Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

as irgi dar biski sodinsiu.
atsodint reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 08, 10:49)
Mėšlą naudoju tik prieš sodinant - įterpiu, palaukiu kol užauga žolės, nupurškiu roundapu, sukasu dirvą ir tik po to sodinu, o pasodintų niekada netręšiu mėšlu  schmoll.gif, yra puiki trąša hidrocompleks thumbup.gif

o kas tai per trasos,kam dar tinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 09, 08:30)
o kas tai per trasos,kam dar tinka? g.gif

tai ilgai tirpstančios trąšos (žali "žirniukai"), pavasarį jomis tręšiu visas gėles lauke, dek. krūmus, vaismedžius ir vaiskrūmius. Šias trąšas naudodavo medelynas, kuriame kažkada dirbau smile.gif
Atsakyti
Rugsėjo pradžioj pasisodinau darže braškių. Sakykit o lauke vis vien irgi kažkuom reikia dengti? Šiaudais... o gal kokia plėvelė geriau. Nu pirmi metai nežinau ką daryti ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 08, 11:49)
Mėšlą naudoju tik prieš sodinant - įterpiu, palaukiu kol užauga žolės, nupurškiu roundapu, sukasu dirvą ir tik po to sodinu, o pasodintų niekada netręšiu mėšlu  schmoll.gif, yra puiki trąša hidrocompleks  thumbup.gif

o aš nieko nepurškiu,man per daug terlionės.O mėšlas nešviežias,kaip juoda žemelė.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 10 09, 09:49)
o aš nieko nepurškiu,man per daug terlionės.O mėšlas nešviežias,kaip juoda žemelė.

jei perpuvęs, tai gerai smile.gif , nes šviežias tai daugiau rūpesčių sukelia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2009 10 09, 10:43)
Rugsėjo pradžioj pasisodinau darže braškių. Sakykit o lauke vis vien irgi kažkuom reikia dengti? Šiaudais... o gal kokia plėvelė geriau. Nu pirmi metai nežinau ką daryti  ax.gif  mirksiukas.gif

Žiemai dengti jų nereikia, o mulčiuoti šiaudais ar dengti plėvele geriau pavasarį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(An1ta @ 2009 10 10, 17:44)
Žiemai dengti jų nereikia, o mulčiuoti šiaudais ar dengti plėvele geriau pavasarį bigsmile.gif

Tai tiesiog taip ir palikti g.gif Man dar kaip naujokei baisu kad nenušaltų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2009 10 10, 18:50)
Tai tiesiog taip ir palikti  g.gif  Man dar kaip naujokei baisu kad nenušaltų  ax.gif

Nebijok tikrai nenušals bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2009 10 10, 17:50)
Tai tiesiog taip ir palikti  g.gif  Man dar kaip naujokei baisu kad nenušaltų  ax.gif

Jeigu daigai silpni gali ir pašalti.Apdengti galima eglišakiais.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 09, 08:16)
tai ilgai tirpstančios trąšos (žali "žirniukai"), pavasarį jomis tręšiu visas gėles lauke, dek. krūmus, vaismedžius ir vaiskrūmius. Šias trąšas naudodavo medelynas, kuriame kažkada dirbau  smile.gif

Paliejau ir as tokiomis smile.gif o dar kaimynas pasake kad tai" trasos visiems gyvenimo atvejams" lotuliukas.gif tinka viskam thumbup.gif Reiks pavasari per visa soda su jomis praeit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 11, 10:36)
Paliejau ir as tokiomis smile.gif o dar kaimynas pasake kad tai" trasos visiems gyvenimo atvejams" lotuliukas.gif tinka viskam thumbup.gif Reiks pavasari per visa soda su jomis praeit ax.gif

Aš nelieju (nes ilgai tirpsta) tiesiog pabarstau aplinkui ax.gif Gerai Tavo kaimynas pasakė thumbup.gif
Atsakyti