va truputis informacijos apie omega3,6,9 nauda organizmui,kad nereiketu pacioms ieskotis:)OMEGA 3 6 9: Palaiko Sveikus Širdies ir Cholesterolio Lygmenis Palaikykite širdies ir kraujagyslių sveikatą Padeda trukdyti krūtinei, prostatai ir dvitaškio vėžiui Padeda gydant alergija, astma ir įvairiu odos sutrikimu Palaiko sveikus plaukus, odą ir nagus Mažina kraujospūdį, atpalaiduoja kraujagysles ir sumazina cholesterolio padidejima Kas yra Omega 3 6 9? Omega 3, 6 ir 9 riebių rūgščių grupės visi turi savyje būtinas riebias rūgštis, būtinas gerai sveikatai. Studijavimas parodė, kad dietos, turtingos riebių rūgščių, palaiko širdies sveikatą, skatindamos deramą cholesterolio lygmeni. Omega 3 žuvies,ruonio tauku yra aukšta dviejose riebiose rūgštyse, svarbiose žmogaus sveikatai, DHA ir EPA. Šitos dvi riebios rūgštys yra pagrindines daugeliui ligų sutrukdyme. Nuolatinis žuvies,ruonio tauku vartojimas su omega 3.6.9.yra labai padrąsintas kaip pagrindinė sudedamoji dalis jūsų sveikatos gerinime. Kodėl Jūs turite Paimti Omegą 3 6 9? Būtinos riebios rūgštys Omegoje 3 6 9 turi kelias svarbias funkcijas. Jie yra būtinas komponentas ląstelės sienų ir ląstelinių membranų visuame kūne, jie padeda energijos gamyboje, ir jie padeda reguliuoti cholesterolio lygi,nuotaiku kaitas,depresija,gerina regejima,atminti,kraujotakos ir sirdies darba,stiprina imunine sistema,mazina dideli kraujospudi. Omega 6 gali padėti tinimui ir skausmui, susijusiam su PMS,mazina migrenos,galvos skausmus. Tai taip pat palaiko sveiką odą, plaukus ir nagus ir apskritai padeda sukelti hormoninį ir emocionalų balansą. .Vartodami omega 3 6 9 prieda yra geras būdas garantuoti, kad jūs gaunate būtinas maistingas medžiagas savo gerai sveikatai.
Atlikti tyrimai rodo, kad Omega-3,6,9 vartojimas:
*
sumažina miokardo infarkto, staigios mirties tikimybę, pacientams, sergantiems koronarine širdies liga
*
gali padėti palaikyti normalų arterinį kraujospūdį, palankiai veikdama kraujagyslių sienelių lygiuosius raumenis,
*
slopina trombų formavimąsi, tokių būdu, mažina kraujagyslių užsikimšimo tikimybę, mažina aterosklerozinių plokštelių formavimasi. Taip pat turi įtakos cholesterolio mažėjimui kraujyje dėl to sumažėja širdies ir kraujagyslių sistemos ligų rizika.
*
modifikuoja širdies raumens elektrinį aktyvumą, slopina polinkį į aritmijas.
*
astarųjų metų japonų, vokiečių ir švedų mokslininkų darbai įrodė, kad maisto racione esančios Omega-3 RR yra nepaprastai svarbios regėjimo aštrumui, nes jos yra svarbiausia sudėtinė visų impulsą perduodančių ląstelių membranų sudėtinė dalis tiek akių tinklainėje,
*
būtinos ir brandžių smegenų ląstelių normaliam funkcionavimui.
Aš irgi susidomėjau tomis omega 3,6, 9 rūgštimis.Ir kaip tik per BTV sekmadienio rytą rodė kažkokius vitaminus, kuriuose būtent šios rūgštys yra, nu bet nors užmušk nepamenu pavadinimo, kad pasiskaityt galėčiau