Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai ir kita - 2

QUOTE(Maserati @ 2010 11 18, 20:35)
Detox geriu,kai sergu (persalimai) ir turiu temperaturos, Pax,kai pajuntu,kad kazkas su gerkle blogai,sloga ar pan., taip pat esant nervinei itampai. Antiox'o dabar nebeturiu,bet gerdavau profilaktiskai tiesiog.
Problemu su virskinimu neturiu smile.gif
Na,3 men.detoxa gerti,tai nezinau nezinau...Kazkada pamenu,sirgau,tai po jo savaites gal gerimo man eme keliu sanarius skaudeti,taip isvalo jis organizma stiprokai.

Va kątik moteris parašė man asmeninę ir sako, kad geria Detox jau du metus ir neįsivaizduoja gyvenimo be jo smile.gif Na matyt kaip kam, bet aš nesu girdėjusi, kad kažkam būtų koks tai šalutinis poveikis, labai domiuosi dabar apie tuos papildus, skaitau atsiliepimus smile.gif Su gydytoja pasitariau, tai paskaičiusi sudėtis tų papildų ji nudžiugino mane, sakė gerkit ir būsite sveiki, produktas tikrai vertas dėmesio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vavab @ 2010 11 17, 23:29)
Sveikos merginos, nesu daug girdejusi apie vitaminus, bet zinau tik apie B grupe. Esant poreikiui B grupes, pats geriausias pasirinkimas yra Neurorubinas, nes jame patys svarbiausi B1, B6, ir B12. Ir tiksliai tokiom dozem, kurios reikalingos zmogaus organizmui. Taip, kad atsargiai renkantis, nes labai greitai galima apsisauti.

Vyras vartojo del nugaros nervu problemu. Jam padejo nors tik vitaminu nepakako. Seimos daktare rekomendavo butent Neurorubina, taciau minejo kad jo virsnormines atsargos organizme nesikaupia o naturaliai pasalinamos.
Atsakyti
Labai geri vitaminai is B grupes komplekso yra "Brain Booster" ,i juos ieina B2,B3,B6,B12,taip pat folio rugstis, ginkmedis ir gamaamino rugstis, tai ir nervams tvarkyti gerai, stresui, nuovargiui,atminciai, ir visai galvos smegenu kraujotakai gerinti. As juos pradejau vartoti,tai esu labai patenkinta ju poveikiu, o svarbiausia nera labai brangus apie 30 lt kainuoja thumbup.gif
Atsakyti
Neseniai radau internete apie Astaxanthin, raso graziai, nors informacijos gana ne daug, speju cia daugiau eilines kalbos, bet vis tiek siek tiek sudomino. Gal kam teko susidurti? Paprastai perku is vitacost, tai va cia yra linkas apie juos
http://www.vitacost....BioAstin/?cas=1

Atsakyti
Radau vitaminus mamavit, jie skirti nesciosioms. As esu ne nescia. Ar man galima juos gerti? Gal kas nors geriate nesciuju vitaminus. Ar jauciasi sveikateles pagerejimas, o gal naguciai ir plaukai augti geriau pradejo? smile.gif
Atsakyti
Gėriau Ginkoprim,dėl sutrikusios kraujotakos, nes šaldavo rankų ir kojų pirštai. bet didelio poveikio nepajaučiau.
Paskui Geležis + viaminas C prolong.
O dabar Camelia vaistinėse susigundžiau akcija ir nusipirkau VivaVit vitaminus akims ir CELL anti age formula nagam, plaukam ir odai. Kadangi geriu dar tik 3 dienas nieko pasakyt apie poveikį negaliu.
Bet gal yra čia gėrusių(geriančių) CELL vitaminus. Poveikis kažkoks yra?
Atsakyti
Gal patarsit kokių vitamių nupirkti paaugliui, skundžiasi kad trūksta jėgų...
Atsakyti
QUOTE(Čiaaš @ 2011 03 16, 15:55)

su sociosiomis rugstimis, tokie kaip neurozan ar pan, bet as turejau dynamisan ir memortop tai nieko nepajauciau jokio pagerejimo, net kazkaip vemti nuo ju norejosi.
Atsakyti
Sveikos, jau pries pora savaiciu nusipirkau perfectil. Vartojau apie savaite, bet pora dienu pastebejau, jog isgerus juos ima skaudeti skrandi, o siandien net supykino ir juos isvemiau, atrodo vartoju taisyklingai, gal kam sitaip nuo ju yra buve? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiaaš @ 2011 03 16, 15:55)

O gal tiesiog rekėtų pažiūrėt ką valgo? Juk daugeliui paaugliu tik čipsai, šokoladukai ir kiti maistai, iš kurių organizmas negauna pakankamai vitaminų, mineralų..... schmoll.gif
o siaip rekomenduoju Nutrilite multivitaminus 4u.gif
Atsakyti
O mes pastebėjome, kad visi in 1 neturi jokio poveikio, gal tik kažkoks fonas, o kai pabaigi, net nejauti ar gėrei, ar ne. Geriau konkrečius, tada pasisavina geriau. smile.gif
Atsakyti
gal esat ka girdejusios apie siuos vitaminus 4life ? labai jau isgyre...
Atsakyti