoges kaip dauginasi? gal krumeliais (remontantines pas mane), nes labai jau krumeliai isvese palyginus su tuo, ka sodinau pernai  g.gif

pas mane zemuoges yra dvieju rusiu vinos dauginasi usais, o kitu galima dalinti krumeliius
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti