Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(satanele @ 2010 03 06, 22:18)
Sulauksi uogyčių nepergyvenk , bet žiema visiškai nenori trauktis g.gif

Jau tikrai - dar šalčio praneša doh.gif
Atsakyti
na mergaite spatarkit..... kadangi tik siemte turim darza, tai is rudens jokiu braskiu neturim pasisodine... esu pasisejus namie, bet islindo vos pora mazyciu daigeliu... gal galit parart, kaip man dabar daryt reiks, jei norim uogyciu siemet!!!! jei islys kas man , tai ar dar pavyks ja spasodint ir siemet gaut uogyciu? ar tiesiog nusipirkt reiks daigu , juos pasisodint, ir tada siemet jau gausiu uogyciu????

aciu uz patarimus, kaip cia mums siemet gauti uogyciu....
Atsakyti
Paprastai braškių uogų pikas būna 2-3 augimo metais. Tačiau šiek tiek ar auginant remontantines bus ir šiemet. Tuoj prasidės sodininkų-daržininkų mugės. Ten tikrai bus galima įsigyt daigų.
Siūlyčiau įsigyti kuo įvairesnių rūšių daigų. Skirtingose augimo vietose, skirtingai veda uogeles. Sodinti braškes galima iškart išėjus pašalui.
Atsakyti
QUOTE(antigone333 @ 2010 03 17, 13:04)
na mergaite spatarkit..... kadangi tik siemte turim darza, tai is rudens jokiu braskiu neturim pasisodine... esu pasisejus namie, bet islindo vos pora mazyciu daigeliu... gal galit parart, kaip man dabar daryt reiks, jei norim uogyciu siemet!!!!  jei islys kas man , tai ar dar pavyks ja spasodint ir siemet gaut uogyciu?  ar tiesiog nusipirkt reiks daigu , juos pasisodint, ir tada siemet jau gausiu uogyciu????

aciu uz patarimus, kaip cia mums siemet gauti uogyciu....

Jei šiemet nori uogų - įsigyk daigų mirksiukas.gif
Atsakyti
uzsisakiau ir as vijokliniu braskiu,bet intike prisiskaiciau atsiliepimu ir dabar net nebezinau,ar neatsaukt uzsakymo.mergaites,kurios jas auginat,kaip ten su ju tais ugliais,ar ant ju ir yra uogu.?paskaiciau kad jie leidzia saknis,ir jei negauna zemes jie paprasciausiai nudziusta,tai cia kaip paprastos braskes?jau nebesusigaudau.Kurios auginat vazonely,tai kaip ten jos svyra ir vis kekem veda uogas?
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2010 03 17, 21:30)
uzsisakiau ir as vijokliniu braskiu,bet intike prisiskaiciau atsiliepimu ir dabar net nebezinau,ar neatsaukt uzsakymo.mergaites,kurios jas auginat,kaip ten su ju tais ugliais,ar ant ju ir yra uogu.?paskaiciau kad jie leidzia saknis,ir jei negauna zemes jie paprasciausiai nudziusta,tai cia kaip paprastos braskes?jau nebesusigaudau.Kurios auginat vazonely,tai kaip ten jos svyra ir vis kekem veda uogas?

Man,kaip kad reklamoje parodyta,tikrai nekabėjo tos kekės. schmoll.gif Tik visą vasarą buvo uogų.Skoniu aišku nepalyginsi paprastųjų-lietuviškų.Man asmeniškai parastos lietuviško uogytės skanesnės.Čia remontantinės braškės-mados reikalas.Prisidauginau aš jų ir šiltnamyje ir darže.Vieną auginu namie per žiemą vazone.Dabar pavasariop jau matau atgyja po truputi.Bet,kad būtų pasaulio stebuklas nepasakyčiau.............Gal labai tręšiant ir išgautumėte tas kekes?Bet aš tiek trąšų nenoriu farširuoti,tai tuirme-ką turime. g.gif
Atsakyti
Už tuos pinigėlius, kiek kainuoja keli daigai, geriau nusipirkite remontantinių braškių -uogų turėsite vasarą ir rudenį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 03 17, 22:08)
Už tuos pinigėlius, kiek kainuoja keli daigai, geriau nusipirkite remontantinių braškių -uogų turėsite vasarą ir rudenį  ax.gif

ruošiuosi pirkti, bet gal galite patarti kokią rūšį, gal kas jau turėjo daug daug uogyčių ir gali patarti
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 03 17, 23:08)
Už tuos pinigėlius, kiek kainuoja keli daigai, geriau nusipirkite remontantinių braškių -uogų turėsite vasarą ir rudenį  ax.gif

Remontandines ir vijoklines tai ne tas pats?jau man visai susimaise
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2010 03 18, 22:12)
Remontandines ir vijoklines tai ne tas pats?jau man visai susimaise

Kadangi auginau remontantinę "Humi Gento" dirvoje, kuri derėdavo iki rudens,(augindavo ūsus ir jau tais pačiais metais būdavo ant jų uogų), tai net nežinau ar vijoklinės ir remontantinės tas pats blush2.gif
Atsakyti
noriu šiemet auginti remontantines-tai tokie klausimai iškilo-
ar tuos "ūsus " paliekate ant kero,ar persodinate ir taip pasidauginate?
ir kur Šiauliuose prekiauja jomis?
Atsakyti
Nesudygo prieš mėnesį sėtos mano braškės schmoll.gif Dar pripyliau vandens ir pakišau atgal po radiatorium, bet daug vilčių nebededu.
Ieškau remontantinių unsure.gif Hummi Gento unsure.gif Gal turit kas Vilniuje?
Atsakyti