Labas visoms mamytems.
Na pirmiausiai nesusilaikysiu, reklama to aloe tokia slyksti, kad norisi isjungti kompiuteri. Sorry, bet zmones diskutuoja, o ji ta pati ir ta pati, savo ta buteliuka garbina
Norisi rasti tikrai naudingos informacijos, pasidalinti patirtimi. Va man tokia problemyte yra. Auginu maziuka, jau daugiau kaip metuku, bet as dar nestumo pabaigoje studijavau, tai naktim nemiegodavau, buvo dideli kruviai, reikejo mokytis, po to gime maziukas, tai dar reikejo ir studijuoti kuri laika, ir ji priziureti, ir naktimis mokytis, po to liko tik rupestis maziuku, bet iki siol naktim daug keliasi ir as jau kokia 1.5m nenesu ismiegojusi visos nakties, jauciuosi labai isekusi, maziukas be galo daug demeslio reikalauja. tiesiog truksta jegu. Energijai papildyti pradejau daug valgyti, auga svoris, nu zodziu jau beveik depresijoje. Vyras dirba 7 dienas per savaite, irgi buna naktimiskeliames drauge, todel pagalbos priziureti maziuka ko paprasyti nelabai yra. Noriu kazkokiu organizma stiprinanciu papildu, kad atsigautu nors kiek. Gal kas nors galetu ka pasiulyti. Vaistineje tai tikrai nenoriu klausti, nes ten ka liepia, ta ir ikisa. Noriu tikrai geru.
Pati esu naudojusi YOUR LIFE WOMEN ten kompleksas apie 5 tabletes dienai, bet man nieko, svainis gere tokius pacius vyrams, tai irgi. o kaina 90Lt menesiui, bet kokybes neatitinka.
Magnis b6 is prancuzijos, tai tikrai neblogas, kam slogi nuotaika labai pakelia, arba traukia meslungis ir t.t. bet kiti magniai kiek esam naudoje, tai tikrai nei nelyginti, Prancuziskas daug brangesnis, o atrodo ta pati sudetis, bet is tikro tai labai skiriasi.
esu naudojus groziui PANTOGAR, tai labai brangus bet efekto nesulaukiau ir dabar zinokit nepasakysiu pavadinimo, bet vitaminai odai, plaukams, nagams keramikinis buteliukas su orandziniu uzrasu
tai man irgi kazkaip visai nieko nepadejo, nors geriau ir Graikijoje gyvendama, ir cia i Lietuva sugrizusi susigundziau akcija, bet nezinau ar man vienai ar ne, jis ziauriai kelia apetita.
tai toki mano pastebejimai. Lauksiu Jusu pagalbos