Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės, skatinančios plaukų augimą

Nu va nusipirkau ta KC bio system ziuresim kaip bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wish7 @ 2010 08 13, 10:34)
Nu va nusipirkau ta KC bio system ziuresim kaip bus  bigsmile.gif

Parašykit atsiliepimus, labai įdomu, ar tik man padeda ar ir kitiem jis veiksmingas bigsmile.gif Kirpėja sako, kad daug teigiamų atsiliepimų, bet kaip ir kiekvienas savo prekės šeimininkas, turi girti savo daiktą biggrin.gif
Atsakyti
As kur pirkau irgi sake labai patenkintos klientes smile.gif Ok butinai parasysiu, vakar pabandziau tai kaista galva, bet man lb patinka thumbup.gif suaktyvina kraujotaka, bus matyt. Nera kad pas mane labai slenka. O kiek kartu naudoji per savaite? Ir ydomu kiek galima sunaudoti buteliuku tongue.gif
Atsakyti
O man labiau šaldymo jausmas g.gif Čia kiekvienai gal skirtingai? biggrin.gif Aš kiekvieną kartą po plovimo naudoju, tai kas antrą dieną. Po vieno buteliuko sunaudojimo padarau pertrauką, kartais po kelių buteliukų smile.gif Kelias savaites - mėnesį nenaudoju, po to vėl pradedu... Man jau vien dėl švaros jausmo patinka, kai jo nenaudoju, greičiau plaukai sukrenta, ne tokie purūs lieka.
Atsakyti
Oho tai jau tu senai naudoji smile.gif o itrynus pamasazuoji oda galvos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wish7: 13 rugpjūčio 2010 - 12:32
QUOTE(wish7 @ 2010 08 13, 10:34)

kur yra to daikto pirkti vilniuje? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(wish7 @ 2010 08 13, 13:25)
Oho tai jau tu senai naudoji  smile.gif o itrynus pamasazuoji oda galvos?

Aš jau daugiau kaip metai naudoju ax.gif Aš per kelias vietas su toniku perbraukiu (nes ten patogus antgaliukas, nereikia į delną pilt) ir tada kokia minutę ar kelias pamasažuoju visą galvą, kad pasiskirstytų tolygiai 4u.gif

charisma2121 kirpėjos paklausinėk, nes aš nedideliam miestely pas kirpėją perku, nesu mačius jo nei vaistinėse nei parduotuvėse 4u.gif
Atsakyti
Supratau, as tai kirpyklas perskambinau ir radau bigsmile.gif jo labai patogus naudoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2010 08 13, 15:32)
charisma2121 kirpėjos paklausinėk, nes aš nedideliam miestely pas kirpėją perku, nesu mačius jo nei vaistinėse nei parduotuvėse 4u.gif

mano kirpeja su goldwell ir keune dirba schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 08 12, 22:24)
galiu patarti is savo praktikos kad geriausias budas tureti stiprius ir sveikus plaukus yra ju netiesinti su visokiais tiesintuvais ir naudoti kuo maziau visokios chemijos- plauku laku, zeliu, putu ir t.t.
kai buvau jaunesne tiesindavau plaukus beveik kiekviena diena ir ka jus manot, jie man nutrupejo. tada nusikirpau kare kirpimuku, iki ausu galiuku ir nustojau juos kankinti, nebelyginau, jokiu chemiju, mama kirpeja parupino sampunu ir balzamu profesionaliu ir per du metus uzsiauginau plaukus iki liemeneles apacios nugaroje (jei suprasit ka norejau pasakyti lotuliukas.gif ) ir dabar nespeju saknu nusidazyti jau po poros trejeto savaiciu galiu vel dazyti, tai siulyciau maziau chemijos naudoti, tiesintuvu, fenu ir t.t.

Nesutinku...... schmoll.gif Nenaudoju jokiu tiesintuvu ir minetos chemijos, taciau negaleciau pasakyti, kad esu idealiu plauku savininke. Nepaminejote ir kt. labai svarbiu faktoriu, t.y. stresas, zarnynas ir pan. su kuriais kovoti tikrai nera paprasta.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 08 14, 06:13)
Nesutinku...... schmoll.gif Nenaudoju jokiu tiesintuvu ir minetos chemijos, taciau negaleciau pasakyti, kad esu idealiu plauku savininke. Nepaminejote ir kt. labai svarbiu faktoriu, t.y. stresas, zarnynas ir pan. su kuriais kovoti tikrai nera paprasta.

Bet plaukams daug sveikiau viso to nenaudoti.. pvz man zymiai pastiprejo plaukai o tai ir pliusas ... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintut77: 14 rugpjūčio 2010 - 14:04
QUOTE(wish7 @ 2010 08 13, 09:34)

QUOTE(ruteliukste @ 2010 08 13, 10:21)
Parašykit atsiliepimus, labai įdomu, ar tik man padeda ar ir kitiem jis veiksmingas bigsmile.gif 

Gal galėtumėt nurašyti šio toniko sudėtį? ax.gif 4u.gif
Atsakyti