Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Juro @ 2010 04 20, 10:05)
Sveikos braškinukės, turiu tokį "nesusipratimą" šeštadienį nuvažiavau į sodininkų mugę pirki remontatinių braškių, nes noriu kad vaikai po keletą uogelių visą sezoną turėtų ir... g.gif neradau anė vieno daigelio. Stovėjo toks vyrukas su braškutės, klausiu jo ar čia tos, sako nea schmoll.gif , tai vai ir turiu tą "nesusipratimą" kur gi man gauti tų remontatinių braškyčių.
SOS padėkit kas galit 4u.gif nes mano keturmečiui didžiausia atrakcija pačiam eiti į braškyną ir raškyti uogeles.
Ačiū mergaitės smile.gif

Prie Megos buvot?
as ir buvau, vaziavau vien del remontantiniu braskyciu ir radau, bet ne tokios veisles kokios norejau, nusipirkau tik 4 daigelius , nes po 5lt jos doh.gif
todel papirkau ir paprastu daigeliu...
kiek teko dometis Humi Gento geriausia remontantiniu veisle, taigi kitais metais reiks butinai vaziuot i paroda prie LZUA gal ten pavyks ju gauti...

del tresimo tai kur pirkau daigelius pardaveja sake pasodinus kokias dvi sav niekuo netrest, nes reikia kad jos prigytu o paskui kompleksinem trasom...

Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 04 20, 13:07)
Prie Megos buvot?
as ir buvau, vaziavau vien del remontantiniu braskyciu ir radau, bet ne tokios veisles kokios norejau, nusipirkau tik 4 daigelius , nes po 5lt jos  doh.gif
todel papirkau ir paprastu daigeliu...
kiek teko dometis Humi Gento geriausia remontantiniu veisle, taigi kitais metais reiks butinai vaziuot i paroda prie LZUA gal ten pavyks ju gauti...

del tresimo tai kur pirkau daigelius pardaveja sake pasodinus kokias dvi sav niekuo netrest, nes reikia kad jos prigytu o paskui kompleksinem trasom...

As ir prie Megos pirkau po 4 Lt is tokios moters su akinukais, ELITE veisle, klausiau del Humi Gento, sake, cia jau seniena, sena veisle, yra nauju, gausiau deranciu ir daug atsparesniu ligom, kenkejam... Nezinau kaip is tikruju g.gif
Bet kai del vieno ar keliu daigeliu - tai koks skirtumas, vistiek tik zaidimas, atrakcija vaikam ir tiek smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, turiu klausimuką... Nusižiūrėjau internete štai šias braškes čia bet sudvejojau, nes ten nėra jokių duomenų apie pačią įmonę. Gal kas turite kokių atsiliepimų? Kažin iš kur jas čia siunčia?
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 04 20, 12:07)
as ir buvau, vaziavau vien del remontantiniu braskyciu ir radau, bet ne tokios veisles kokios norejau, nusipirkau tik 4 daigelius , nes po 5lt jos  doh.gif

QUOTE(kristele10 @ 2010 04 20, 13:09)
As ir prie Megos pirkau po 4 Lt is tokios moters su akinukais, ELITE veisle, klausiau del Humi Gento, sake, cia jau seniena, sena veisle, yra nauju, gausiau deranciu ir daug atsparesniu ligom, kenkejam... Nezinau kaip is tikruju  g.gif

hmm, sakykit, jūs gal jau pasodintas vazonėliuose perkat? Pastaruosius metus vis pasipildau naujų braškių veislių, perku tiek pavasario mugių metu, tiek rudens ir niekur nemokėjau tokių kainų. 10-12 daigų 8-10Lt kainuoja. Tos pačios Mont Everest lygiai tiek pat, remontantinės jos, ankstyvosios, vidutinio vėlyvumo ar vėlyvos.

QUOTE(Siguciuks @ 2010 04 20, 15:52)
Sveikutės, turiu klausimuką... Nusižiūrėjau internete štai šias braškes čia bet sudvejojau, nes ten nėra jokių duomenų apie pačią įmonę. Gal kas turite kokių atsiliepimų? Kažin iš kur jas čia siunčia?

kiek per kelis metus yra temų apie braškes, tiek šis klausimas ir keliamas. Pasiskaitykit pati nuomones 4u.gif
Atsakyti
pernai pavasari atsisiunciau, is desimt daigu isgyveno 6 pas kaimyne is 10/10 liko sveiki.Auginau vazonuose, uogos normalaus dydzio ir skonio, rudeni visus krumus ir uglius susodinau i lysve, siemet jau turesiu visa lysve braskiu tik jau bus ne svyrancios o lipancios ax.gif reikes pritaisyti kazka kad liptu g.gif
Atsakyti
QUOTE(tinneorama @ 2010 04 20, 17:19)
pernai pavasari atsisiunciau, is desimt daigu isgyveno 6 pas kaimyne is 10/10 liko sveiki.Auginau vazonuose, uogos normalaus dydzio ir skonio, rudeni visus krumus ir uglius susodinau i lysve, siemet jau turesiu visa lysve braskiu tik jau bus ne svyrancios o lipancios ax.gif  reikes pritaisyti kazka kad liptu g.gif

Nelips jos,nebent pats pakeltas pririši, Ojeigu liks ore kabot žiemai ,tai nušals.Sakau iš savo patyrimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozarka @ 2010 04 20, 17:45)
Nelips jos,nebent pats pakeltas pririši, Ojeigu liks ore kabot žiemai ,tai nušals.Sakau iš savo patyrimo smile.gif

Man jos taip pat nepatiko , o vėliau ir pačios išnyko schmoll.gif
Atsakyti
Na paskaitinėjau tai ir man fantazija atšoko su tom vijoklinėm...
Atsakyti
QUOTE(Siguciuks @ 2010 04 20, 15:52)

labai graži reklama.Kažkas pasidarė neblogai pinigų.Auga jos pas mane,pasidaugino nemažai.Papraščiausiai remontantinės ir tiek.O ir skoniu neprilysta prie paprastųjų-lietuviškų.Vieną iš rudens pasilikau ant palangės žiemai.Tai tuoj užaugins 3 uogas.O šiltnamyje paprastos lietuviškos jau žiedelius krauna.Pernai pirmas jau valgėme gegužės 15 dieną.Šiemt kažin ar taip bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 04 20, 21:45)
labai graži reklama.Kažkas pasidarė neblogai pinigų.Auga jos pas mane,pasidaugino nemažai.Papraščiausiai remontantinės ir tiek.O ir skoniu neprilysta prie paprastųjų-lietuviškų.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
doh.gif kokia salna buvo sianakt... kazin ar negalejo pasalt mano braskiu daigeliai g.gif
taip butu liudna jei nusalo verysad.gif
gal reikia uzdengt juos agro plevele?
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 04 21, 09:56)
doh.gif  kokia salna buvo sianakt... kazin ar negalejo pasalt mano braskiu daigeliai  g.gif
taip butu liudna jei nusalo  verysad.gif
gal reikia uzdengt juos agro plevele?

Kaip gali braškės nušalti, taigi jos ir žiemoja lauke nepridengtos. biggrin.gif
Atsakyti