Na nepasakyčiau, kad man Alpecin šampūnas pagreitino plaukų augimą, ko labai norėčiau, bet kad pridygo naujų, tai ranką prie širdies pridėjus galiu prisiekt

. Beje, šiandien lėkiau pro eurovaistinę, tai mačiau, kad buvo jo ir kainavo 21,56 Lt. Dar lygtai būna losjono to paties pavadinimo irgi plaukams stiprinti, bet neteko išbandyt. O plaukams bent jau man iš išbandytų priemonių labiausiai paspartino augimą Dzintars balzamas ir Zolotoj Solk ampulės, skatinančios plaukų augimą. Tik nežinau, kuri priemonė geresnė. Man abi jos labai pamačijo

Naudojau ir Dzintars aliejų, bet jo poveikis man ne toks stiprus buvo kaip balzamo, nors pastarasis tikras smirdukas

Dar esu naudojus Babuska Agafja ampules su pipirais ir medum. Tai tokios puse velnio. Kazkada plaukus skalaudavau ajerų šaknų nuoviru. Tai ir labai geras daiktas. Plaukai storesni buvo nuo jo. Dabar dar galvoju reiktų nusipirkt ąžuolo žievių ir su jom skalaut plaukus. Mačiau, kad vaistinėj virš trijų Lt kainavo. Tik reiks saugot vonią, nes po to neatšveisčiau. Tinka tik tamsiaplaukėms. Senais laikais naudojus esu ir čemeryčių vandenį, tai ir pagreitino plaukų augimą. Tik kad panaudojus tą skystį ir išdžiovinus plaukus, tai būdavo labai išsipūtę ir skraidydavo aplink galvą. Kažkaip elektrindavos po to labai:hm . Kai mokiausi vidurinėj, tai gerdavau gėrimą iš mielių. Tikra šlykštynė jis buvo, kankinausi, bet plaukai tai ohoho kokie atsigavę buvo. Gėriau kažkur apie du mėnesius. O be to tuo laiku laikiausi bado dietos

(tikra beprotė).Tai pagal viską turėjo plaukai nuslinkt, nes beveik nieko nevalgiau, o man jie kaip tik sustiprėjo. Tai tik nuo to gėrimo. Na va kie pripliurpiau