Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai ir kita - 2

QUOTE(hospes @ 2013 09 21, 14:41)
Labas visoms. Labai slenka plaukai, šiaip bendra organizmo būklė tokia nekokia, virusai kimba ir pan. Plaukai ilgokai slenka, darysiuos tyrimus svogūnėlių ar kažką tokio, bet vat man padovanojo MERZ SPECIALDragees vitaminus. Ir pasigooglinus radau apie juos visokių atsiliepimų, net yra kažkas sudėtyje už ką bendrovės baudas gavę, kažkoks dažiklis neleistinas įmestas net. g.gif Bet va esu gėrus FITOVAL - nespėjau net sugert visų, neapsikenčiau nes labai odą berti ėmė. Tiesiog galvojau apsiverksiu. Reikėjo turbūt PErfectil gerti, bet va kaip su tom dražetėm? AR teko kam gerti? Aš labaiusiai bijau kad berti nepradėtų, nes nu ir taip oda į bėrimsu linkus. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Ir imunitetui, ir plaukams labai svarbus yra cinkas - galima įsigyti jo papildų ir būtinai pagerti. Per mėnesį tikrai turėtumėte pajusti skirtumą, man plaukai nustojo slinkti maždaug per porą savaičių, kai turėjau tokią problemą po gimdymo.
Atsakyti
Visame internete (lietuviu kalba) isieskojau informacijos apie vitamina A. Tiksliai nieko neradau apie ji, nebent ieskociau vitamino A ir E ar A ir B ar kazka panasaus. Ar esate kuri nors is jusu gerusios gryna vitamina A??? As ji geriu odos buklei pagerinti, kadangi turiu spuogu. Juos israsedermatologas, kuris liepe rinktis ar kontraceptikai ar vitaminas A. Pasirinkau vitamina, nes nuo kontraceptiku prisilaikau(taip pati sau pasizadejus esu). Odod bukle gereja, viskas puiku, bet va... Nera noro myletis... Ar tai gali buti nuo vitamino A? Ar cia tik siaip kazkoks sutapimas su libido nukritimu... (oro kaita ar kazkas panasaus)
Noreciau suzinoti visu vartojusiu ,ir ne tik, nuomones...
Atsakyti
Kadangi labai įdomus klausimas, tai įlindau į interneto platybes, ką apie libido ir vitaminus rašo ir...vitaminas A visur minimas kaip pakeliantis libido ir labai svarbus visai šitai reprodukciniai sistemai.
Tad pagal tai reakcija turėjo būti atvirkštinė biggrin.gif

O šiaip tikriausiai tai tik sutapimas, gal pervargai ar kažkas panašaus. Juk negalima norėti visada, o ir šiaip vieną minutę nori, o kitą pamatai brangųjį su suplyšusia kojine, susinervuoji ir tiek to noro...
Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2013 09 30, 13:57)
Kadangi labai įdomus klausimas, tai įlindau į interneto platybes, ką apie libido ir vitaminus rašo ir...vitaminas A visur minimas kaip pakeliantis libido ir labai svarbus visai šitai reprodukciniai sistemai.
Tad pagal tai reakcija turėjo būti atvirkštinė  biggrin.gif

O šiaip tikriausiai tai tik sutapimas, gal pervargai ar kažkas panašaus. Juk negalima norėti visada, o ir šiaip vieną minutę nori, o kitą pamatai brangųjį su suplyšusia kojine, susinervuoji ir tiek to noro...

haha... biggrin.gif prajuokinote lotuliukas.gif
na, tikiuosi, kad cia tik pervargimas, nes siaip neturejau niekad del to problemu, o cia va! is niekur nieko toks didziulis nuosmukis ax.gif blush2.gif
aciu didziulis uz info ir linksmesne nuotaika smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bent pralinksminau biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane irgi energijos 0... Visas apsnudusi, pavargusi. Nuolatinis steras, mokslas, darbas. Reikia kazko smegenims ir energiai atgaivinti, nes negaliu nei mokytis nei dirbti. MAsciau apie Q10, bet jis tik energijos duos, o kazko smegenim nelabai. Paskui Vitamax, lyg ir giria, bet visiem kelia apetita, o pas mane ji ir taip didelis. Esu dar tokius Solgar Vm 75 arba V2000 nusiziurejus is iherb. Gal sie tiktu labiau? Labai labai reikia patarimo, nes jauciu tuoj depresija puls, jau taip blogai jauciuos, kad baisu unsure.gif

http://www.iherb.com...0-Tablets/23543
http://www.iherb.com...lets/13360/?p=2
Atsakyti
Sveikos,

ieškau, desperatiškai, info apie papildus vartojančioms kontraceptikus, palikau postą prie atitinkamso temos, bet radau kelis papildus, vienas jų Vitaldona (kaip suprantu naujas), gal kas vartojote?

