QUOTE(janna @ 2009 10 09, 15:24)
O as noreciau rasti nors viena issamu oficialu formakologini komentara, ta prasme, kad pakonsultuotu situ visu maisto papildu: Amway, Tianshi ir panasus sudeti koks nepriklausomo sertifikuotos laboratorijos formakologas ar ju grupe. Kike "daviausi" po ineta, apart paciu platintoju jokio kito komentaro ir jokio kito psl.
Arba tiesiog per mazai ieskojau ir neradau. Bet visviena laaaabai noreciau paskaityti.
P.S. Ca+Mg+D - tokia sudeti Amway gamina tik ji nera skirta europos rinkai, i europos rinka papuola Ca + ma + liucerna (biloginis priedas).
Viename is oficialiu tinklapiu, bent jau taip skelbiama jame, preparato Kordicepso nerekomenduoja vartoti vaikams jaunesniems kaip 5 metu, tuo tarpu SM-oje platintojai siulo ji naudoti vos ne nuo gimimo.... tai kaip cia is tiesu
Apie Amway vitaminus skaitykit pačių Nutrilite gamintojų puslapy.
http://www.nutrilite.com/
Kol Lietuvoje nėra atstovybės, šie vitaminai ir nėra patvirtinti oficialiai. Aš negaliu būti objektyvus vertintojas, nes metai laiko esu versle, bet 7 metai kaip vartoju šiuos papildus ir geriausias jų įrodymas yra tai, kad mano dukra tikrai labai mažai valgo ir kol duodavau vitaminų iš vaistinės hemoglobinas buvo žemas, tada pradėjau jai duoti Nutrilite ir niekada Heboglobinas nebenukrenta žemiau normos.
Anytai buvo su širdim blogai, liepė pasidaryt kalio tyrimą, o ji sako, kad tikria bus geras, nes visą mėnesį vartojau daržovių koncentratą, ir tikrai kalio buvo norma. O pradėjus sirgti vartojam vadinamas "smūgines" dozes ir jei laiku spėjam, liga neįsismarkuoja. Nevadinu tai panacėja ar pan, bet kol kas man tai geriausi maisto papildai, kokius esu vartojusi.