Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 23, 23:13)
o kaip paskui teisinsitės prieš iškviestus policininkus?  bigsmile.gif Kaimynas kaimynui - lietuvis, jei ką wink.gif

Gal dėl poros kanapių neiškviestų ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 23, 22:38)
Gal dėl poros kanapių neiškviestų ? blush2.gif

nerizikuočiau ( čia nuoširdžiai rašau wink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 23, 23:01)
nerizikuočiau ( čia nuoširdžiai rašau wink.gif )

KAS NUSIDĖJO - BIJO IR VĖJO tongue.gif fear.gif
Na gi čia visai ne tos narkotinės ar rūkomos kanapės. Iš šitų lietuviai tik virves vydavo... tongue.gif lotuliukas.gif
O šiaip, tai be rizikos nėra ir muzikos... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 05 24, 00:33)
KAS NUSIDĖJO -  BIJO IR VĖJO tongue.gif fear.gif
Na gi čia visai ne tos narkotinės ar rūkomos kanapės. Iš šitų lietuviai tik virves vydavo... tongue.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Kaip ir su aguonomis, bet mama visuomet užaugina ne tik Kūčių stalui, bet ir pyragams ax.gif
Atsakyti
nu eigu jau apie braškes,tai jau šiltnamyje,kur šonuose auga,tai jau valgo vaikai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 05 23, 23:33)
KAS NUSIDĖJO -  BIJO IR VĖJO tongue.gif fear.gif
Na gi čia visai ne tos narkotinės ar rūkomos kanapės. Iš šitų lietuviai tik virves vydavo... tongue.gif  lotuliukas.gif

o kodėl jūs manot, kad kaimynai susigaudo, kurios rūkomosios, o kurios virvėms vyti? doh.gif
Ktia versija, nenusidedu, turiu kaimynų, daug tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, braskiu augintojos smile.gif

Dziaugiausi savo pirkinuku, kol nepamaciau ant indelio uzrasiuko, kad nusipirkau braskes dekoratyvines ir dar didelem raidem parasyta, kad maistui netinka blink.gif tai va ir baigesi mano dziaugsmas, nes maniau, kad perku remontantines braskes (ka man ir pardaveja patvirtino), ir net minties nebuvo, kad jos nevalgomos... gal kuri auginate tas dekoratyvines (zydi roziniais ziedais) g.gif ju tikrai negalima valgyti, ir reikia auginti tik del grozio ar net nezinau kokiu nors dekoraciju? biggrin.gif Aciu uz atsakyma 4u.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2010 05 24, 09:23)

Dziaugiausi savo pirkinuku, kol nepamaciau ant indelio uzrasiuko, kad nusipirkau braskes dekoratyvines ir dar didelem raidem parasyta, kad maistui netinka  blink.gif  tai va ir baigesi mano dziaugsmas, nes maniau, kad perku remontantines braskes (ka man ir pardaveja patvirtino), ir net minties nebuvo, kad jos nevalgomos... gal kuri auginate tas dekoratyvines (zydi roziniais ziedais)  g.gif  ju tikrai negalima valgyti, ir reikia auginti tik del grozio ar net nezinau kokiu nors dekoraciju?  biggrin.gif Aciu uz atsakyma  4u.gif  doh.gif

Kodėl negalima schmoll.gif Galima. Bet tik vieną kartą tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
uf, nei vieną, nei du - valgomos tos uogos. Bet yra ir geresnių rūšių auginti vazonėliuose, nei tos rausvais žiedukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2010 05 24, 08:23)

Dziaugiausi savo pirkinuku, kol nepamaciau ant indelio uzrasiuko, kad nusipirkau braskes dekoratyvines ir dar didelem raidem parasyta, kad maistui netinka  blink.gif  tai va ir baigesi mano dziaugsmas, nes maniau, kad perku remontantines braskes (ka man ir pardaveja patvirtino), ir net minties nebuvo, kad jos nevalgomos... gal kuri auginate tas dekoratyvines (zydi roziniais ziedais)  g.gif  ju tikrai negalima valgyti, ir reikia auginti tik del grozio ar net nezinau kokiu nors dekoraciju?  biggrin.gif Aciu uz atsakyma  4u.gif  doh.gif

pas mane yra rožiniais žiedukais žydinčios kelios. Valgom tas braškytes, tokios pat kaip visos. Tik kad visai nedaug jų būna. Neapsimoka jas augint.
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2010 05 24, 09:23)

Nusipirkot dekoratyvinę remontantinę veislę 'Pink Panda' (įtariu, kad šita, nes kitos tokios dar nesutikau mūsuose smile.gif ). Ji žydi ir dera visą sezoną, tik uogos mažytės, pasislėpę po žaliais apyžiedžiais ir ne visada net pastebėsi, kad ten uoga yra. Skonis unsure.gif vaikų nuomone, "kaip vata".. Bet nenuodingos.
Anytai jos buvo gražios, tai kažkada į gėlynus prisodino doh.gif . Dar ir dabar kovoju - tai vienur, tai kitur pražysta.
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 05 22, 16:35)
Na pelenų, pelyno, ugniažolės, pomidorų, dilgėlių ir pan. vandeninės ištraukos daugiau yra natūrali trąša ir virusų bei bakterijų naikintojas. Kad sunaikintų tokias stambias grambuolio lervas schmoll.gif  Manau, kad ne.  Labai teisingai patarė Dahlia+++ dėl gilaus žemės perkasimo prieš sodinant braškes. Dar geriau palikti nelygintą, bet kauburiuotą sukastą dirvą iš rudens, kad iššaltų, vis nuimant sniegą. Aišku, visada reikia žinoti, kokios yra netinkamos grambuoliams sąlygos. Tai neutralios reakcijos dirva, ne rūgštinė, pakalkinta. Ne piktžolėta. Dirva, kurioje gyvena kurmiai. Sodas,kur gyvena ežiai. Gerai, kai sode peri varnėnai, nes jie tai labai daug sulesa grambuolių. Dar strazdai, kėkštai. Va šiuo metu ir kiek anksčiau skraido grambuoliai, graužia žiedus.

Nu pas mane tai kurmių pilna bet ir tų šlykšynių netrūksta doh.gif unsure.gif
Vienas žmogelis kur sėja žolytę patarė kad reikia braškes palaistyti su amonjako tirpalu. Sakiau kad man jau žydy braškės, tais sakė kad braškėm nepakenks.tai galvoju reik pabandyti. Į laistytuva reikia 1 buteliuko amonjako g.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 24, 08:42)
nu eigu jau apie braškes,tai jau šiltnamyje,kur šonuose auga,tai jau valgo vaikai  smile.gif

Kaip fainiai thumbup.gif
Atsakyti