Matau čia tema ne mirus...
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2013 10 08, 09:52)
Sveikos,

ieškau, desperatiškai, info apie papildus vartojančioms kontraceptikus, palikau postą prie atitinkamso temos, bet radau kelis papildus, vienas jų Vitaldona (kaip suprantu naujas), gal kas vartojote?

Matau čia tema ne mirus...

o kam butent jus norite vartoti? turit omenyje mazinancius kontraceptiku salutini poveiki?

jei taip, as jums galeciau parekomenduoti (kadangi nemazai informacijos turiu apie sia naturalia produkcija) vaistazoliu rinkini nr 2 is koralinio klubo asortimento, kadangi ji vartoja ir geriant kontraceptikus, ir po skiepu, ir po tam tikru gydymu, norint pasalinti is organizmo sunkiuosius metalus, tokius kaip gyvsidabris, aliuminis ar svinas ir aktyviuosius izotopus; neutralizuoja kancerogenus; saugo kepenis nuo zalingo vaistu ar cheminiu medziagu poveikio - sis misinukas geriamas kaip arbata wink.gif

Tablečių sudėtis: česnakai, raudonųjų dobilų žiedai, graikinių ožragių sėklos, kasijų žievė, raudonųjų šalavijų lapai, drugialaiškių lapai bei kanadinių galtonšaknių šaknys.

user posted image

ir svarbiausia nepamirskite gerti daug vandens - 30ml kiekvienam savo kilogramui wink.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 10 04, 20:50)
Pas mane irgi energijos 0... Visas apsnudusi, pavargusi. Nuolatinis steras, mokslas, darbas. Reikia kazko smegenims ir energiai atgaivinti, nes negaliu nei mokytis nei dirbti. MAsciau apie Q10, bet jis tik energijos duos, o kazko smegenim nelabai. Labai labai reikia patarimo, nes jauciu tuoj depresija puls, jau taip blogai jauciuos, kad baisu  unsure.gif

Deja, iherbiniu papildu negaliu komentuoti - nebandziau jusu parodytu, nors nemazai siunciu ir is ten, bet sprendziant is sudetiniu daliu - Formula V 2000 gerai atrodo.

is savo puses (is tos srities apie ka zinau, domejaus ir iki siol domiuosi) galiu pasiulyti Mindset - pades apsaugoti nervu sistema, padidins protini darbinguma, susikoncentravima, pades susidoroti su stresu, depresijos pozymiais ir nemiga wink.gif

Tableciu sudeties lietuviu kalba neradau, bet stai rusu kalba
Состав:
Ацетил L-карнитин 250 мг, экстракт травы зверобоя 75 мг, экстракт листьев готу колы 50 мг, тирозин 50 мг, теанин 40 мг, экстракт плодового тела гриба рейши 30 мг, экстракт мицелия гриба рейши 20 мг, липоевая кислота 20 мг, экстракт корня имбиря 15 мг, экстракт листьев гинкго билоба 12 мг, экстракт листьев розмарина 5 мг, витамин В6 (пиридоксаль-5-фосфат) 2 мг, витамин В9 (фолиевая кислота) 50 мкг, витамин В12 (метилкобаламин) 3 мкг, вспомогательные компоненты.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 08 spalio 2013 - 12:23
Mane domina kokybės ir kainos santykis, nes mano atveju, mane erzina nuotaiku svyravaimai... :/
Atsakyti
Gal kas nors žinote, kokiuose Žuvų taukuose yra ne tik omega3, bet ir omega6 bei omega9?
tokį derinį rekomendavo, o kur pirkti - nežinau sad.gif
Atsakyti
Labas, parekomenduokit Biotina iš iherb ačiū
Ar buvo poveikis gėrus ilgesni laiką?
smile.gif
Atsakyti
skaiciau, skaiciau i pasiklydau papildu galybeje doh.gif
Ieskau koku nors vitaminu/maisto papildu kurie gerintu atminti, padidintu koncentracija, skatintu protine veikla suteiktu energijos (o tai nakti sunkiai uzmiegame, o ryte labai sunkiai atsikeliame). Perskaicius tema pratraukliausiai atrodo sitie

http://www.iherb.com...0-Tablets/23543

http://www.iherb.com...lets/13360/?p=2

Mindset

Vision chromevital

Memory Booster

Ginkgo Biloba

SPIRULINA BARLEY (ar kokius kitus Spirulinos rinkitis pvz. spila spirulina, Spirulina Pacifica)

Patarkite, ka issirinkti? 4u.gif
Atsakyti