sveika
as naudoju ir maisto papildus ir mineralus ivairius
as naudoju ir maisto papildus ir mineralus ivairius
Esu pamišusi nuo maisto papildų, vitaminų
Vardinu ką dabar turiu:
Perfektil (odai, nagams, plaukams) buvo akcija euro vaistineje puse kainos pigiau kainavo negalėjau nenusipirkti o dar viduje buvo veidrodelis
Mėlynių uogų ekstraktas (akims) irgi akcija priviliojo
Calcium 500, noriu, kad nagai sustiprėtu, nes bunu visad be nagų
Lieknėjimo formulė - 4 Vis nepradedu vartoti, laukiu gero oro ir kai bus daržovių (kad nenusilpint organizmą), o taip noriu but graži
Stress B (nuo streso ir be to daktarė liepė pagert B vitaminų) kadangi esu bedarbe ir del to atresuoju šie vitaminai labai padeda pradėjau labai gerai miegot, visą dieną jaučiuosi tokia žvali ir energinga - Juos dabar naudoju (kad kas nepagalvotu, kad viską naudoju)
Dar vaikiški vitaminai robotukas ir malyš
O kiek pas mane iš viso vaistų geriau neklauskit
Vardinu ką dabar turiu:
Perfektil (odai, nagams, plaukams) buvo akcija euro vaistineje puse kainos pigiau kainavo negalėjau nenusipirkti o dar viduje buvo veidrodelis
Mėlynių uogų ekstraktas (akims) irgi akcija priviliojo
Calcium 500, noriu, kad nagai sustiprėtu, nes bunu visad be nagų
Lieknėjimo formulė - 4 Vis nepradedu vartoti, laukiu gero oro ir kai bus daržovių (kad nenusilpint organizmą), o taip noriu but graži
Stress B (nuo streso ir be to daktarė liepė pagert B vitaminų) kadangi esu bedarbe ir del to atresuoju šie vitaminai labai padeda pradėjau labai gerai miegot, visą dieną jaučiuosi tokia žvali ir energinga - Juos dabar naudoju (kad kas nepagalvotu, kad viską naudoju)
Dar vaikiški vitaminai robotukas ir malyš
O kiek pas mane iš viso vaistų geriau neklauskit
Naudoju, bet saikingai - kai manau, kad reikia
Va dabar darbo krūvis nežmoniškas, tai geriu "Neurozan" ir skystą "Gerimax".
Va dabar darbo krūvis nežmoniškas, tai geriu "Neurozan" ir skystą "Gerimax".
o man nuo daugelio vitaminu ar papildu, salutines reakcijos suveikia
ech, o taip jauciu trukumas vitaminu, matyt reikia tuomet kompleksus subalansuotus gerti
ech, o taip jauciu trukumas vitaminu, matyt reikia tuomet kompleksus subalansuotus gerti
QUOTE(3in1 @ 2008 03 26, 17:37)
Čia gal reikia su daktarais pasitarti, turėtum atrasti kažką sau kaip žuvies taukai
arba reikia žolelėm. Man išrašė imbiero arbatą nu, bet neskanu
QUOTE(3in1 @ 2008 03 26, 17:37)
Man šalutinis poveikis tik vienas - svorio augimas Todėl labai saikingai ir vartoju
nagi merginos,kaip jus taip zavites tais papildais as pripazistu tik vitamina C,vienintelis,kuris man rodos turi poveiki o normalios,subalansuotos mitybos tikrai neatstos saujele tableciu
QUOTE(marlen @ 2008 03 26, 19:18)
as pripazistu tik vitamina C,vienintelis,kuris man rodos turi poveiki o normalios,subalansuotos mitybos tikrai neatstos saujele tableciu
Man vitamino C poveikis - tai beprotiškas apetitas, kuriuo ir šiaip nesiskundžiu
Subalansuota mityba, aišku, kad Nr. 1, bet... bet... ne visada tas išeina
as tai bais nesvuota pasidarius, tai galvojau pagersiu vitamino B6, bet kol geriau dar nervingesne buvau
rankos, kojos tirpsta, tai magnio sako truksta, bet geriant magni man silpna budavo
o siaip as kartais lasiukais vitamina c pageriu ir kalci
zuvu tauku nebandziau ilgai gerti, tik esu pabandziu (labai nepatiko )
beje nuo kontraceptiniu irgi budavo taip silpna ir visa nervuota, visokiu isbandziau, bet atsisakiau save kankinti
rankos, kojos tirpsta, tai magnio sako truksta, bet geriant magni man silpna budavo
o siaip as kartais lasiukais vitamina c pageriu ir kalci
zuvu tauku nebandziau ilgai gerti, tik esu pabandziu (labai nepatiko )
beje nuo kontraceptiniu irgi budavo taip silpna ir visa nervuota, visokiu isbandziau, bet atsisakiau save kankinti
QUOTE(Sophi @ 2008 03 26, 20:23)
Man vitamino C poveikis - tai beprotiškas apetitas, kuriuo ir šiaip nesiskundžiu
Man irgi tas pat. Jei geriu vit C - norisi ir patį šaldytuvą suvalgyti, ne tik tai, kas jame yra...
QUOTE(Gricė @ 2008 03 26, 20:12)
Man irgi tas pat. Jei geriu vit C - norisi ir patį šaldytuvą suvalgyti, ne tik tai, kas jame yra...
Aplamai visi vitaminai labai didina apetitą .
Papildyta:
QUOTE(marlen @ 2008 03 26, 19:18)
nagi merginos,kaip jus taip zavites tais papildais as pripazistu tik vitamina C,vienintelis,kuris man rodos turi poveiki o normalios,subalansuotos mitybos tikrai neatstos saujele tableciu
Aš buvau prieš išvis nesupratau kam naudoti vaisių ir daržovių yra, bet kai po gimdymo nusilpo labai organizmas (davariau), kad teko gultis ligoninėn Dabar tikrai už .