Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai ir kita - 2

QUOTE(MysticWoman @ 2010 02 24, 17:35)
Sveikutes  4u.gif

gal galite patarti kokius man papildus naudoti. lb slenka plaukai, veidas isbertas spuogais, ko gyvenime neturejau, krenta svoris...  verysad.gif

aciu  4u.gif

Kaip jau anksčiau minėjo Liepa B, greičiausiai trūksta B grupės vitaminų, taip pat gali būti, jog dėl biotino trūkumo sutrikusi riebalų rūgščių sintezė. Pagrindiniai to požymiai: sausa oda, kojų ir rankų odos pleiskanojimas, skylinėjantys nagai, silpni, slenkantys plaukai, raumenų skausmai, apetito stoka. Vertėtų pasidaryti ir tyrimus ar nėra kokių rimtų problemų.
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2010 03 18, 02:01)
teko stebėti gamybą, pakavimą, todėl žinau daugiau nei žino eilinis vartotojas

Na va, o atrodo taip gerai viskas unsure.gif
Atsakyti
Aha, kaip tik maciau Gintarines reklama per tv smile.gif dar juokiausi, kokia juokinga mama parinko su bigudukais thumbup.gif

QUOTE(asara1 @ 2010 03 18, 13:16)
Dabar kaip tik Gintarineje vaistineje Jamieson vitaminui C 50 % nuolaida.

Atsakyti
gal kam teko girdeti apie vitaminus ChildLife Essentials Multi Vitamin & Mineral 237 ml g.gif kokie atsiliepimai apie juos butu
mums gydytoja patare juos isbandyti bet pirmiausia noreciau kitu nuomone apie juos isgirsti es ju kaina nera jau tokia maza
Atsakyti
Sveikutes. Tikiuosi nesupyksite, bet tikrai neturejau laiko perskaityti visos temos, o labai rupi atsiliepimai apie wellwomen vitaminus. Tiesiog gavau euro vaistineje 17lt nuolaida sios firmos vitaminams, tai noreciau suzinoti Jusu nuomone apie juos ir tada nusprest ar verta pirkti. smile.gif PATARKITE mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, noreciau ir as prisijungti i Jusu pokalbi smile.gif ir man aktualu vitaminai, maisto papildai, mineralai...viskas smile.gif kaip cia kazkuri rasete, privilioja akcijos, tada susimastai, kad vertetu palepinti organizma. Mokslai, darbai puola is visu pusiu, tai kartais nervai nebelaiko smile.gif akcija priviliojo nusipirkti Stress Plex. Pirkau Norfos vaistineje, ten apskritai viskas pigiau. Gal ir Jum kada privers formule stresui iveikti 4u.gif
Atsakyti
g.gif
g.gif
g.gif
Na nejaugi nieks neturi ko pasakyti apie siuos vitaminus???? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2010 03 30, 12:33)
g.gif
g.gif
g.gif
Na nejaugi nieks neturi ko pasakyti apie siuos vitaminus???? biggrin.gif

Sveika smile.gif as pati wellwoman vitaminu nevartojau, bet sako panasiai kaip perfectil - poveikis tol, kol vartoji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2010 03 21, 21:32)
Sveikutes. Tikiuosi nesupyksite, bet tikrai neturejau laiko perskaityti visos temos, o labai rupi atsiliepimai apie wellwomen vitaminus. Tiesiog gavau euro vaistineje 17lt nuolaida sios firmos vitaminams, tai noreciau suzinoti Jusu nuomone apie juos ir tada nusprest ar verta pirkti. smile.gif  PATARKITE mirksiukas.gif

Man asmeniskai jie visiskai neimponuoja, kaina didele efekto jokio.

Papildyta:
QUOTE(grretta @ 2010 03 03, 15:38)
Sveikos, mergaites, pradejau skaityti Jusu pokalbelius ir galvoju pasidalinsiu savo mintimis smile.gif uzmaciau kalbas apie omega 3,6 ir 9 tas riebiasias rugstis smile.gif kaip tik visai neseniai pamaciau nauja reklama per TV, kazkoks naujoviskas maisto papildas flax oil vadinasi. Man patiko, kad jis ne gyvulines kilmes, o augalines smile.gif o dar ir visos tos rugstys viename. gal pravers? smile.gif

Musu vaistinese reklamuojami Omega 3 nera labai jau geros kokybes, nes vbisi susideda is menkiu kepeneliu tauku, reikia ieskoti Omega 3 is lasisu tauku. Ir neapsirik nes gali sakyt viena o sudadmos dalys bus vistiek is kepenu.

Papildyta:
QUOTE(MysticWoman @ 2010 02 24, 17:35)
Sveikutes  4u.gif

gal galite patarti kokius man papildus naudoti. lb slenka plaukai, veidas isbertas spuogais, ko gyvenime neturejau, krenta svoris...  verysad.gif

aciu  4u.gif

Pabandyk HSN-W is Nature's Sunshine, bet reikia pradzioje issivalyti organizma nuo slaku toksinu ir kitu neesvarumu, valyt odai, kraujui, limfai labai geras ir visai nebrangus RED CLOVER, tikrai labai geras valymo pagalbininkas, stiprina imunine.
Atsakyti
Sveikos,jungiuosi ir aš prie jūsų.
Perskaičiau visą temą,neradau,kad kuri parašytų atsiliepimus apie FOREVER Living amerikiečių firmos vitaminus.
Niekas nevartojate?
Atsakyti
QUOTE(okse0711 @ 2010 04 08, 15:58)
Sveikos,jungiuosi ir aš prie jūsų.
Perskaičiau visą temą,neradau,kad kuri parašytų atsiliepimus apie FOREVER Living amerikiečių firmos vitaminus.
Niekas nevartojate?

O kas tau juos rekomendavo? ar pati vartojai?
Atsakyti
Pati vartojau,vyras,draugė.
norėjau sužinot,gal kuri iš jūsų vartojo?
Atsakyti