Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Kad jos vos gyvos,dar iki ziedu toli. ax.gif
Atsakyti
Laba diena,
gal kas nors galetu man parduoti keleta daigeliu remontantiniu braskiu smile.gif
Pernai turejau, toks grozis balkone buvo, rudeni veziau i soda ir persodinau i zeme, bes ziema jos susalo sad.gif
As gyvenu Vilniuje ir labai lauksiu jusu atsakymu i AZ
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 05 02, 11:36)
raviu. Šiemet bandysiu kloti šiaudais.

O kada tais šiaudais kloti-dabar ar kai pradės žydėti? g.gif
Atsakyti
Laba, pas mane šiemet braškės jau žydi ax.gif Gal suprato kai kalbėjau kad rausiu lauk, jei derliaus neduos... O jei rimtai, tai gal ir ankstoka joms, bet jau pusė jų žydi ir kekių daug žiedų... Jei nušals, bus gaila. Iš rudens mulčiavau nupjauta žolyte tokiu storu sluoksniu, tai gal joms sakau padėjo ir peržiemot ir trąša gera buvo, nes dabar tai likęs toks plonas sluoksnelis tos žolytes...
Atsakyti
QUOTE(vikuliote @ 2010 05 11, 14:15)

as jau apdejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliote @ 2010 05 11, 13:15)

Kažkur skaičiau,kad prieš žydėjimą...o kai žydi-sako net ravėti nerekomenduojama,nes žiedai "nusidaužo" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2010 05 11, 15:58)
Laba, pas mane šiemet braškės jau žydi  ax.gif Gal suprato kai kalbėjau kad rausiu lauk, jei derliaus neduos... O jei rimtai, tai gal ir ankstoka joms, bet jau pusė jų žydi ir kekių daug žiedų... Jei nušals, bus gaila. Iš rudens mulčiavau nupjauta žolyte tokiu storu sluoksniu, tai gal joms sakau padėjo ir peržiemot ir trąša gera buvo, nes dabar tai likęs toks plonas sluoksnelis tos žolytes...

thumbup.gif O kokios? ax.gif Maniškės dar tik leidžia žiedus rolleyes.gif
Atsakyti
pirkciau geros veisles braskiu daigu smile.gif rasyti AZ
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2010 05 11, 13:58)
Laba, pas mane šiemet braškės jau žydi  ax.gif Gal suprato kai kalbėjau kad rausiu lauk, jei derliaus neduos... O jei rimtai, tai gal ir ankstoka joms, bet jau pusė jų žydi ir kekių daug žiedų... Jei nušals, bus gaila. Iš rudens mulčiavau nupjauta žolyte tokiu storu sluoksniu, tai gal joms sakau padėjo ir peržiemot ir trąša gera buvo, nes dabar tai likęs toks plonas sluoksnelis tos žolytes...

Mano jau irgi kai kurios zydi bigsmile.gif Nesitikejau, kad taip anksti galetu rolleyes.gif Niekuo nebuvau apdejus pries ziema...
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 11, 19:37)
thumbup.gif  O kokios? ax.gif  Maniškės dar tik leidžia žiedus  rolleyes.gif

Tai va kad pavadinimo tikslaus nežinau g.gif Man bendradarbė davė daigelių, pas ją tai super būdavo uogos didelės ir saldžios- visada atnešdavo į darbą paskanaut thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rsc @ 2010 05 11, 21:33)
Mano jau irgi kai kurios zydi bigsmile.gif Nesitikejau, kad taip anksti galetu rolleyes.gif Niekuo nebuvau apdejus pries ziema...

Va ir aš niekuo nedengiau, kažkokios ankstyvos bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 11, 19:37)
Maniškės dar tik leidžia žiedus  rolleyes.gif

Pas mane tas pats. Nors yra ir ankstyvų. Šiandien bandysiu nupjauta žole mulčiuoti, o po kelių dienų-šiaudais.
Atsakyti
Merginos, kažkuri čia labai ieškojo Hummi Gento daigelių ax.gif . Pasirodo, anyta buvo kažkam palikusi ir.. dabar turi atliekamų. Gal dar kam reikia?
Atsakyti