Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai ir kita - 2

QUOTE(Monteverte @ 2014 03 25, 11:12)
Siųskitės žmonės tiesiai iš šalių galiūnių arba tada paremkite vietines Jadvygas, Adeles ir pan. Tik dozes didinkitės, kad efektas būtų ax.gif

na labai abejoju ar siunciantis is saliu galiunu taip jau viena geri gausi, juk lygiai taip pat is prekiu gausos reiketu rinktis ir nagrineti sudetis, kad atsirinkti tikrai kokybiskus papildus, o man asmeniskai labai nepatogus reikalas atrodo ieskoti dar rupintis siuntimais, plius dar kiek papildomu islaidu.. o aconitum papildai man taip atrodo visai neblogai, bet gal ir daugiau kazko gero yra.. unsure.gif
Atsakyti
Paskaičius šią temą, tai susidariau įspūdį, kad nieko tinkamo vaistinėse nėra.. O ką galėtumėte rekomenduoti geriausią iš blogybių akim stiprinti? kažkodėl akis užkliuvo už Oguvit firmos.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tra-lia-lia @ 2014 03 25, 17:08)
Paskaičius šią temą, tai susidariau įspūdį, kad nieko tinkamo vaistinėse nėra.. O ką galėtumėte rekomenduoti geriausią iš blogybių akim stiprinti? kažkodėl akis užkliuvo už Oguvit firmos..  g.gif

man lygiai toks pat ispudis, jau niekuo nebetikiu kas sukrauta lentynose g.gif as irgi kaip tik dairausi papildu akims, darbas prie kompiuterio, pradejau jausti akiu nuovargi, paraudusios tokios... nusiziurejau kelis variantus, bet dar dairausi kazko unsure.gif http://www.gyvenksve...-caps.-n30.html arba dar siuos kriliu taukus, aprasyme nenurodoma kad tai papildas akims, bet priskirta prie tos pacios papildu grupes g.gif http://www.gyvenksve...ms/biomega.html
Atsakyti
Gal kas išsamiai domėjosi,ar vartojamas betakarotinas skatintų daugiau pigmentinių dėmių atsiradimą?
Anksčiau nuolat vartodavau pavasarį ir būdavau patenkinta gražiu įdegiu,tačiau praeitais metais jau abejojau,nes rodėsi,kad pigmentinių dėmių tik daugėja ir ne tik ant veido...
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2014 04 09, 12:13)
Gal kas išsamiai domėjosi,ar vartojamas betakarotinas  skatintų daugiau pigmentinių dėmių atsiradimą?
Anksčiau nuolat vartodavau pavasarį ir būdavau patenkinta gražiu įdegiu,tačiau praeitais metais jau abejojau,nes rodėsi,kad pigmentinių dėmių tik daugėja ir ne tik ant veido...

Tai, kad jis turėtų veikti kaip tik atvirkščiai, padėti nuo saulės poveikio. Gal prastesnės sudėties pasitaikė, su daug papildomų dažikliu ar pan.? Arba turite kitų sveikatos simptomų, į kuriuos gal net dėmesio neatkreipiate.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 04 09, 13:50)
Tai, kad jis turėtų veikti kaip tik atvirkščiai, padėti nuo saulės poveikio. Gal prastesnės sudėties pasitaikė, su daug papildomų dažikliu ar pan.? Arba turite kitų sveikatos simptomų, į kuriuos gal net dėmesio neatkreipiate.

sudėtis gera:
http://www.iherb.com...t...r=null&ic=3
Dėl hormoninių pokyčių atsiranda dėmės nuo saulės,žiemą išbala.Šiaip gražiai įdegti tikrai karotinas padeda,bet jei skatina melaniną,tada atsisakyčiau jo.
Atsakyti
Labas mergaitės,
gal kas pakomentuotų apie atminties gerinimą papildais? Kas vartoję ir padėjo? O gal kas net rusiškus vartojo papildus? Nes iš rusiškų akims perku papildus. Tai manir mano akims patinka smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2014 04 10, 00:27)
sudėtis gera:
http://www.iherb.com...t...r=null&ic=3
Dėl hormoninių pokyčių atsiranda dėmės nuo saulės,žiemą išbala.Šiaip gražiai įdegti tikrai karotinas padeda,bet jei skatina melaniną,tada atsisakyčiau jo.

Nemažai sojos, ne visiems ji tikrai tinka.
Papildyta:
QUOTE(SimoLuka @ 2014 08 07, 10:40)
Labas mergaitės,
gal kas pakomentuotų apie atminties gerinimą papildais? Kas vartoję ir padėjo? O gal kas net rusiškus vartojo papildus? Nes iš rusiškų akims perku papildus. Tai manir mano akims patinka smile.gif  4u.gif

coenzyme Q10, gingko biloba smile.gif

O kas konkrečiai padėjo akims? akišveitė gal ar koks liuteinas ar mėlynės? O gal dar ką atradote? aktualu vienam mano šeimos nariui ax.gif
Atsakyti
O kas konkrečiai padėjo akims? akišveitė gal ar koks liuteinas ar mėlynės? O gal dar ką atradote? aktualu vienam mano šeimos nariui ax.gif

Man asmeniškai labai padeda mėlynių ekstraktas. Tokia bonkutė su mėlyna etikete, ant jos erelis. Kiek lyginau su kitais papildais, ten daugiausia mėlynių. Kaina tikrai nesikandžiojanti 7~8 Lt.
Geriu dienai po 4 tabletes. Kažkada bandžiau gerti taip kaip nurodyta, bet veiksmingumas mažas tada buvo.
Dirbu prie kompo, dar mokausi, nors nematau į tolį (~-1.75), tai man padeda. Nebeperšti akys, neraudonuoja, geriau matau.
Ale reikia nešioti akinius, bet mečiau šitą reikaliuką. Žiūriu, kad jokios naudos iš akinių. Tik kai tamsu užsidedu, kai sėdžiu prie vairo. 4u.gif
Su papildais darau pertrauką. Kiek žinau, vitamino A perteklius nėra gerai, kažką sukelia. ax.gif
Man asmeniškai liuteinas nelabai ką, gal tiesiog to veiksmingumo nepastebėjau, jei jis ir buvo.

Beje, kalbėjau apie papildus, tai čia iš rusiškų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SimoLuka: 07 rugpjūčio 2014 - 10:18
Mergaites,

Koks gali buti salutinis nakvisu aliejaus poveikis? Geriu tik truputi ilgiau nei savaite po viena kapsule per diena, bet pradejo berti veida, pecius ir net galva vos ne paaugliskais spuogais - raudonais, giliais, bet iki galo "neprisirpstanciais". Gal oda visus brudus taip lauk stumia? Mityboj, odos prieziuros rutinoj niekas nepasikeite.
Atsakyti
QUOTE(Extra_Dee @ 2014 09 22, 22:13)
Mergaites,

Koks gali buti salutinis nakvisu aliejaus poveikis? Geriu tik truputi ilgiau nei savaite po viena kapsule per diena, bet pradejo berti veida, pecius ir net galva vos ne paaugliskais spuogais - raudonais, giliais, bet iki galo "neprisirpstanciais". Gal oda visus brudus taip lauk stumia? Mityboj, odos prieziuros rutinoj niekas nepasikeite.

Labai keista. Nebent tai valomasis poveikis, šalina jūsų brudukus biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuriai teko vartoti šiuos papildus? Jei taip, tai ką galėtumėt pasakyti apie jų poveikį arba nepoveikį smile.gif
http://www.efarma.lt...00caps-santegra
Atsakyti