Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(eliss @ 2010 06 22, 14:42)
pas mane nera beveik ne vienos sveikos braskes,visos apgrauztos sliuzu,sraigiu.kazkoks kosmaras    unsure.gif gal galima kaip nors ju atsikratyti?

pas mane pilna vynuoginių sraigių. tai jos kramto viską, tik ne braškes g.gif
Atsakyti
eh, diasaja, koks derlius bus! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 06 22, 17:01)
pas mane pilna vynuoginių sraigių. tai jos kramto viską, tik ne braškes  g.gif

Sraigems nepatinka smulkinti kiausiniu lukstai.
Atsakyti
QUOTE(ssilva @ 2010 06 23, 17:45)
Sraigems nepatinka smulkinti kiausiniu lukstai.

Ir pelenai ax.gif
Atsakyti
Siaubingai puti braskes nuo tokio oro pradejo doh.gif verysad.gif
Atsakyti
gal kas Kaune parduodate braškes? valgymui turime, tačiau uogienės jau nebus iš ko virti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 06 25, 11:45)
gal kas Kaune parduodate braškes? valgymui turime, tačiau uogienės jau nebus iš ko virti  verysad.gif

O kam tu verdi ,geriau saldyk mirksiukas.gif Ir mergytei sveikiau bus ir skaniau ir cukraus tiek nereikia.Sutrini, siek tiek cukraus idedi ir i saldikli.Ir tuomet nereikia vienu metu daug uogu.Kiek liko ta vakara,tiek ir sutrinu.Kol nedaug buvo,kad ir po 1 kibireli (majonezini) idedavau per d.O dabar (pries tas liutis) -7 susisaldziau ax.gif Siandien ziuriu vel labai daug,ale gimine atvaziuoja-leisiu nusiskinti ax.gif O gal ir tau dar liks,galesi kokia diena ateiti ,pasiskinti mirksiukas.gif Parasysiu i az.
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2010 06 25, 11:44)
O kam tu verdi ,geriau saldyk  mirksiukas.gif Ir mergytei sveikiau bus ir skaniau ir cukraus tiek nereikia.Sutrini, siek tiek cukraus idedi ir i saldikli.Ir tuomet nereikia vienu metu daug uogu.Kiek liko ta vakara,tiek ir sutrinu.Kol nedaug buvo,kad ir po 1 kibireli (majonezini) idedavau per d.O dabar (pries tas liutis) -7 susisaldziau  ax.gif Siandien ziuriu vel labai daug,ale gimine atvaziuoja-leisiu nusiskinti  ax.gif O gal ir tau dar liks,galesi kokia diena ateiti ,pasiskinti  mirksiukas.gif Parasysiu i az.

aš ir šaldau ir uogienes verdu... arbatą mėgstam darytis iš uogienių, ant košės dėtis... iš šaldytų schmoll.gif žodžiu pas mus viskas susivalgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 06 25, 16:27)
aš ir šaldau ir uogienes verdu... arbatą mėgstam darytis iš uogienių, ant košės dėtis... iš šaldytų  schmoll.gif  žodžiu pas mus viskas susivalgo smile.gif

drinks_cheers.gif Ir aš taip darau, nes norisi abiejų ax.gif
Atsakyti
kažkas nuvalgė mūsų braškes doh.gif
o vieną taip sūnui sirpinau... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 06 25, 15:27)
aš ir šaldau ir uogienes verdu... arbatą mėgstam darytis iš uogienių, ant košės dėtis... iš šaldytų  schmoll.gif  žodžiu pas mus viskas susivalgo smile.gif

Mano šeimynai dar sknaiusi būna kompotai žiemą braškių.Iš visų gaminamų kompotų,braškių mėgstamiausi. g.gif
Atsakyti
uzjauciu del nuvalgymo as manau kad kai nori sau pasisodinti braskiu kad vaikam nors butu tai turi sodinti vietoj darzelio prie namu, pas mane ir buvo isisuke mergos, bet kaimynai pavaike tai lyg ir nebevaiksto jau....
Atsakyti