Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(saintlina @ 2010 06 15, 10:00)
kam tau vargt su tais vazonėliais? Sodink tiesiai į žemę tuos daigus, puikiausiai auga.

Mano braškės ant plėvelės noksta labai gražiai, nei vienos pūvančios nebuvo. O parsinešu kasdien po didžiulį dubenį. Tarp augančių be plėvelės, deja, pūvančių jau yra.

O ant kokios plėvelės auginat? ax.gif
Atsakyti
Puvanciu braskiu pririnkau tiek pat, kiek sveiku schmoll.gif Ir nesaldzios siemet pas mus unsure.gif
Kada tas lietus baigsis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 06 21, 17:29)
Siaubas blink.gif mano kaimynė ir purškia nuo piktžolių chemija ( su mažu rankiniu purkštuvu), tai nuo tvoros kelis metrus nieko valgomo nesodinu.

nagi kai aš braškyną ten veisiau, pas juos pievelė šalia buvo. Tikrai nebūčiau sodinus toje vietoje doh.gif

Papildyta:
QUOTE(gielux @ 2010 06 21, 17:33)
O ant kokios plėvelės auginat?  ax.gif

ant juodos ir ant dvispalvės (apačioj juoda, viršuj balta). Dvispalvė man nepatinka - baisu atsistot, kad nesuplyštų doh.gif O ta juoda super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 06 21, 17:38)
pasiguosiu..
Vakar kaimynas mamai pasakė - aš bulves purškiau, tai jūs kokias dvi dienas braškių neskinkit (mano braškės vienoj pusėj tvoros, jo bulvės - kitoj)  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Aš stengiuosi augint be jokios chemijos, o čia  doh.gif  Nors būtų pasakęs, kad purkš, būčiau pridengus. Juk tikrai purškė kokiu nuodu, kuris per dvi dienas niekaip nesuskils  doh.gif
O ryte skindama braškes palikau daug raudonų didelių vaikams. Nu bjaurybės tokie kaimynai, negaliu  gun_rifle.gif Tokia pikta esu, žodžių nėr.

Nu jau ne kas,galiu pasakyti,kad purškiant bulves niekas šalia augti negali,nei kopūstai ,nei braškės,nes jos tampa nebevalgomos.Nu tikiuosi negavo chemijos tavo braškės...Labai liūdna...
Braškių pas mus derlius labai didelis thumbup.gif .
Atsakyti
O pas mus braškės po paskutinio lietaus tai baloj buvo... Tai nežinau ar dar prisirps kokia...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 06 21, 17:38)
pasiguosiu..
Vakar kaimynas mamai pasakė - aš bulves purškiau, tai jūs kokias dvi dienas braškių neskinkit (mano braškės vienoj pusėj tvoros, jo bulvės - kitoj)  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Aš stengiuosi augint be jokios chemijos, o čia  doh.gif  Nors būtų pasakęs, kad purkš, būčiau pridengus. Juk tikrai purškė kokiu nuodu, kuris per dvi dienas niekaip nesuskils  doh.gif
O ryte skindama braškes palikau daug raudonų didelių vaikams. Nu bjaurybės tokie kaimynai, negaliu  gun_rifle.gif Tokia pikta esu, žodžių nėr.

džiaukis, kad kaimynas apskirtai dar pasakė, kad tas bulves purškė.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 06 21, 18:07)

ant juodos ir ant dvispalvės (apačioj juoda, viršuj balta). Dvispalvė man nepatinka - baisu atsistot, kad nesuplyštų  doh.gif  O ta juoda super  thumbup.gif

Aišku, ačiū už informaciją. Šiemet noriu atsodint į plėvelę, labai jau laiko nėr ravėt doh.gif
Atsakyti
mano braškynas:

user posted image
Atsakyti
pas mane nera beveik ne vienos sveikos braskes,visos apgrauztos sliuzu,sraigiu.kazkoks kosmaras unsure.gif gal galima kaip nors ju atsikratyti?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 06 22, 14:49)
mano braškynas:

Neblogas daržas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 22, 14:48)
Neblogas daržas  thumbup.gif

bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 06 22, 13:42)
pas mane nera beveik ne vienos sveikos braskes,visos apgrauztos sliuzu,sraigiu.kazkoks kosmaras    unsure.gif gal galima kaip nors ju atsikratyti?

Sako, kad kavos nuosedos nepatinka sliuzams, bet dar nebandziau. Zinau tik, kad skruzdelems irgi nelabai kava tongue.gif
Atsakyti