Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės, skatinančios plaukų augimą

QUOTE(Ragana Ūke @ 2009 10 13, 01:37)
Sveikos 4u.gif Man labai padėjo prisiauginti naujų antenų ant galvos Alpecin šampūnas. Nors jis skaitos ir vyriškas, ir kvapas jo gan aštrokas, bet tikrai buvo pati geriausia priemonė iš visų išbandytų atsiauginant plaukučius  thumbup.gif . Reiktų vėl kada jo prigriebt, kai pabaigsiu visas savo priemones kasoms augint, kurių dabar pas mane užderėjo lotuliukas.gif

As irgi turiu sita sampuna,jau 4 kartus naudojau,bet labiau noreciau,kad jis pagreitintu augima,nei nauju pridaigintu,nes ir taip kazkada kirpeja yra sakius kad pas mane net galvos nesimato per plaukus,vienas prie kito be tarpu tiesiog sudyge biggrin.gif O jis jums gal greitina augima bent kiek,gal pastebejot,ar tik priaugina nauju antenu? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 13 spalio 2009 - 16:01
Kaip tik galvojau pasigirsiu apie Alpecin sampuna, bet ziuriu jau yra paneliu ji naudojanciu smile.gif Siaip alpecin sampunu yra keliu rusiu, butent as naudoju C1, ji stabdo plauku slinkima, skatina augima ir pan. Nors naudoju ji mzd kelias savaites, bet tikrai patinka smile.gif viena drauge sake, kad su juo belekaip atsiaugino plaukus, visi labai gyre bigsmile.gif as tai pirkau camelia vaistinej, ten jis apie 22lt. kainuoja, bet tikrai vertas tu pinigeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana Ūke @ 2009 10 13, 00:37)
Man labai padėjo prisiauginti naujų antenų ant galvos Alpecin šampūnas.

kaip tik baigineju dabar ta C1 - man kaip tik tas kvapas labai wub.gif wub.gif nepasakyciau, kad butent nuo jo prodygo daug antenu, bet nusiskundimu juo neturiu, kvapas patinka, plauka isplauna gerai. kadangi nemazai priemoniu naudoju, tai ir negaliu konkreciai paskayti, kuri buti labiausiai prisideda prie plauku auginimo smile.gif
Atsakyti
Mes kalbame apie šį?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 10 13, 21:20)
Mes kalbame apie šį?

yess dirol.gif
Atsakyti
Na nepasakyčiau, kad man Alpecin šampūnas pagreitino plaukų augimą, ko labai norėčiau, bet kad pridygo naujų, tai ranką prie širdies pridėjus galiu prisiekt biggrin.gif . Beje, šiandien lėkiau pro eurovaistinę, tai mačiau, kad buvo jo ir kainavo 21,56 Lt. Dar lygtai būna losjono to paties pavadinimo irgi plaukams stiprinti, bet neteko išbandyt. O plaukams bent jau man iš išbandytų priemonių labiausiai paspartino augimą Dzintars balzamas ir Zolotoj Solk ampulės, skatinančios plaukų augimą. Tik nežinau, kuri priemonė geresnė. Man abi jos labai pamačijo rolleyes.gif Naudojau ir Dzintars aliejų, bet jo poveikis man ne toks stiprus buvo kaip balzamo, nors pastarasis tikras smirdukas doh.gif Dar esu naudojus Babuska Agafja ampules su pipirais ir medum. Tai tokios puse velnio. Kazkada plaukus skalaudavau ajerų šaknų nuoviru. Tai ir labai geras daiktas. Plaukai storesni buvo nuo jo. Dabar dar galvoju reiktų nusipirkt ąžuolo žievių ir su jom skalaut plaukus. Mačiau, kad vaistinėj virš trijų Lt kainavo. Tik reiks saugot vonią, nes po to neatšveisčiau. Tinka tik tamsiaplaukėms. Senais laikais naudojus esu ir čemeryčių vandenį, tai ir pagreitino plaukų augimą. Tik kad panaudojus tą skystį ir išdžiovinus plaukus, tai būdavo labai išsipūtę ir skraidydavo aplink galvą. Kažkaip elektrindavos po to labai:hm . Kai mokiausi vidurinėj, tai gerdavau gėrimą iš mielių. Tikra šlykštynė jis buvo, kankinausi, bet plaukai tai ohoho kokie atsigavę buvo. Gėriau kažkur apie du mėnesius. O be to tuo laiku laikiausi bado dietos doh.gif (tikra beprotė).Tai pagal viską turėjo plaukai nuslinkt, nes beveik nieko nevalgiau, o man jie kaip tik sustiprėjo. Tai tik nuo to gėrimo. Na va kie pripliurpiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana Ūke @ 2009 10 13, 23:10)

