As naudoju Fohow preparatus,taip pat duodu ir vaiku.Esu patenkinta.
QUOTE(Muco @ 2011 10 21, 23:02)
as noreciau pagirti Aloe vera juice (Svedu gamybos), kuriu sudetyje yra 99 proc. gryno alaviju sulciu. cia galite pasiskaityti placiau. esu parsivezusi kelis butelius, galeciau perleisti
sudėtis tikrai nebloga
QUOTE(okse0711 @ 2011 10 28, 09:25)
sudėtis tikrai nebloga
Bet jos iš koncentruotų sulčių
Papildyta:
QUOTE(jurgitale @ 2011 10 16, 19:19)
Labutis o mes naudojam Aliwemaxs purškiamus, natūralius vitaminus mums labai patinka.
O kas čia? Čia vidiniam vartojimui?
Tai aišku, kad vidiniam vartojimui. Mano merginai 3,5met. tai su sugirdymu jokios problemos. Purkšteli į burnyte ir viskas. Be to, kur čia apie alijšiaus sultis rašė, tai čia visų tų vitaminų pagrindas yra ir + prie jo dar 7-8 vaisių exstraktai, kuriuose gausu vitaminų mineralų. Jie yra naturalūs,o pasisavina tikrai žymiai geriau už visus tuos prieparatus, kurie patenka į skrandį. Čia jau yra moksliškai įrodyta tik reikia domėtis. Aš prieš pradėdama vartoti tiek visą sudėti išanalizavau iki smulkmenų, nes tikrai nenoriu mokėti pinigų už nieko vertą produktą. Pasiula didelė tik reikia mokėti išsirinkti. Niekada nieko neperku spontaniškai pirmiausia viską paanalizuoju. Nes neturiu tiek pinigų, kad galiu mėtyti į klozetą, kaip vartojant tabletes. Tai va toks mano požiūris.
Gal kas esat naudojusi Neways produktus? Yra vieni papildai imuninei sistemai stiprinti vadinasi VMM. Sake labai geri,bet cia LT nera. Idomu kokie atsiliepimai apie juos. (na yra LT bet rusiski,o sake geriausi is Jav)
Sveiki, as naudoju naturalius maisto papildus is Spirulinel serijos (naturali spirulina, be jokiu sintetiniu priedu ar priemaisu). Jie neseniai pasirode vaistinese , as turejau galimybe gauti ju is anksciau, ir esu labai patenkinta. Susitvarke medziagu apykaita, o kas svarbiausia - praejo galvos skausmai!!! Pagrindinis dalykas, kad sis maisto papildas padeda isisavinti visas su maistu gaunamas medziagas. Turi daug vitamino B ir priesveziniu savybiu. Kiek zinau, tai pirmieji maisto papildai, kur gaminami is Lietuvoje uzaugintos grynos spirulinos. Visa kita yra atvezama dziovinta is Kinijos.
Sveikos, as irgi pries savaite nusipirkau Linea ORO vitaminus VITAMINAS C, CINKAS, EŽIUOLĖ. Isgerus vitaminus pradeda siaubingai pykinti. siandien ryte daviau ir broliui pabandyti - abu vemem ir jautemes kaip stipriai apsvaige. Galiojimas nepasibaiges, pirkta vaistineje. Kaip cia taip gali but? Niekada nemaniau, kad nuo vitaminu gali kazkas tokio atsitikt. Gal yra daugiau bandziusiu si maisto papilda?
adorita, visada gali būti individualus medžiagų netoleravimas. Aš manau, kad iš to, kas parašyta, jums greičiausiai netiko ežiuolė.
siaubas, pavadinimu galybe, o ka issirinkti gal kas bandem forkopillen? ir kaip su tais GNLD ar verta juos bandyti?
QUOTE(sindirela @ 2011 11 14, 16:25)
siaubas, pavadinimu galybe, o ka issirinkti gal kas bandem forkopillen? ir kaip su tais GNLD ar verta juos bandyti?
išsinagrinėkite sudėtys,manęs nesužavėjo