As zinau nepakeiciama alieju plaukams, reikia itrynus, laikyt siltai, kuo ilgiau.. Padejo ne tik man, bet ir mano draugem, kurios naudojo. Tik gaila, kad Kaune, tai tik vienoj vietoj zinojau, kur jo galima gauti, o dabar ir ten nebera (bet gal atsiras???

). Tai va, buteliukas, toks rusisko tipo, apskritai preparatas rusiskas, zolelines sudeties. Gamina BIOLIT (rusiskom raidem), o pavadinimas "BALZAM MAZLO DLIA VOLAS"

, merginos skulptura nupiesta.
Taip pat, kiek zinau, padeda Cemeryciu vanduo, siaip tas vanduo skirtais prevencijai nuo uteliu, bet tuo paciu sveikam plaukui, tai nekenkia, nes stiprina. Mano drauges naudoja, irgi reikia itrinti plauku saknis. Nedaug kainuoja.
Ir dar vienas geras dalykas plaukam, taip pat is zoleliu, kitoms kvapas nepatinka, nes toks specifinis, ir spalva, nes zalia, sutrintos zoles spalva

Ten visa linija tu preparatu yra, ir kondicionierius ir sampunas ir kauke, as pati naudojau, nenuplaunama kondicionieriu (svelnesnio kvapo) ir kauke (aitresnio kvapo). MIRRA (rusiskai uzrasyta), o vadinasi "MASKA DLIA STIMULIACII ROSTA I VOSTANAVLIENIJA VOLAS".

Kaukes kaina apie 30lt. kondicionieriaus, kiek pamenu pigiau buvo.
Tikrai geri dalykai.
Esame stiprios, tik nebijodamos buti silpnos!..