O koks ten Dzintars aliejukas ir kur pirkti? smile.gif
ir ajeru nuoviras sudomino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 10 11, 19:20)
supermazute o ka su bioptronu darysi nelabai supratau? nes mes ji irgi turim tai nusiziureciau biggrin.gif

O kokio dydzio lempa turite, nes jei ta maza, tai neverta terliotis. Sedesiu ir sildysiuos uzdejus Nexxus emergencee, tada geriau veiks thumbup.gif . Geriausia kaip jau sakiau rezultatas saunoje thumbup.gif
Atsakyti
Dzintars aliejuką pirkdavau anksčiau Droge, dabar būna Eurokose arba Žygio parduotuvėj. Čia Kaune. O ajerų nuovirą galima pasidaryti iš ajerų šaknų. Džiovintų smulkintų ajerų šaknų yra pirkti vaistinėse. Jas reik užpilti vandeniu ir truputį pavirinti ant silpnos ugnies. Po to aš tą skystį laikydavau šaldytuve, tik neperilgai. Užtekdavo porai plovimų. Po plovimo įtrindavau plaukų šaknis ir perliedavau visus plaukus. Perskalaut nereikia. Nuoviro kvapas tikrai skanus. biggrin.gif Litrui vandens reik maždaug 2-3 šaukštų. Čia dar biški ne į temą, bet radau dar tokią info, kad plaukus 2 kartus i mėnesį reikia po plovimo perskalauti obuolių actu. Litrui vandens reik 2 šaukštų acto. Tada nereikia naudoti giluminio valymo šampūno, nusiplauna visi plaukų priežiūros priemonių likučiai, ir plaukas vėl būna paruoštas priimti naujas medžiagas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana Ūke @ 2009 10 14, 13:41)
Dzintars aliejuką pirkdavau anksčiau Droge, dabar būna Eurokose arba Žygio parduotuvėj. Čia Kaune. O ajerų nuovirą galima pasidaryti iš ajerų šaknų. Džiovintų smulkintų ajerų šaknų yra pirkti vaistinėse. Jas reik užpilti vandeniu ir truputį pavirinti ant silpnos ugnies. Po to aš tą skystį laikydavau šaldytuve, tik neperilgai. Užtekdavo porai plovimų. Po plovimo įtrindavau plaukų šaknis ir perliedavau visus plaukus. Perskalaut nereikia. Nuoviro kvapas tikrai skanus. biggrin.gif  Litrui vandens reik maždaug 2-3 šaukštų. Čia dar biški ne į temą, bet radau dar tokią info, kad plaukus 2 kartus i mėnesį reikia po plovimo perskalauti obuolių actu. Litrui vandens reik 2 šaukštų acto. Tada nereikia naudoti giluminio valymo šampūno, nusiplauna visi plaukų priežiūros priemonių likučiai, ir plaukas vėl būna paruoštas priimti naujas medžiagas 4u.gif

o gal galima to dzintars aliejuko foto arba tikslu pavadinima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 14, 20:52)
o gal galima to dzintars aliejuko foto arba tikslu pavadinima?  ax.gif

user posted image

Aliejus, stiprinantis ir stimuliuojantis plaukų augimą. Maitina plaukų šaknis ir galvos odą. Atstato natūralų plaukų blizgesį ir elastingumą, skatina jų augimą. Apsaugo nuo pleiskanų susidarymo, odos niežėjimo. Skirtas sausiems, silpniems ir pažeistiems plaukams po cheminio sušukavimo ir dažymo. Sudėtis: australiško arbatmedžio aliejus, ricinos aliejus, varnalėšos, kaštono ekstraktai. Talpa 100 ml. Gamintojas: "Dzintars", Latvija.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 14, 21:07)
Aciu  4u.gif
jei ryt pavyks uzsukti i eurokos, bandysiu nusipirkti smile.gif

svaros prekese turi buti tikrai
Atsakyti