Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(satanele @ 2009 09 28, 18:22)
Sveiki , ar dar ne per vėlu sodinti braškes  g.gif

Galima dar sodinti,bet labai lyja ir šlapia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 10 01, 09:09)
aš savąsias braškes ir žemuoges paliksiu balkone jau nukirpau lapus visus lieka tik kokia agroplėvelę nusipirkti apdengsiu ir tegul sau balkone būna nežinau ar kas nors išaugs pavasarį  g.gif

Aš skaičiau, kad norint išsaugoti augalus balkone per žiemą, juos reikia apšiltinti biggrin.gif
T.y. apdengti šiaudais, aprišti laikraščiais, tomis plėvelėmis, kur su oro burbuliukais būna, ir taip daug daug sluoksnių. nete skaičiau, kad turėtų išgyventi. Aš taip saviškes ir bandysiu išlaikyti. Mano balkonas irgi neįstiklintas, o braškių lovelį norėtųsi išsaugoti.
Atsakyti
QUOTE(delfiniux @ 2009 10 01, 14:32)
Galima dar sodinti,bet labai lyja ir šlapia. mirksiukas.gif

irnesakyk.gif
Atsakyti
Jaučiu, kad šeštadienį neištversiu ir nusipirksiu dar braškių daigų doh.gif šalnų dar nėra, jei geras šaknynas - įsišaknys smile.gif
Atsakyti
Prisipirkau daigų ir aš šiandiena , bet sodinti neturiu noro visai , lyja kiaurą diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 10 03, 17:32)
Prisipirkau daigų ir aš šiandiena , bet sodinti neturiu noro visai , lyja kiaurą diena smile.gif

irnesakyk.gif
Atsakyti
Sakykit, braškių augintojos, ar reikia braškes dabar patręšti ir ar tinka tam mėšliukas?
Atsakyti
QUOTE(vikuliote @ 2009 10 07, 12:52)
Sakykit, braškių augintojos, ar reikia braškes dabar patręšti ir ar tinka tam mėšliukas?

mėšliukas neblogai, bet kiek su juo žolių pasisėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiniux @ 2009 10 04, 17:10)

hihihi.gif

Man irgi toks noras rolleyes.gif buvo pasisodinti dar keletą krūmiukų, bet gerai, kad tas noras dingo, tai būčiau nusipirkus ir keikusis šlapia besiplūkdama darže. O keiktis sodinant ar šiaip ką gaminant, nevalia, kaip žinia. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 07, 13:41)
mėšliukas neblogai, bet kiek su juo žolių pasisėja  doh.gif

Na, tas tai tiesa, bet gal sveikiau blush2.gif O kada geriau juo tręšti: dabar ar pavasarį?
Atsakyti
QUOTE(vikuliote @ 2009 10 08, 11:02)
Na, tas tai tiesa, bet gal sveikiau blush2.gif O kada geriau juo tręšti: dabar ar pavasarį?

aš jau apdėjau.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 10 08, 11:44)
aš jau apdėjau.

Mėšlą naudoju tik prieš sodinant - įterpiu, palaukiu kol užauga žolės, nupurškiu roundapu, sukasu dirvą ir tik po to sodinu, o pasodintų niekada netręšiu mėšlu schmoll.gif, yra puiki trąša hidrocompleks thumbup.gif
Atsakyti