Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai ir kita - 2

QUOTE(NoSmoking @ 2010 11 02, 16:56)
O vision tai jie cia skaitosi skysto pagrindo? Nes man gydojas labiau rekomandavo visus maisto papildus rinktis lasiukais. Nes organizamas geriau pasisavina.

Kapsules,viduj tos zoles matosi smile.gif Kiek zinau,nera jokiu papildomu medziagu prideta,stearatu ,visokiu dregme sulaikanciu medziagu ar pan.
Taip pat is vision antiox'a esu naudojusi infekcijoms ,jei atsiranda burnoje,galima ant zaizdeliu.
Atsakyti
o kokios yra dabar paxo ir detoxo kainos?
Atsakyti
Gal kas nors naudojote Vivasan produkcija norėčiau išgirsti atsiliepimus.
Atsakyti
justyyte, aš juos pirkau su didele nuolaida, nežinau kiek jūs už juos anksčiau mokėjote, nemanau, kad kas nors pasikeitė, šiaip jeigu norite sužinoti susirašykime asmeniškai, kad nepagalvotų jog platinu, noriu tiesiog padėti, nes mums nuo jų tikrai pagerėjo sveikata smile.gif

QUOTE(Maserati @ 2010 11 02, 14:51)
Mes vision papildomus irgi jau vartojam kokius 9 metus. ,,Einamiausi" tai PAX,Detox, labai gerai padeda persalus, palengvina ligos eiga,ir jei isgeriu pax'o vos pajutus persalimo simptomus,tai isvis nesusergu. O lifepack senior tai kaip vitaminai,va kaiptik pradesiu nuo siandien gerti smile.gif

Tai jums problemos su virškinamuoju traktu, taip? Lauksiu atsiliepimų, nes noriu vyrui jų nupirkti, dabar geria DETOX, ANTIOX IR PAX, po trijų mėnesių kaip DETOX nutrauksim, manau pradėsim dar ir šiuos vartoti LIFEPAC SENIOR 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Tikiuosi nepalaikysit manęs labai įkyria blush2.gif Domiuosi vitaminų/maisto papildų poveikiu organizmui.
Jei nepatingėsite, atsakytite į l. trumpą, 3 klausimų anketėlę apie papildų vartojimą: http://www. apklausa .lt/f/ar-vartojate-maisto-papildus-x462sy3/answers/new?advertised=true (tarpų nereikia)
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 10 27, 22:50)
O ką patartumėte įsigyti maitinant kūdikį? Norisi kuo mažiau sintetikos, o kai pasirinkimas toks mastau.gif
'

kai maitinau leliuka,geriau tik Forever Living alavijo sultis,lux dalykas,mazajai pilveli nebepute,o man emoglobinas pakilo,plaukai visai neslinko ir zymiai paaugo 4u.gif
Atsakyti
O kur ju gauti?
Atsakyti
QUOTE(NoSmoking @ 2010 11 10, 12:10)
O kur ju gauti?

pas distributorius arba patiems tapti distributorium.
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 10 27, 22:50)
O ką patartumėte įsigyti maitinant kūdikį? Norisi kuo mažiau sintetikos, o kai pasirinkimas toks mastau.gif
'

Dar labai geri vitaminai Fitline firmos, tik jei finansai leidzia...
as pati juos geriau ir nestumo metu ir po gimdymo - liuks thumbup.gif
http://www.fitline.l...ne-basics-600-g
Atsakyti
Sveikos merginos, nesu daug girdejusi apie vitaminus, bet zinau tik apie B grupe. Esant poreikiui B grupes, pats geriausias pasirinkimas yra Neurorubinas, nes jame patys svarbiausi B1, B6, ir B12. Ir tiksliai tokiom dozem, kurios reikalingos zmogaus organizmui. Taip, kad atsargiai renkantis, nes labai greitai galima apsisauti.
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2010 11 03, 18:17)
justyyte, aš juos pirkau su didele nuolaida, nežinau kiek jūs už juos anksčiau mokėjote, nemanau, kad kas nors pasikeitė, šiaip jeigu norite sužinoti susirašykime asmeniškai, kad nepagalvotų jog platinu, noriu tiesiog padėti, nes mums nuo jų tikrai pagerėjo sveikata smile.gif
Tai jums problemos su virškinamuoju traktu, taip? Lauksiu atsiliepimų, nes noriu vyrui jų nupirkti, dabar geria DETOX, ANTIOX IR PAX,  po trijų mėnesių kaip DETOX nutrauksim, manau pradėsim dar ir šiuos vartoti LIFEPAC SENIOR 4u.gif

Detox geriu,kai sergu (persalimai) ir turiu temperaturos, Pax,kai pajuntu,kad kazkas su gerkle blogai,sloga ar pan., taip pat esant nervinei itampai. Antiox'o dabar nebeturiu,bet gerdavau profilaktiskai tiesiog.
Problemu su virskinimu neturiu smile.gif
Na,3 men.detoxa gerti,tai nezinau nezinau...Kazkada pamenu,sirgau,tai po jo savaites gal gerimo man eme keliu sanarius skaudeti,taip isvalo jis organizma stiprokai.
Atsakyti
Ai, as geriau liksiu prie CitrpPlus ir Tribestan Plus smile.gif Abu stiprina imuniteta (tik skirtingai), o antrasis man aktualus mankstinantis ir jaucian nuovargi.
Atsakyti