Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

blink.gif vajei tai gerai, kad parasiau apie tas pjuvenas, buciau sau rupestelio prisidarius doh.gif Aciu uz patarimus 4u.gif geriau jau as tada pirksiu plevele. Ir dar noriu paklausti kokia plevele geriau pirkti: paprasta balta agro plevele ar ji yra per daug plona? galbut yra kazkokia speciali braskems? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 30, 04:53)
Ir dar noriu paklausti kokia plevele geriau pirkti: paprasta balta agro plevele ar ji yra per daug plona? galbut yra kazkokia speciali braskems?  4u.gif

paprasta balta agroplėvelė tinka tik uždengti. O sodinimui yra juoda - ji praleidžia vandenį, bet nepraleidžia šviesos apačioj esančioms piktžolėms. Ir dar yra tokia dvisplavė - iš vienos pusės juoda, iš kitos - balta. Skaitosi specialiai braškėms. Kloti juoda puse į apačią. Aš pernai ir tokioj, ir tokioj sodinau. Kol kas dar nežinau, kuri geriau bus.
Kas man labaiusiai patinka - tai ūsai neauga į žemę, kai plėvelė paklota. Man tie ūsai didžiausias siaubas braškių auginime doh.gif
Nors turbūt idealiausia būtų šiaudais mulčiuot g.gif Ale kai pas mus tų šiaudų nėr ir aplink net nusipirkt nėr kur, tai darau taip..
Atsakyti
Saintlina, ir pas mus siaudu jauciu nelabai kur yra g.gif kazi sienas tiktu? nes jo tai maciau pas uosvius darzineje lyg yra biggrin.gif
aciu uz konsultacija del pleveliu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 30, 08:44)
Saintlina, ir pas mus siaudu jauciu nelabai kur yra  g.gif  kazi sienas tiktu? nes jo tai maciau pas uosvius darzineje lyg yra  biggrin.gif
aciu uz konsultacija del pleveliu  4u.gif  mirksiukas.gif

Šienu nebandžiau g.gif , bet manau - kodėl gi ne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 03 30, 16:51)
Šienu nebandžiau  g.gif , bet manau - kodėl gi ne  bigsmile.gif

tadu reiks pabandyti, rudeni pasidalinsiu patirtim biggrin.gif o kokio storio sluoksni mazdaug deti to sieno? g.gif ir ji palikti visam laikui ten braskyne, na kaip suprantu jis poto sunyks ir liks kaip trasa ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 30, 19:33)
tadu reiks pabandyti, rudeni pasidalinsiu patirtim  biggrin.gif  o kokio storio sluoksni mazdaug  deti to sieno?  g.gif ir ji palikti visam laikui ten braskyne, na kaip suprantu jis poto sunyks ir liks kaip trasa  ax.gif  biggrin.gif

Tikslai nezinau,bet man atrodo,kad nuo sieno gali pribireti ivairiu seklyciu ir isdygs daug visokiu zolyciu g.gif
Atsakyti
Aš bandysiu mulčiuoti nupjauta vejos žole , jei bus ką pjauti biggrin.gif
Atsakyti
ankstyvasias honey ,kai pirkau daigus,rekomendavo plėvele pridengti pavasarį.Kokią plėvelę man nusipirkti -baltą tą paprastutę?
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 30, 23:19)
Aš bandysiu mulčiuoti nupjauta vejos žole , jei bus ką pjauti biggrin.gif

Nebent tą žolę išdžiovinsite - supūdys uogas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 03 30, 21:29)
ankstyvasias honey ,kai pirkau daigus,rekomendavo plėvele pridengti pavasarį.Kokią plėvelę man nusipirkti -baltą tą paprastutę?

baltą agroplėvelę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ADDULE @ 2010 03 02, 14:59)
na va sudygo mano setos zemuogytes , jau ir tikraji lapuka leidzia , sakykit  o kada jas reiketu ispikiuoti , ar tiesiog laukti kol i pastovia vieta sodinsiu?
  g.gif

Per kiek laiko sudygo ? Sejau pries 10 dienu , bet kolkas nieko nesimato , kazi ar laukti ar ieskoti kitu seklyciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 03 30, 22:53)
Nebent tą žolę išdžiovinsite - supūdys uogas  ax.gif

Šienas ir yra šienas ax.gif ,išdžiovinta žolė.Dėl šieno tikrai nebijokit,mano lysvės šiemet atrodo puikiai,kur buvo šienas ir šiaudai,papurenau ir viskas.O kur nieko nebuvo ,tai jau vargas doh.gif
Atsakyti