Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės, skatinančios plaukų augimą

QUOTE(ambriu @ 2009 09 30, 07:31)
Man tai idomu kur ta Dzintars alieju arba balzama rasti Kaune...... Apejau vakar ir Droga ir Eurokos- abiejuose pasake kad nebera jo prekyboje pas juos..ir nebus.. Kur Jus ji perkate???  smile.gif)))))))

Pati atsakysiu i savo klausima. wink.gif)) Nei Svaros Prekes nei Kosmada nebeprekiauja Dzintars priemonem plaukam..taigi aliejuka ir balsama radau Urmo bazej, 5am sandely... smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambriu: 30 rugsėjo 2009 - 16:43
QUOTE(supermazute @ 2009 09 30, 15:30)
Sveikos, gal kas esat bande nioxin ir nexxus gaminius? bigsmile.gif Zadu jos siustis: scalp therapy, balzama, sampuna ir kauke. Kaimyne rode rezultatus blink.gif , atsiaugino nerealias kasas ir as tokiu noriu blush2.gif . Esme ta, kad ten atseit nereik plauku kirpt, uzdedi kazkia kauke, pasedi po lempa (kas 2 savaites). Dar kazkoks aliejukas plauku saknims yra.
Kiek zinau jie mediciniski. Aiku kaina kosmine, bet kad tik padetu g.gif . Su siuntimu 4 gaminiai kainuos apie 500 lt. Na kai isbandysiu, galesiu pasigirt arba pasiguost lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

o gal gali pasakyt is kur siusiesi, idomu butu pasiziuret ir man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sengana @ 2009 09 30, 21:24)
o gal gali pasakyt is kur siusiesi, idomu butu pasiziuret ir man smile.gif

Siusiu is JAV pvz. per amazon.com mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2009 10 08, 16:45)

ir ta lempa g.gif ?
Atsakyti
O aš pradėjau trinti galvą čemeryčiom, ir gydytoja, ir vaistininkė sakė labai padeda stiprinti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(supermazute @ 2009 10 08, 16:45)

kaip tik po mėnesio važiuoju į jav, reikės ir man paieškoti jei jau stebuklai dedas tokie bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 08 spalio 2009 - 16:16
QUOTE(liekna @ 2009 10 08, 17:12)
O aš pradėjau trinti galvą čemeryčiom, ir gydytoja, ir vaistininkė sakė labai apdeda stiprinti  thumbup.gif

O kur jus jas perkat, nes man tai nesiseka Kaune rast g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 10 08, 17:16)
O kur jus jas perkat, nes man tai nesiseka Kaune rast g.gif

Kaune ir perku thumbup.gif bandau aiškinti, nes gatvių pavadinimų nežinau blush2.gif nuo soboro einant link akropolio, sankryžoj yra ant kampo vaistinė. pavadinimo nepamenu. buteliuko kaina 5.70lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 10 08, 17:22)
Kaune ir perku thumbup.gif bandau aiškinti, nes gatvių pavadinimų nežinau blush2.gif nuo soboro einant link akropolio, sankryžoj yra ant kampo vaistinė. pavadinimo nepamenu. buteliuko kaina 5.70lt  4u.gif

Tai cia turbut Gedimino vaistine omeny turit? g.gif Po kaire puse vaistine, kuri is dvieju daliu - vienoj vaistai, kitoj higienos ir veido/kuno/plauku prieziuros priemones g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 10 08, 17:36)
Tai cia turbut Gedimino vaistine omeny turit? g.gif  Po kaire puse vaistine, kuri is dvieju daliu - vienoj vaistai, kitoj higienos ir veido/kuno/plauku prieziuros priemones g.gif

apie tą pačią drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2009 09 30, 15:30)
Sveikos, gal kas esat bande nioxin ir nexxus gaminius? bigsmile.gif Zadu jos siustis: scalp therapy, balzama, sampuna ir kauke. Kaimyne rode rezultatus blink.gif , atsiaugino nerealias kasas ir as tokiu noriu blush2.gif . Esme ta, kad ten atseit nereik plauku kirpt, uzdedi kazkia kauke, pasedi po lempa (kas 2 savaites). Dar kazkoks aliejukas plauku saknims yra.
Kiek zinau jie mediciniski. Aiku kaina kosmine, bet kad tik padetu g.gif . Su siuntimu 4 gaminiai kainuos apie 500 lt. Na kai isbandysiu, galesiu pasigirt arba pasiguost lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

įmesk nuorodą wink.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 10 08, 17:16)
O aš pradėjau trinti galvą čemeryčiom, ir gydytoja, ir vaistininkė sakė labai padeda stiprinti  thumbup.gif

cia pries plovima itrini i saknis? bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi girdejusi daug atsiliepimu apie cemerycias ir gyva yrodyma turiu - drauge, kuri sio dalyko pagalba atsiaugino yspudingus plaukus ir salyginai greitai smile.gif Tik pabaigsiu savo dzintars balzama ir begsiu pirkti thumbup.gif
Atsakyti