Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

O gal galit pafotkinti kaip atrodo tas jusu siltnamis...?
Atsakyti
IngridaB
bravo . Uzauginote daug graziu , sveiku , skaniu brasiu . Mano , lauke augancios , remontantines braskes , vakar pamalonino penkiomis saldziomis uogelemis .
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 06 04, 07:48)
O gal galit pafotkinti kaip atrodo tas jusu siltnamis...?

Gal,kai nuravėsiu.Vis laukiu lietaus,nes tokia tvankybė šiltnamiuose. blink.gif doh.gif Pas mane tikrai tokio pavyzdinio nėra,kaip čia matau,vienu žodžiu -betvarkė. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 06 04, 14:53)
Gal,kai nuravėsiu.Vis laukiu lietaus,nes tokia tvankybė šiltnamiuose. blink.gif  doh.gif Pas mane tikrai tokio pavyzdinio nėra,kaip čia matau,vienu žodžiu -betvarkė. doh.gif

Svarbiausia, kad visuomet užauginate gerą derlių thumbup.gif
Atsakyti
merginos,o kur galeciau gauti daigu remontantiniu braskiu?ar rugsejo menesi gauciau turguje?nes as gyvenu mieste,ir turiu dideli balkona,noreciau ju pasisodinti,ar man dar neapsimoka siais metais g.gif nes rudeni gal seip ar taip derliaus nebesulaukciau,nes gal ziemos laikui reiketu jas padengti?
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 06 04, 17:19)
merginos,o kur galeciau gauti daigu remontantiniu braskiu?ar rugsejo menesi gauciau turguje?nes as gyvenu mieste,ir turiu dideli balkona,noreciau ju pasisodinti,ar man dar neapsimoka siais metais g.gif nes rudeni gal seip ar taip derliaus nebesulaukciau,nes gal ziemos laikui reiketu jas padengti?

Jei į vazonus sodinsite,juk galima per žiemą laikyti ant palangės.Maniškė viena remontantinė braškė peržiemojo ant palangės ant durnumo.Pirmas braškes tris jau vaikai suvalgė.Dabar palikau,nes palangės atsilaisvino,tai visas keras apsipylė žiedais. bigsmile.gif Jau kai kurie žiedai peržydėjo nokina uogeles. g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 06 04, 19:05)
Jei į vazonus sodinsite,juk galima per žiemą laikyti ant palangės.Maniškė viena remontantinė braškė peržiemojo ant palangės ant durnumo.Pirmas braškes tris jau vaikai suvalgė.Dabar palikau,nes palangės atsilaisvino,tai visas keras apsipylė žiedais. bigsmile.gif Jau kai kurie žiedai peržydėjo nokina uogeles. g.gif

viskas rudeniop sodinsiu thumbup.gif kad tik gauciau kur nusipirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 06 05, 11:49)
viskas rudeniop sodinsiu thumbup.gif kad tik gauciau kur nusipirkti ax.gif

Jei negausit, galėsiu atsiųsti paštu mirksiukas.gif , siunčiau ne vienai supermamytei 4u.gif
Mano dabar paprastai auga lyvėj, jau daug daug uogyčių, tik dar neraudonos, nes persodinau šiemet į kitą vietą, visos pirmametės.
Reikės man žiemai į šiltnamį pasodinti, kad anksti valgyt galėtume thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 06 05, 12:07)
Jei negausit, galėsiu atsiųsti paštu  mirksiukas.gif , siunčiau ne vienai supermamytei  4u.gif
Mano dabar paprastai auga lyvėj, jau daug daug uogyčių, tik dar neraudonos, nes persodinau šiemet į kitą vietą, visos pirmametės.
Reikės man žiemai į šiltnamį pasodinti, kad anksti valgyt galėtume  thumbup.gif

Gal galeciau as pas tave iskart uzsisakyti blush2.gif nes as grysiu nelabai ir laiko turesiu blush2.gif o as grysiu rugpjucio 22d.
tau gerai turi siltnami,o as gyvenu bute,netureciau kur persodinti,tai ziemai laikyciau kambari ant palanges ax.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 06 05, 12:36)
Gal galeciau as pas tave iskart uzsisakyti blush2.gif nes as grysiu nelabai ir laiko turesiu blush2.gif o as grysiu rugpjucio 22d.
tau gerai turi siltnami,o as gyvenu bute,netureciau kur persodinti,tai ziemai laikyciau kambari ant palanges ax.gif

drinks_cheers.gif Kai grįš, parašyk į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 06 05, 15:26)
drinks_cheers.gif  Kai grįš, parašyk į až  mirksiukas.gif

Butinai.Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as jau siandien pamaciau savo viena braskyte pusiau rodona ir suvalgiau nesusilaikius blush2.gif tokia skani pirma mano pacios uzauginta,nors dar ir puszale braskyte thumbup.gif
Atsakyti