QUOTE(arana81 @ 2010 07 16, 14:57)
Tardyferon receptinis, palyginus su kitais naudotais gelezies preparatais buvo maziausiai salutiniu poveikiu (nors i jo sudeti kaip ir kituose ieina ricinos aliejus)
pries ji vartodama butinai pasidarykite kraujo tyrima, kad zinotumete, ar tikrai yra gelezies trukumas (jei trukumo nera, gelezis nera tas preparatas, kurio perteklius sveika). Kursas gali buti iki triju menesiu. Man jau po menesio padarius kraujo tyrima gelezies kiekis kraujyje buvo normos ribose
pries ji vartodama butinai pasidarykite kraujo tyrima, kad zinotumete, ar tikrai yra gelezies trukumas (jei trukumo nera, gelezis nera tas preparatas, kurio perteklius sveika). Kursas gali buti iki triju menesiu. Man jau po menesio padarius kraujo tyrima gelezies kiekis kraujyje buvo normos ribose
Sveikos Tardyferoną parduoda ir be recepto, perku ir naudoju jau keli metai, kartu su folio rūgštimi. Dėl tam tikrų ligų labai hemoglobinas nukrinta, tai pagėrus porą trejetą mėnesių atsistato iki normos. Padarau pertrauką ir po to vėl pageriu profilaktikai. Pasiteisina jis man. Va skystą geležį gerti tai negaliu prisiversti, nors sako veiksmingiau.
Papildyta:
Vietoj flax oil kapsulių iš vaistinės, verčiau rinktis natūralų linų sėmenų aliejų. Man tai jo ir skonis visai nieko, gal dėl to kad vaikystėje močiutė jį naudodavo.