QUOTE(ewacka @ 2010 03 21, 21:32)
Sveikutes. Tikiuosi nesupyksite, bet tikrai neturejau laiko perskaityti visos temos, o labai rupi atsiliepimai apie wellwomen vitaminus. Tiesiog gavau euro vaistineje 17lt nuolaida sios firmos vitaminams, tai noreciau suzinoti Jusu nuomone apie juos ir tada nusprest ar verta pirkti.
PATARKITE
Man asmeniskai jie visiskai neimponuoja, kaina didele efekto jokio.
Papildyta:
QUOTE(grretta @ 2010 03 03, 15:38)
Sveikos, mergaites, pradejau skaityti Jusu pokalbelius ir galvoju pasidalinsiu savo mintimis
uzmaciau kalbas apie omega 3,6 ir 9 tas riebiasias rugstis
kaip tik visai neseniai pamaciau nauja reklama per TV, kazkoks naujoviskas maisto papildas flax oil vadinasi. Man patiko, kad jis ne gyvulines kilmes, o augalines
o dar ir visos tos rugstys viename. gal pravers?
Musu vaistinese reklamuojami Omega 3 nera labai jau geros kokybes, nes vbisi susideda is menkiu kepeneliu tauku, reikia ieskoti Omega 3 is lasisu tauku. Ir neapsirik nes gali sakyt viena o sudadmos dalys bus vistiek is kepenu.
Papildyta:
QUOTE(MysticWoman @ 2010 02 24, 17:35)
Sveikutes
gal galite patarti kokius man papildus naudoti. lb slenka plaukai, veidas isbertas spuogais, ko gyvenime neturejau, krenta svoris...
aciu
Pabandyk HSN-W is Nature's Sunshine, bet reikia pradzioje issivalyti organizma nuo slaku toksinu ir kitu neesvarumu, valyt odai, kraujui, limfai labai geras ir visai nebrangus RED CLOVER, tikrai labai geras valymo pagalbininkas, stiprina imunine.