Palyginimui dydis. Labai skanios. Tik, gaila, veislės nežinau:
QUOTE(diasaja @ 2010 06 12, 10:39)
O čia ne Senga Sengana ? Jos, man atrodo, panašios formos ir labai skanios
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 06 12, 11:32)
Pati auginu taip, kad žinau, kur kokia veislė, nemaišau lysvėse skirtingų. Todėl drąsiai galiu pasakyti, kurios skanios, kurios likusios sirgti, kurios likusios pūti - tikrai labai skirtingai auga
taip, nes Senga Sengana bijo lietaus ir greitai pradeda pūti, Honey - atspari
QUOTE(diasaja @ 2010 06 12, 09:36)
jei norėsi ūglių-duosiu. 100 ar 200 norėsi? Tik nežinau veislės Būna didelės, gražios.
ojei, tikrai norėčiau. tai kai jau bus laikas, būtinai pasakykit.
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 06 12, 10:32)
nurūgštintas Durpetos.
tai taip ar taip jau nieko iš tų krūmiukų nebus, kirpčiau ir išpurkščiau gerai insekticidais. Jei tik pernai pasodintos jos, tai uogų pikas ir bus tik kitais, ir dar kitais metais
Pati auginu taip, kad žinau, kur kokia veislė, nemaišau lysvėse skirtingų. Todėl drąsiai galiu pasakyti, kurios skanios, kurios likusios sirgti, kurios likusios pūti - tikrai labai skirtingai auga
tai taip ar taip jau nieko iš tų krūmiukų nebus, kirpčiau ir išpurkščiau gerai insekticidais. Jei tik pernai pasodintos jos, tai uogų pikas ir bus tik kitais, ir dar kitais metais
dėkui už info. tai jei planuoju tada kitas pasodint tai gal išvis viską nuraut, paruošt žemę naujom braškėm.
Kol as jus radau.....
As cia vis ilendu paskaitineti pas jus
Ruosiuos uzsisodinti nauju braskiu - reik palaipsniui senasias pakeisti Tik klausimas - kada reikia sodinti daigiukus? Ir is kur jus gaunate norimos veisles sodinuku - is turgaus, ukininku, siunciantes...? Man daigais neteko rupintis...
O va siu metu pirmas derlius ir cia dar tik pradzia...
Pas mus braskiu nedaug - 4 vagutes, kokiu 5-6 metru ilgio. Nu bet braskiu...Pernai tris kibirus prisiskyniau, jei gerai pamenu, nuo 3 vaguciu...
As cia vis ilendu paskaitineti pas jus
Ruosiuos uzsisodinti nauju braskiu - reik palaipsniui senasias pakeisti Tik klausimas - kada reikia sodinti daigiukus? Ir is kur jus gaunate norimos veisles sodinuku - is turgaus, ukininku, siunciantes...? Man daigais neteko rupintis...
O va siu metu pirmas derlius ir cia dar tik pradzia...
Pas mus braskiu nedaug - 4 vagutes, kokiu 5-6 metru ilgio. Nu bet braskiu...Pernai tris kibirus prisiskyniau, jei gerai pamenu, nuo 3 vaguciu...
mes jau ir vakar nuskynėm pirma derliu bet siamet braškiu pas mus maziau bus
Diasaja,labai forma graži braškių.
O man skaniausios,kai būna"rankinuko",kaip aš vadinu formos.Tokios didelės ir šiek tiek riestos.Nu man jos saldžiausios būna.
O man skaniausios,kai būna"rankinuko",kaip aš vadinu formos.Tokios didelės ir šiek tiek riestos.Nu man jos saldžiausios būna.
sveikos.noriu jusu paklausti kada yra sodinamos braskes?kelintas daigelis ,is paleistu usu, yra sodinamas?
gal kazkur jau kalbejote apie tai,bet jau akyse liejasi nuo skaitimo
aciu
gal kazkur jau kalbejote apie tai,bet jau akyse liejasi nuo skaitimo
aciu
Geriausia yra sodinti pirmą daigą nuo kero.O sodinti galima ištisą vasarą.Aišku geriau po derliaus.
QUOTE(IngridaB @ 2010 06 14, 21:43)
Geriausia yra sodinti pirmą daigą nuo kero.O sodinti galima ištisą vasarą.Aišku geriau po derliaus.
dekoju
.tesiog noriu susodinti daigus(nenupjovus nuo uso) i vazonelius,o tada rudeniop i zeme.tai ar teisingai padarysiu?
kam tau vargt su tais vazonėliais? Sodink tiesiai į žemę tuos daigus, puikiausiai auga.
Mano braškės ant plėvelės noksta labai gražiai, nei vienos pūvančios nebuvo. O parsinešu kasdien po didžiulį dubenį. Tarp augančių be plėvelės, deja, pūvančių jau yra.
Mano braškės ant plėvelės noksta labai gražiai, nei vienos pūvančios nebuvo. O parsinešu kasdien po didžiulį dubenį. Tarp augančių be plėvelės, deja, pūvančių jau yra.
QUOTE(saintlina @ 2010 06 15, 11:00)
kam tau vargt su tais vazonėliais? Sodink tiesiai į žemę tuos daigus, puikiausiai auga.
ne bus peranksti?