QUOTE(Ditka @ 2010 08 29, 19:23)
Kaip galima ivertinti kokybe? kiekvienas skirtingai sumpranta ta kokybe. Pagrindinis faktorius tai ka turime rezultate. As asmeniskai daug metu vartojau AMWAY , lyg ir panasus pavadinimai, kainos irgi... Vision irgi teko "ragaut"... dar kazkokius rusiskus X.... bet kazkokiu pokyciu teigiamu nebuvo, kaip sirgau taip ir sirgau toliau:) Man svarbiausiai yra rezultatas, tai yra kaip as jauciuosiu, kiek energijos gaunu... Apie kokius palyginimus ir kainu santykius tokiu atveju galima kalbet? Tada galima pirkt vaistineja uz 30lt Omega-3 ar multiku piliules o vaikus maitint MARSIECIAIS
O del veiksnumo, tai istikro reikia vartuot tiek kiek reikia organizmui, o tai tikrai ne 1-2 piliules per diena. Man asmeniskai papildams per diena gaunas 6-7lt
O del veiksnumo, tai istikro reikia vartuot tiek kiek reikia organizmui, o tai tikrai ne 1-2 piliules per diena. Man asmeniskai papildams per diena gaunas 6-7lt
na jei vartojai AMWAY ir Vision tai tada suprantu kodel tau GNLD padare poveiki tikriausiai taip pat neesi girdejus apie jokius tarptautinius kokybes standartus, ar bent zinai kas yra GMP? ar zinai kaip pagaminami papildai kad gautu si kokybes ivertinima manau kad nelabai. Beja as asmeniskai per diena vartoju ne litais o kapsulem ir ju susidaro paroje apie 15-20kapsuliu o apie kainos ir kokybes santyki kalbejau konkreciai GNLD atveju, nes jau 5 metai nebendrauju su vaistinem ir juose esanciais preparatais o kokybe manau protingi zmones supranta ne kas kaip o pasidomeje apie klinikinius tyrimus ir pasaulinius medicinos ivertinimus