Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai ir kita - 2

Atkreipiau demesi i ta flax oil, nes dazniausiai atkreipiu demesi i dideles nuolaidas smile.gif kaip tik jam buvo 50%, uztai ir pasiziurejau, kas ten per daikciukas smile.gif sakau, uzkliuvo ir patiko tai, kad ne is gyvuliuku padarytas tongue.gif
Atsakyti
As irgi apie FLAX OIL girdejau, kad vienoje kapsuleje yra omega 3, 6, 9 riebiosios rugstys. Naujiena kazkokia. Pati dar nebandziau. As profilaktiskai Nakvisu alieju naudoju ( JAMIESOn ar kita)
Atsakyti
Nakvisu aliejus gerai smile.gif as irgi vartoju, o va kai cia ligos siaute, tai mane gelbejo Vitaminas C smile.gif sena gera formule buti sveiakam smile.gif o kaip sakai,asara1, tai Jamieson man patinka, o dar ir skanus labai cool.gif
Atsakyti
Kreipiuosi i jus su konkreciu klausimu, gal atsiras zinanciu. Zodziu turiu visa kruva vitaminu, pvz duovit - vitaminu kompleksas, paskui probiotiku, kuriuose taip pat prideta B grupes vitaminu, gelezies sirupa, kuriame irgi visokiu priedu, toliau cinkas+histidinas+C, nakvisu kapsules, kuriose yra dar prideta E.
nezinau, ar galiu gert visus is karto, ar nebus blogai? nelabai suprantu, ka raso apie rekomenduojama paros norma, nes ant visu pakuociu ji skirtinga ir ten kazkaip procentais nurodyta. zinoma, galeciau vartot po viena, bet probiotikai ir gelezis skirtingiems dalykams skirta, taciau yra pasikartojanciu elementu.
Gal atsiras vaistininkiu ar ismananciu, laukiu patarimu 4u.gif
Atsakyti
as manau, kad nereiketu maisto papildu nuteisti, gal kai kurie is ju ir nera labai veiksmingi, bet negalima nuneigti, kad jeigu zmogui spazmuoja raumenis, arba kankina galvos skausmai, jam reikia vartoti magni ir nuo jo turetu pagereti. taip pat ir su kitais mikro elementais, jeigu truksta ir del to prastai jauciamasi, tai reikia vartoti.
Atsakyti
Pati šiemet naudojau Aconitum papildus imunitetui stiprinti tai palyginus pernai kiek daug sirguliavau praktiskai visa zima o siemet kolkas rimtai nesirgau tfiu tfiu tfiu g.gif va ir klausimas blink.gif

kazkodel ziuriu neuzsimenat apie lietuviskus maisto papidlus tokius kaip aconitum is pradziu ziurejau skeptiskai bet drauge patare palyginti kiek kokiu medziagu yra vienam ar kitam papilde tai palyginus kainos santyki ir kieki koki gauni tai kur kas daugaiu visko nei uzsienietiskam ir beto pagaminta lietuvoje blink.gif naudojau imunitetui stiprinti geriu visa sia ziema ir kolkas esu labai patenkina o kokia jusu patirtis naudojant kitus papildus sios kompanijos domintu odai gal kas naudojot ? unsure.gif
Atsakyti
nekalbama apie lietuviškus maisto papildus, nes jie absoliučiai neverti dėmesio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MysticWoman @ 2010 02 24, 18:35)
Sveikutes  4u.gif

gal galite patarti kokius man papildus naudoti. lb slenka plaukai, veidas isbertas spuogais, ko gyvenime neturejau, krenta svoris...  verysad.gif

aciu  4u.gif

pirmiausia pasitikrinti sveikata, pagal tyrimų rezultatus gydytojas paskirs tinkamiausią gydymą ar vitamininius preparatus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2010 03 17, 20:35)
nekalbama apie lietuviškus maisto papildus, nes jie absoliučiai neverti dėmesio schmoll.gif

Kodel taip sakai? Man pvz Aconitum firmos patinka daug kas g.gif
Atsakyti
teko stebėti gamybą, pakavimą, todėl žinau daugiau nei žino eilinis vartotojas
Atsakyti
Gal cia toks nusistovejes poziuris, kad labiau patikimai atrodo uzsienietiski gaminiai smile.gif O dabar dar ir akciju gausa daug ka lemia smile.gif juk perki ta, kas pigiau, kai pasirinkimas didelis. Siaip seniai jau esu patenkinta pvz Jamieson, ypac kai kaina buna padalinta per puse smile.gif
Atsakyti
Dabar kaip tik Gintarineje vaistineje Jamieson vitaminui C 50 % nuolaida.
Atsakyti