Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

As ir turbut jau eisiu savo braskes mulciuoti siaudais, kaip tik galvojau kur juos deti likusius ankstesniu seimininku, tai dabar jau braskes apmulciuosiu, bulviu prisisodinsiu, ka dar galima su jais padaryti....ai nu siltnami pamulciuosiu
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 03 31, 10:07)
As ir turbut jau eisiu savo braskes mulciuoti siaudais, kaip tik galvojau kur juos deti likusius ankstesniu seimininku, tai dabar jau braskes apmulciuosiu, bulviu prisisodinsiu, ka dar galima su jais padaryti....ai nu siltnami pamulciuosiu

Tik palauk kokį mėnesiuką
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2010 03 30, 21:16)
Tikslai nezinau,bet man atrodo,kad nuo sieno gali pribireti ivairiu seklyciu ir isdygs daug visokiu zolyciu  g.gif

QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 31, 09:03)
Šienas ir yra šienas  ax.gif ,išdžiovinta žolė.Dėl šieno tikrai nebijokit,mano lysvės šiemet atrodo puikiai,kur buvo šienas ir šiaudai,papurenau ir viskas.O kur nieko nebuvo ,tai jau vargas  doh.gif

metausi dabar tarp dvieju nuomoniu ax.gif doh.gif kai pirma karta bandysiu tai net nezinau kaip cia geriau g.gif bet jauciu linkstu link GREISI patirties ir bandysiu siena naudoti, kas bus tas bus 4u.gif biggrin.gif
Glossi, aciu ir jums uz nuomone 4u.gif

tiesa, dar norejua paklausti, kada jau galiu sienu mulciuoti braskes? As jas jau sutvarkiau tai kaip ir galeciau sienu apdeti, nebus anksti? ir kokiu mazdaug sluoksniu deti? GREISI, jus jau taip daret, gal patarsit ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orinciukas: 31 kovo 2010 - 09:26
QUOTE(saintlina @ 2010 03 31, 07:02)
baltą agroplėvelę  mirksiukas.gif

tokią ir čiupinau turguj,tik nesiryžau pirkti 4u.gif o kada ja reiktų braškes dengti?

QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 31, 09:13)
Tik palauk kokį mėnesiuką

ir apie šiaudus klausimuks-po mėn jais mulčiuoti? dabar anksti dar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantilė: 31 kovo 2010 - 19:22
QUOTE(Mantilė @ 2010 03 31, 19:21)
tokią ir čiupinau turguj,tik nesiryžau pirkti 4u.gif o kada ja reiktų braškes dengti?

nors ir dabar. Tik kai žydės ateity nudenkit dienom.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 31, 19:52)
nors ir dabar. Tik kai žydės ateity nudenkit dienom.

plėvelės jau turiu-reiks uždengti savo ankstyvasias drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas braškių augintojoms ax.gif

Aš šįmet pirmą kartą norėčiau pamėginti auginti braškes, bet vietos joms turiu labai nedaug, todėl galvoju apie remontantines. Pernai buvau susiviliojusi reklama, bet nusivyliau aptarnavimu ir šiaip pastebėjau, kad daug kas peikia tas užsakomas braškes, tai dabar bandau ieškoti kitų vietų g.gif Gal galėtumėte patarti, į kokias veisles geriausiai dairytis, kad tikrai augtų ir duotų vaisių g.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Remontantinių išbandžiau gal 7-8 veisles. Man labiausiai patiko "Hummi Gento" - tiek skonio savybėmis, tiek derliumi. Uogų būdavo iki pat šalnų smile.gif .
Artėja pavasarinės parodos tad ten jų turėtumėte rasti.
Atsakyti
Ant palangės žydi remontantinė braškė.Ji savidulkė ar reikia su vatos tamponėlė padirbėti? g.gif Vieną žiedą papurčiau su vatos tamponėlė,atrodo lygtai uoga formuojasi. g.gif Dabar žydi kitas žiedas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 04 06, 11:20)
Man labiausiai patiko "Hummi Gento" - tiek skonio savybėmis, tiek derliumi. Uogų būdavo iki pat šalnų  smile.gif .

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 04 06, 10:20)
Remontantinių išbandžiau gal 7-8 veisles. Man labiausiai patiko "Hummi Gento" - tiek skonio savybėmis, tiek derliumi. Uogų būdavo iki pat šalnų  smile.gif .
Artėja pavasarinės parodos tad ten jų turėtumėte rasti.

Ačiū labai 4u.gif
Einu ieškoti, kur tokių galima įsigyti ax.gif Mačiau, kad kažkokia paroda dabar Kaune bus, toloka doh.gif

Bežiūrinėdama veisles, pasimečiau, kuo skiriasi vijoklinės ir remontantinės- iki šiol maniau, kad čia kaip ir sinonimai lotuliukas.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Turiu klausimą apie maximinę juodą agroplėvelę braškėms, nusipirkau, gal kas patarsit, kada geriausia dengti, dabar dar per anksti?
Atsakyti