Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Kaip peržiemojo Jūsų braškės? ax.gif
Atsakyti
Mano tai kol kas atrodo prastai, labai slapia darze, o dar pabarscius buvau sniega pelenais tai labai purvina man ten atrodo ir negrazu....
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 03 27, 00:35)

Atrodo gerai thumbup.gif
Atsakyti
Mano irgi visai neblogai , tik kažko tai labai tankios atrodo g.gif .
Atsakyti
Sveikutes,
Sakykyt, o kur galima isisgyti seklyciu ar daigeliu Kaune remontantiniu braskiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2010 03 28, 12:20)
Sveikutes,
Sakykyt, o kur galima isisgyti seklyciu ar daigeliu Kaune remontantiniu braskiu?  g.gif

Balandžio 8-10 vyks paroda LŽŪU "Ką pasėsi 2010", ten nuvykusi tikrai rastum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 03 27, 00:35)

Kaip darže,tai nesuprasi dar.O šiltnamyje jau matosi leidžia naujus lapeplius,matosi dar vos vos užuomazgos.Dvi remontantines buvau pasodinųsi į vazonus ir uždengųsi agroplėvele per žiemą šiltnamyje,matosi irgi jau,kad žaliuoja.O vieną remontantinę auginau namie ant palangės,tai jau vienas žiedas žydi,o dar du sukrauti.Įdomu ji savidulkė? g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.
Siandien darze jau taip mazdaug aptvarkiau savo braskes, perziemojo lyg neblogai, nauju lapuku leidzia nemazai. Galvoju mulciuoti jas pjuvenomis, tik kai kur neprigijo mano is rudens sodintos braskes. Kaip manote jei as pries mulciavima ryt poryt dar pasodinciau nauju braskiu daigeliu i tas vietas kur neprigijo g.gif niekaip negaliu sugalvoti ar nebus anksti? na ar nesusals ir prigis g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 29, 19:52)
Sveikos, merginos.
Siandien darze jau taip mazdaug aptvarkiau savo braskes, perziemojo lyg neblogai, nauju lapuku leidzia nemazai. Galvoju mulciuoti jas pjuvenomis, tik kai kur neprigijo mano is rudens sodintos braskes. Kaip manote jei as pries mulciavima ryt poryt dar pasodinciau nauju braskiu daigeliu i tas vietas kur neprigijo  g.gif  niekaip negaliu sugalvoti ar nebus anksti? na ar nesusals ir prigis  g.gif  4u.gif

Pjuvenomis geriau braškių nemulčiuoti,to pati nedarius,bet kas mulčiavo labai nusivylė,o šiaudais tai liuks.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 29, 20:50)
Pjuvenomis geriau braškių nemulčiuoti,to pati nedarius,bet kas mulčiavo labai nusivylė,o šiaudais tai liuks.

Aš irgi girdėjau,kad pjūvenomis negalima mulčiuoti braškių. schmoll.gif
O sodinti laisvai jau gali,jei pas tave jau nebe šlapia.Kai pas mane prieš savaitę dar darže,ui kaip šlapia buvo. bigsmile.gif Prieš kelis metus mačiau laidą,kai daržininkai -sodininkai kalbėjo,kad braškes gali sodinti ir žiemą,jei žemė neįšąlųsi būna. mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip pjuvenos rūgština dirvą ir į uogas lenda tos smulkios medienos detalytės. Geriau jau šiaudais, ar iš karto sodinti į plėvele apdengtą lysvę.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 29, 19:50)

drinks_cheers.gif Aš vienais metais lopinėlį braškyno bandžiau pjuvenom mulčiuot. Šiaip augo jos, berods, ne prasčiau už kitas, bet jau kaip pačios uogos atrodė doh.gif Ir plovėsi tos pjuvenos nelengvai. Nepatiko ir daugiau tikrai nebandysiu schmoll.gif

O peržiemojo maniškės normaliai. Ir paprastai sodintos, ir plėvelėje.
Atsakyti