Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

turesime ir braskiu daigu kol kas siandiena labai grazus ir tvirti daigai jei ka i az klaipeda
Atsakyti
QUOTE(neramilgedaa @ 2010 07 07, 12:16)
turesime ir braskiu daigu kol kas siandiena labai grazus ir tvirti daigai jei ka i az klaipeda

O tai pastu galetumet atsiusti, man nedaug reiketu kokia 20-30 daigu, velyvu jei turit...
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 07 07, 16:25)
O tai pastu galetumet atsiusti, man nedaug reiketu kokia 20-30 daigu, velyvu jei turit...

na turesime ir velyvuju bet siusti del tiek nelabai apsimoka blush2.gif
Atsakyti
o kada geriausia sodint daigus?

ar kai jau braškių nebeaugina, kaip sutvarkot krūmą? ar jau dabar reikia kažkaip sutvarkyt, aš nuravėjau, ūsų nenupjoviau.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 07 07, 19:08)
o kada geriausia sodint daigus?

kai tvarkau braškes, tai ir ūsus nuimu. Jeigu turiu paruoštos žemės-iš karto sodinu, jeigu ne, tai į laikiną vietą.
Atsakyti
aplink Vilniu reikia geru daigu.....rudeniui... g.gif
o kokia buvo senovine veisle, kai braskes tarsi is keliu sujungtu augdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 07 07, 20:06)

Gal Polka turi galvoj? Jos lapai kitokie-keturlapiai.
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 07 07, 19:06)

gaila jus ne klaipediete turesime derselect, ir honey labai patenkinti likome uogomis ir klientai nenusisivyle ax.gif
Atsakyti
merginos jei kas siuntete braskiu daigelius kaip jus sudejote i dezute kad nenuvystu ir kad svorio daug nebutu turiu omenyje su zememis?
Atsakyti
QUOTE(neramilgedaa @ 2010 07 07, 21:38)
gaila jus ne klaipediete turesime derselect, ir honey labai patenkinti likome uogomis ir klientai nenusisivyle ax.gif

na bet kaip paimsi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neramilgedaa @ 2010 07 08, 12:04)
merginos jei kas siuntete braskiu daigelius kaip jus sudejote i dezute kad nenuvystu ir kad svorio daug nebutu turiu omenyje su zememis?

labai paprastai - šaknis po tekančiu vandeniu nuplauti nuo žemių, pamerkti į perpuvusio mėšlo/molio mišinį kelioms val ir tokias aplipusias šanis supakuoti į maišelius, lapus paliekant atvirai. Greičiausiai adresatą pasiektų įdedant į autobusą.

QUOTE(nuliaX @ 2010 07 08, 13:13)
na bet kaip paimsi... doh.gif

jei atvirai, tai nesuprantu aš tokio vargo - gi mugėse, prekybos aikštelėse ir dabar pilna daigų. Bandykit kuo įvairesnes, nes viena ir ta pati skirtingose sąlygose ir skirtingais sezonais gali pasižymėti skirtingai. Vienos vienokiom sąlygom duos maksimalų derlių, kitą sezoną gali duoti visai kitos. Bandykit atrasti sau tinkamiausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 07 08, 21:46)
labai paprastai - šaknis po tekančiu vandeniu nuplauti nuo žemių, pamerkti į perpuvusio mėšlo/molio mišinį kelioms val ir tokias aplipusias šanis supakuoti į maišelius, lapus paliekant atvirai. Greičiausiai adresatą pasiektų įdedant į autobusą.
jei atvirai, tai nesuprantu aš tokio vargo - gi mugėse, prekybos aikštelėse ir dabar pilna daigų. Bandykit kuo įvairesnes, nes viena ir ta pati skirtingose sąlygose ir skirtingais sezonais gali pasižymėti skirtingai. Vienos vienokiom sąlygom duos maksimalų derlių, kitą sezoną gali duoti visai kitos. Bandykit atrasti sau tinkamiausias 4u.gif

bet i perpuvusio meslo misini smirdes lotuliukas.gif doh.gif ir be to autobusai nelabai veeza blink.gif verysad.gif o kaip jis daromas tas misinys tiksliai aciu rolleyes.gif
Atsakyti