Patarkit, ka daryt, pries beveik 1,5 men pirkiau zemuogiu seklu, man garantavo, kad per savaite sudygs ir galesiu pasodint i dirva, o jos sudygo tik dabar, yra bliudelyje, ka galima daryti, ar laikyt kokiam rusy, nes lauke nusals, dar visai visai mazutes...
QUOTE(saulute111 @ 2009 10 15, 14:43)
Patarkit, ka daryt, pries beveik 1,5 men pirkiau zemuogiu seklu, man garantavo, kad per savaite sudygs ir galesiu pasodint i dirva, o jos sudygo tik dabar, yra bliudelyje, ka galima daryti, ar laikyt kokiam rusy, nes lauke nusals, dar visai visai mazutes...
Bandyčiau laikyti kambaryje dar kol gerai šals ,o po to susodinčiau į lauką ir truputį apdengčiau
QUOTE(satanele @ 2009 10 15, 18:02)
Bandyčiau laikyti kambaryje dar kol gerai šals ,o po to susodinčiau į lauką ir truputį apdengčiau
atsiprasau, nesupratau, laikyti iki pavasrio? bet te bliudely zemu tik koks 1-2 cm, o jas abar persodinant jauciu neatsigautu, labai gleznutes, ne cm nera... ar bandyt tokias asodint dabar ir uzdengt plevele....
p.s. ir tujos sdygo tik dabar
Nors dabar uz lango baisiai salta ,bet pavasaris juk vis tiek ateis ,
gal kas galetu patarti kaip apsiginti reiketu nuo piktzoliu , nusibodo isrisai jas ravet, praita pavasari nuravejusi visa braskyna mulciavau siaudais , galvojau gal ne taip zole lips i virsu , bet nepadejo.
ir dar norejau paklausti gal kas bandete braskiu daigus is seklu uzsiauginti ,ir i koki supstrata ar i smeli reiketu jas seti. Kazkada bandziau zemuoges i durpiu supstrata paseti tai niekas neisdygo ,nenoreciau kad ir su braskiu seklytemis nepavyktu
gal kas galetu patarti kaip apsiginti reiketu nuo piktzoliu , nusibodo isrisai jas ravet, praita pavasari nuravejusi visa braskyna mulciavau siaudais , galvojau gal ne taip zole lips i virsu , bet nepadejo.
ir dar norejau paklausti gal kas bandete braskiu daigus is seklu uzsiauginti ,ir i koki supstrata ar i smeli reiketu jas seti. Kazkada bandziau zemuoges i durpiu supstrata paseti tai niekas neisdygo ,nenoreciau kad ir su braskiu seklytemis nepavyktu
Nemanau, kad braškes reikėtų iš sėklų auginti, juk auginukų būna pirkti ir visai nebrangiai (ir uogų anksčiau sulauktum)
QUOTE(jediara @ 2010 01 24, 17:10)
Nemanau, kad braškes reikėtų iš sėklų auginti, juk auginukų būna pirkti ir visai nebrangiai (ir uogų anksčiau sulauktum)
Braškių ir aš nevargčiau sėti
Papildyta:
QUOTE(milereta @ 2009 09 23, 15:42)
Geriausiai braškės žiemoja įsodintos į dirvą lauke.. Dabar pats metas jas sodinti žiemai miegučio.
Senoji baigta tema:
http://www.supermama...howtopic=447149
Senoji baigta tema:
http://www.supermama...howtopic=447149
pavasarį pirkau šitų, buvo derlius neblogas, bet kažin ar neiššals šią žiemą
QUOTE(satanele @ 2010 01 24, 18:15)
Gal nors kiek mulčiavai durpėmis, ar pjuvenomis?
QUOTE(jediara @ 2010 01 24, 17:20)
Gal nors kiek mulčiavai durpėmis, ar pjuvenomis?
Kas keisčiausia , kad ne , aš jas pamiršau pamulčiuoti
QUOTE(satanele @ 2010 01 24, 18:23)
Kas keisčiausia , kad ne , aš jas pamiršau pamulčiuoti
Tai dabar reikia tikėtis, kad storas sniego sluoksnis išsaugos
QUOTE(jediara @ 2010 01 24, 17:35)
Tai dabar reikia tikėtis, kad storas sniego sluoksnis išsaugos
Pas mus nėra storai pasnigę, tikėkimės kad nenušals,šiemet labai daug augalų mažai dengiau, laukiu pavasario greičiau ,kad pamatyčiau kas išgyveno