Apie vitaminus ir papildus ir as nusprendziau savo nuomone parasyti. Nes pati kai laukiasusi buvau labai isberta nuo sintetiniu vitaminu. Tai as labai pries sintatinius vitaminus ir papildus. Vitaminai ir papildai turi buti tik tokie, kurie yra naturalus ir padaryti is zmogaus mitybines grandines. Esu gerus visokiu, padarytu is kazkokiu augalu, kuriu net pavadinimu net nezinojau. O vitaminu firma garsi. Nerasysiu nei vienos firmos, o tik savo nuomone. Zoleliniu preparatu taip pat vartoti ilgai negalima. Konsultavausi su labai gera, privacia homeopate. Su homeopatiniais ir zoleliniais reikia labai labai atsargiai. Homeopate man pasakojo, kad reikia labai jau gerai pacienta issinagrineti ir tik tada skirti zolelini ar homeopatini gydyma. O ne taip, kad bobuciu klausyti. Nes ne taip parinkta medziaga padaro daugiau zalos negu naudos. Cia gyditojos zodziai. Sintetiniai vitaminai ir papildai, kuriu pilnos vaistines irgi daug naudos neduoda. Pasisavinimas labai mazas is sintetiniu vitaminu, o sintetika likusi organizme labai zaloja lasteles. Gadina imunine sistema. Labai daug domejausi ir domiuosi sveikata ir jei turiu galimybe kalbu su farmacininkais, medikais apie tai ar dar galima rasti kazka zmogui naturalaus. Tikrai reikia zmogui paciam ieskoti ir rasi. Gerai, kad musu artimuju rate daug mediku. Ir as kai pamaciau kad farmacinikai ir medikai nevartoja nieko is vaistines. Tai tada ir as susimasciau. Kodel? Cia kiekvienam pamastymui. Taip pat drauge dirba vienoje vitaminus gaminancioje imoneje Lietuvoj. Jie nieko neperka pati is to ka gamina. Kodel? Visi iesko naturalumo. Nes zino, kad ta sintetika nieko gero neduoda. Paimkim Lietuvoje gaminancius produktus. Kur jie ima zaliava vitaminu gamybai? Superkama. Kokie tyrimai daryti su tais vitaminais? Kazkaip info mazai. Labai mazai. Jei jau iskom geru produktu tai verta manu pasidometi ir firma. Koki varda turi pasaulyje, kokie tyrimai atlikti. Kiek metu firmai. Kokia nuomone turi sviekatos ministerija. Kaip produktai ministerijos istirti? Viska galima suzinoti. Tik reikia noro. Jei as pati nebuciau maciusi kaip gydytojai patys sau perka naturalius vitaminus o ne is vaistines, o pacientam siulo ka kompanijos siulo. Tai irgi cia nekomentuociau ir savo nuomones nerasyciau.
Pirmiausiai turi buti sveikas maistas. Deja jo mes mazai turim. Bet galima tikrai rasti, jei noro yra. Paskui sportas ir gamta. Taip pat vanduo svarus ir naturalus papildai jei reikia. Ir kurie pagaminti is to ka zmogus valgo. O ne is pusu zieviu, ar dumbliu.
Viska galima rasti. Ir reikia dometis sveikata. Pas mane visokiu straipsniu tiek lietuvisku, tikek uzsienistisku pie svekata. Apie produktus, apie vitaminus ir panasiai. Todel , kai atsitinka bedos su sveikata tada ir pradedi zmogus ieskoti. O kas iesko tas randa.
Linkiu visiems buti sveikiems ir daugiau reikia sypsotis. O ne pulti ktu nuomones, o gerbti kiekvieno sprendima ir kartais zmonems patarti. Nes patirtis daug ka duoda. Ypac po isgyvenimu. Ir labai daug padeda gera nuotaika.
Skems visems