Nu va nusipirkau ta KC bio system ziuresim kaip bus

QUOTE(wish7 @ 2010 08 13, 10:34)
Parašykit atsiliepimus, labai įdomu, ar tik man padeda ar ir kitiem jis veiksmingas

As kur pirkau irgi sake labai patenkintos klientes
Ok butinai parasysiu, vakar pabandziau tai kaista galva, bet man lb patinka
suaktyvina kraujotaka, bus matyt. Nera kad pas mane labai slenka. O kiek kartu naudoji per savaite? Ir ydomu kiek galima sunaudoti buteliuku

O man labiau šaldymo jausmas
Čia kiekvienai gal skirtingai?
Aš kiekvieną kartą po plovimo naudoju, tai kas antrą dieną. Po vieno buteliuko sunaudojimo padarau pertrauką, kartais po kelių buteliukų
Kelias savaites - mėnesį nenaudoju, po to vėl pradedu... Man jau vien dėl švaros jausmo patinka, kai jo nenaudoju, greičiau plaukai sukrenta, ne tokie purūs lieka.

Oho tai jau tu senai naudoji
o itrynus pamasazuoji oda galvos?

QUOTE(wish7 @ 2010 08 13, 10:34)
kur yra to daikto pirkti vilniuje?

QUOTE(wish7 @ 2010 08 13, 13:25)
Aš jau daugiau kaip metai naudoju

charisma2121 kirpėjos paklausinėk, nes aš nedideliam miestely pas kirpėją perku, nesu mačius jo nei vaistinėse nei parduotuvėse

Supratau, as tai kirpyklas perskambinau ir radau
jo labai patogus naudoti

QUOTE(ruteliukste @ 2010 08 13, 15:32)
charisma2121 kirpėjos paklausinėk, nes aš nedideliam miestely pas kirpėją perku, nesu mačius jo nei vaistinėse nei parduotuvėse 

mano kirpeja su goldwell ir keune dirba

QUOTE(_buterfly_ @ 2010 08 12, 22:24)
galiu patarti is savo praktikos kad geriausias budas tureti stiprius ir sveikus plaukus yra ju netiesinti su visokiais tiesintuvais ir naudoti kuo maziau visokios chemijos- plauku laku, zeliu, putu ir t.t.
kai buvau jaunesne tiesindavau plaukus beveik kiekviena diena ir ka jus manot, jie man nutrupejo. tada nusikirpau kare kirpimuku, iki ausu galiuku ir nustojau juos kankinti, nebelyginau, jokiu chemiju, mama kirpeja parupino sampunu ir balzamu profesionaliu ir per du metus uzsiauginau plaukus iki liemeneles apacios nugaroje (jei suprasit ka norejau pasakyti
) ir dabar nespeju saknu nusidazyti jau po poros trejeto savaiciu galiu vel dazyti, tai siulyciau maziau chemijos naudoti, tiesintuvu, fenu ir t.t.
kai buvau jaunesne tiesindavau plaukus beveik kiekviena diena ir ka jus manot, jie man nutrupejo. tada nusikirpau kare kirpimuku, iki ausu galiuku ir nustojau juos kankinti, nebelyginau, jokiu chemiju, mama kirpeja parupino sampunu ir balzamu profesionaliu ir per du metus uzsiauginau plaukus iki liemeneles apacios nugaroje (jei suprasit ka norejau pasakyti

Nesutinku......

QUOTE(fuksė @ 2010 08 14, 06:13)
Nesutinku......
Nenaudoju jokiu tiesintuvu ir minetos chemijos, taciau negaleciau pasakyti, kad esu idealiu plauku savininke. Nepaminejote ir kt. labai svarbiu faktoriu, t.y. stresas, zarnynas ir pan. su kuriais kovoti tikrai nera paprasta.

Bet plaukams daug sveikiau viso to nenaudoti.. pvz man zymiai pastiprejo plaukai o tai ir pliusas ...

QUOTE(wish7 @ 2010 08 13, 09:34)
Nu va nusipirkau ta KC bio system ziuresim kaip bus 

QUOTE(ruteliukste @ 2010 08 13, 10:21)
Parašykit atsiliepimus, labai įdomu, ar tik man padeda ar ir kitiem jis veiksmingas

Gal galėtumėt nurašyti šio toniko sudėtį?