Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Laba diena, esu pradedancioji braskiu augintoja blush2.gif

Labai reikia Jusu patarimo blush2.gif , balkone vazonuose auginau remontantines braskes (gyvenu bute, balkonas nestiklintas), graziai zydejo, sulaukiau graziu ir skaniu uogyciu, bet dabar nezinau kaip jas per ziema issaugoti g.gif ?
Ar apkirpti? Ar persodinti? Kur jas laikyti?
Kita vasara jomis vel noriu papuosti savo balkona... ax.gif
Atsakyti
Geriausiai braškės žiemoja įsodintos į dirvą lauke.. Dabar pats metas jas sodinti žiemai miegučio.
Senoji baigta tema:
http://www.supermama...howtopic=447149
user posted image
Atsakyti
Dėkoju, o lapus nukirpti? Iki kada mazdaug jas reikia pasodinti? (pas mane ten dabar uogyciu yra ax.gif ) Ar jas kazkaip uzdengti?
Atsakyti
mane taip pat domintų kaip žiemai palikti žemuoges ir braškes, tik problema kad žemės-dirvos į kurią pasodinčiau nelabai turiu tai įtariu teks palikti vazonuose šaknis ir laukti stebūklo, nes jaučiu kad balkone nors ir įstiklintam neišgyvens augalai g.gif o jei po agro plėvele juos palikti ar nebus geriau jiems g.gif
Atsakyti
Prisijungiu naujoje temoje 4u.gif
Atsakyti
Jei balkonas įstiklintas, tai turėtų išgyventi. g.gif Gal tik prie minusinės temperatūros "aprengti" reikėtų, kad neperšaltų..
Atsakyti
Pries pora sav.pasisodinau braskes,tai ar reikia jas siemet kuo nors tresti? g.gif
Atsakyti
Sveiki , ar dar ne per vėlu sodinti braškes g.gif
Atsakyti
Vat as irgi nezinau kaip man geriau pasielgtii, o laikas eina... blush2.gif
Atsakyti
Dar 1-2 sav. jei šaknys neplikos, o kartu su žemėmis, sodinti galima. Bet jei tik paprasti ūgliukai, vargiai - g.gif bet bandyti niekas nedraudžia. Aš saviškes iš balkono rytoj vežu į sodą žiemai. bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 29 rugsėjo 2009 - 12:49
Savaitgali vezu braskes i soda bigsmile.gif
Tikiuosi kad isgyvens mirksiukas.gif
Atsakyti
aš savąsias braškes ir žemuoges paliksiu balkone jau nukirpau lapus visus lieka tik kokia agroplėvelę nusipirkti apdengsiu ir tegul sau balkone būna nežinau ar kas nors išaugs pavasarį g.gif
Atsakyti