Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės, skatinančios plaukų augimą

tikriausiai nauja. kadangi rusu kalbos nesuprantu sudeties neparasysiu blush2.gif bet kiek suprantu varnalesos, fitoekstraktas, vitaminai, kazkoks Bh kompleksas. naudoti 3 - 4 k. per savaite ir taip 2 men. as purskiu ant saknu, paskui lengvai imasazuoju. turi toki specifini varnalesu kvapa, bet plaukams isdziuvus jo nelieka smile.gif pabandyk, gal patiks.
Atsakyti
As zinau nepakeiciama alieju plaukams, reikia itrynus, laikyt siltai, kuo ilgiau.. Padejo ne tik man, bet ir mano draugem, kurios naudojo. Tik gaila, kad Kaune, tai tik vienoj vietoj zinojau, kur jo galima gauti, o dabar ir ten nebera (bet gal atsiras??? smile.gif ). Tai va, buteliukas, toks rusisko tipo, apskritai preparatas rusiskas, zolelines sudeties. Gamina BIOLIT (rusiskom raidem), o pavadinimas "BALZAM MAZLO DLIA VOLAS" mirksiukas.gif , merginos skulptura nupiesta.
Taip pat, kiek zinau, padeda Cemeryciu vanduo, siaip tas vanduo skirtais prevencijai nuo uteliu, bet tuo paciu sveikam plaukui, tai nekenkia, nes stiprina. Mano drauges naudoja, irgi reikia itrinti plauku saknis. Nedaug kainuoja.
Ir dar vienas geras dalykas plaukam, taip pat is zoleliu, kitoms kvapas nepatinka, nes toks specifinis, ir spalva, nes zalia, sutrintos zoles spalva smile.gif Ten visa linija tu preparatu yra, ir kondicionierius ir sampunas ir kauke, as pati naudojau, nenuplaunama kondicionieriu (svelnesnio kvapo) ir kauke (aitresnio kvapo). MIRRA (rusiskai uzrasyta), o vadinasi "MASKA DLIA STIMULIACII ROSTA I VOSTANAVLIENIJA VOLAS". rolleyes.gif Kaukes kaina apie 30lt. kondicionieriaus, kiek pamenu pigiau buvo.
Tikrai geri dalykai.
Atsakyti
jeigu ką, tai euro vaistinėje vichy produktams 20proc nuolaida, todėl šiandien pagriebiau Vichy ampuolytes nuo slinkimo už 124lt thumbup.gif jau antrą pakuotę bandysiu, esu velniškai patenkinta pirmu rezultatau smile.gif
Atsakyti
Esu visiškam strese doh.gif Parėjo mergina iš mokyklos susimušusi su konkurente, o toji išrovė kumščio dydžio plaukų kuokštą nuo pakaušio.
Ar ataugs plaukai? Dabar absoliuti plikė doh.gif
Žinančios patarkit, nes nerandu sau vietos
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2009 11 17, 15:39)
Esu visiškam strese doh.gif Parėjo mergina iš mokyklos susimušusi su konkurente, o toji išrovė kumščio dydžio plaukų kuokštą nuo pakaušio.
Ar ataugs plaukai? Dabar absoliuti plikė  doh.gif

na ir nuotykis 4u.gif prisiminiau kaip vaikysteje sesuo kramtoma ivele i plaukus, teko kuoksta plauku nuoskusti doh.gif tai tikrai kad ataugs, tik dabar sukuokite taip, kad nesviestu plike mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2009 11 17, 14:39)

siaubas,trinkit tą vietą serumais ar ampulėm ,skatinančiom augimą smile.gif
Atsakyti

Nu čia daba, baisu doh.gif Žinoma, kad ataugs, nes vaikas 4u.gif
Atsakyti

oho blink.gif na ataugt tai ataugs tikrai, tik reiks kantrybes 4u.gif
Atsakyti
ciklomena, as irgi manau, kad ataugs plaukuciai. truputi veliau ir pamasazuoti dazniau reiktu..
analogiska situacija mano paauglysteje, pamenu kuoksta savo plauku rankoje laikiau, bet nesviete pakausis
ziauru unsure.gif
Atsakyti
Ar niekas nebande naturalaus dilgeliu ektsrakto? ax.gif
user posted image
Atsakyti
pirma kart matau toki, kur gavot?kaip ji naudot? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deisse @ 2009 11 23, 15:26)
pirma kart matau toki, kur gavot?kaip ji naudot? mirksiukas.gif

Dar negavau, nezinau ar keistis man i toki biggrin.gif raso, kad skatina plauku augima, reikia trinti i saknis..
Atsakyti