Jos tikrai nuostabios Na, gal kai lialiai miega tai mamytem siokia tokia ramybe, o ir fotkinti tada lengviausia
QUOTE (Linaiva @ 2004 05 19, 16:54) |
Jos tikrai nuostabios Na, gal kai lialiai miega tai mamytem siokia tokia ramybe, o ir fotkinti tada lengviausia |
tIESOS TAVO PASAKYME TIKRAI YRA
O TIE LELIUKAI KAI MIEGA ATRODO KAIP TIKRI ANGELELIAI
Koks geras dalykiukas ta kedute,o Igniukas koks jau burbulinskis,fainulka
Turbo kedute! Jau kaip nori, taip vaika ir laika - gulinti, sedinti, stovinti
Kedute musu tikrai super Ir nesiot nesunku, ir funkciju daug atlieka. Manau, kad ir maitinimui man nelabai kitos beprireiks - mes vistiek labai megstam ant zemes sedet (tetis mus pripratino, nes jis labai su japonu kultura susijes), ir staliukai namie zemi, tai ir maziu ant zemes sededami valgydinsim
Šį savaitgalį buvome naujame bare netoli Palangos. Labai šauni žaidimų aikštelė vaikams ir aplinka nuostabiai sutvarkyta, o patiekalai kokie skanūs Pristatome nedidelę savaitgalio foto sesiją
Pirmieji pasisupavimai
Ot kokia kepurė
Linksmuolis ir Rimtuolis
Na duokit paragaut, pabodo man pienukas
prisibarinęs miegu
Pirmieji pasisupavimai
Ot kokia kepurė
Linksmuolis ir Rimtuolis
Na duokit paragaut, pabodo man pienukas
prisibarinęs miegu
Tikrai ten laaaaabai faina Manau, kad net geriau nei HBH, na ne tiek daug žmonių, o ir aplinka nuostabiai, taip stilingai sutvarkyta. Ir kas tikrai labai fainai - tai maistas
O kaip įdomiai alų galima pilstyti Tuoj įdėsiu nuotraukytę
Papildyta @ [mergetime]1085409313[/mergetime]
O va taip ten galima prie stalo pilstytis alų.....Na tokio finto dar niekur nebuvau mačiusi...
O kaip įdomiai alų galima pilstyti Tuoj įdėsiu nuotraukytę
Papildyta @ [mergetime]1085409313[/mergetime]
O va taip ten galima prie stalo pilstytis alų.....Na tokio finto dar niekur nebuvau mačiusi...
Nu tikrai shaunios nuotraukytes!!!!Kaip Igniukas uzaugo!!!!!!!!!!!!! GERAS!!!Visas vyruks!!!
O kur chia yra tokia nuostabi vietele netoli Palangos ir koks pavadinimas???????????????
O kur chia yra tokia nuostabi vietele netoli Palangos ir koks pavadinimas???????????????