Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės, skatinančios plaukų augimą

QUOTE(charisma2121 @ 2009 10 17, 16:14)
"del svaros" ta puikiai padaro ir aplecin, nes jis kaip tik ir yra sampunas biggrin.gif o kaukes manau niekas ir nenaudoja kaip sampuno pakaitala rolleyes.gif

As manau noreta pasakyt kad iš Aplecin bus daugiau naudos jei ji ilgiau palaikysim ant odos pvz pries plovima itrindamos galvos oda, nei kad tiesiog istrinksim slapia galva ir po 10 sekundziu nuplausim kaip eilini kasdienini sampuna. smile.gif)) visai pritariu siam sumanymui..manau reiks pameginti taip daryti.. smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 10 17, 20:33)
As manau noreta pasakyt kad iš Aplecin bus daugiau naudos jei ji ilgiau palaikysim ant odos pvz pries plovima itrindamos galvos oda, nei kad tiesiog istrinksim slapia galva ir po 10 sekundziu nuplausim kaip eilini kasdienini sampuna. smile.gif)) visai pritariu siam sumanymui..manau reiks pameginti taip daryti.. smile.gif)

drinks_cheers.gif Va taip ir norejau pasakyti,o kad ant visos galvos laikyti ta sampuna ilgesni laika,nenoriu,kad jie man siaudais virstu,nes kiek zinau Alpecin sausina nemazai kam plaukus(skaiciau kituose forumuose dar pries nusiperkant) smile.gif
Atsakyti
Mergaites, nusipirkau siandien visu ta isgirta dzintars aliejuka, tik lietuviskam vertime nera parasyta kaip naudoti g.gif
kaip jus ji naudojat?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 21, 12:51)
Mergaites, nusipirkau siandien visu ta isgirta dzintars aliejuka, tik lietuviskam vertime nera parasyta kaip naudoti  g.gif
kaip jus ji naudojat?

Aliejuką ar balzamą? Aš tai ištrindavau šaknis gausiai (trim kartam man to buteliuko užtekdavo), tada kokiu kitu aliejumi (pvz migdolų) sudrėkindavau likusius plaukus, irgi gausiai, o tada dušo kepurę, ir rankšluosčiu dar apsukdavau, ir eidavau miegoti. Tik pvz su aliejumi sunkiai eidavo miegot, nes kvapas iš koto vertė (svogūnų, česnakų mišinys), o va su balzamu tai kuo puikiausiai. (jis arbatmedžiu kvepia) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 21, 13:10)
Aliejuką ar balzamą? Aš tai ištrindavau šaknis gausiai (trim kartam man to buteliuko užtekdavo), tada kokiu kitu aliejumi (pvz migdolų) sudrėkindavau likusius plaukus, irgi gausiai, o tada dušo kepurę, ir rankšluosčiu dar apsukdavau, ir eidavau miegoti. Tik pvz su aliejumi sunkiai eidavo miegot, nes kvapas iš koto vertė (svogūnų, česnakų mišinys), o va su balzamu tai kuo puikiausiai. (jis arbatmedžiu kvepia) smile.gif

''aliejus, stiprinantis ir stimuluojantis plauku augima'' wink.gif
Na pas tave plauku kiek, tai manau, kad tik trims kartams, man ilgiau uzteks tikrai ax.gif
O kiek kartu per savaite geriausia naudoti? Kokiu 2-3 turbut uztenka? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 21 spalio 2009 - 12:18
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 21, 13:18)
''aliejus, stiprinantis ir stimuluojantis plauku augima'' wink.gif
Na pas tave plauku kiek, tai manau, kad tik trims kartams, man ilgiau uzteks tikrai  ax.gif
O kiek kartu per savaite geriausia naudoti? Kokiu 2-3 turbut uztenka?  rolleyes.gif

tai jei alieju reikia itrint i galvos oda,tai reiskia,kad pas ja kelis kartus didesnis galvos odos plotas ar tankumas plauku tiek kartu didesnis? blink.gif smile.gif nes juk ne i ilgi jis naudojamas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 21 spalio 2009 - 12:22
QUOTE(Maserati @ 2009 10 21, 13:21)
tai jei alieju reikia itrint i galvos oda,tai reiskia,kad pas ja kelis kartus didesnis galvos odos plotas ar tankumas plauku tiek kartu didesnis? blink.gif  smile.gif  nes juk ne i ilgi jis naudojamas..

Na aš pabrėžiau, kad naudojau gausiai, t.y taip kad grynai būtų permirkusios šaknys. Aš aplamai netaupi visoms kosmetinėms priemonėms.

aistuliaa dviejų kartų savaitėje tikrai sočiai užteks. smile.gif
Atsakyti
o tada dušo kepurę, ir rankšluosčiu dar apsukdavau, ir eidavau miegoti.

Sveikos, merginos - o kur perkat dušo kepuraites (jei ne iš viešbučių užtaupytas naudojat)? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorofėja @ 2009 10 21, 15:12)
Sveikos, merginos - o kur perkat dušo kepuraites (jei ne iš viešbučių užtaupytas naudojat)?  biggrin.gif  4u.gif

droge yra visokių spalvų smile.gif
Atsakyti

Kaip keista g.gif . Man kaip tik Dzintars balzamo kvapas šlykštus. Net išplovus galvą dar kurį laiką jausdavosi, o aliejuko ne toks bjaurus. Bet asmeniškai balzamo poveikis plaukams stipresnis buvo, nei aliejaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana Ūke @ 2009 10 22, 01:28)
Kaip keista g.gif . Man kaip tik Dzintars balzamo kvapas šlykštus. Net išplovus galvą dar kurį laiką jausdavosi, o aliejuko ne toks bjaurus. Bet asmeniškai balzamo poveikis plaukams stipresnis buvo, nei aliejaus ax.gif

tikrai, atsiprašau, susimaišiau doh.gif , tai aliejus arbatmedžiu kvepia, o balzamas nepakenčiamai svogūnais ir česnakais trenkia, net ir po plovimo, tas tiesa. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana Ūke @ 2009 10 22, 01:28)

Tai vadinasi pas mane balzamas, nes sudetis arbatmedis, ricina ir dar kazkokie 2 ingridientai.. O lietuviskam vertime raso aliejus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 22, 01:56)
tikrai, atsiprašau, susimaišiau doh.gif , tai aliejus arbatmedžiu kvepia, o balzamas nepakenčiamai svogūnais ir česnakais trenkia, net ir po plovimo, tas tiesa. biggrin.gif

ir mane sumaisei lotuliukas.gif jei mano su arbatmedziu, tai aliejus?
Atsakyti