QUOTE(Juro @ 2010 04 20, 10:05)
Sveikos braškinukės, turiu tokį "nesusipratimą" šeštadienį nuvažiavau į sodininkų mugę pirki remontatinių braškių, nes noriu kad vaikai po keletą uogelių visą sezoną turėtų ir... neradau anė vieno daigelio. Stovėjo toks vyrukas su braškutės, klausiu jo ar čia tos, sako nea , tai vai ir turiu tą "nesusipratimą" kur gi man gauti tų remontatinių braškyčių.
SOS padėkit kas galit nes mano keturmečiui didžiausia atrakcija pačiam eiti į braškyną ir raškyti uogeles.
Ačiū mergaitės
SOS padėkit kas galit nes mano keturmečiui didžiausia atrakcija pačiam eiti į braškyną ir raškyti uogeles.
Ačiū mergaitės
Prie Megos buvot?
as ir buvau, vaziavau vien del remontantiniu braskyciu ir radau, bet ne tokios veisles kokios norejau, nusipirkau tik 4 daigelius , nes po 5lt jos
todel papirkau ir paprastu daigeliu...
kiek teko dometis Humi Gento geriausia remontantiniu veisle, taigi kitais metais reiks butinai vaziuot i paroda prie LZUA gal ten pavyks ju gauti...
del tresimo tai kur pirkau daigelius pardaveja sake pasodinus kokias dvi sav niekuo netrest, nes reikia kad jos prigytu o paskui kompleksinem trasom...