Įkraunama...
Įkraunama...

Du broliukai dobiliukai

Šaunus tortadienis... Tikras smalyziukas tas Igniukas... Sveikinimai
Atsakyti
Igniuko tortadienio proga teveliai pietavo kinieciu restorane....na , o mazasis kinietisko maistelio ragavo nakti su mamytes pieneliu rolleyes.gif

--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linaiva: 10 gegužės 2004 - 18:01
Labai grazi seimynele clap.gif
Igniukas jau toks didelis. Ir teveliai isradingai sventes svencia. O tas tortas... net seile man nutyso laugh.gif
Atsakyti
Oi kaip shauniai augate thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif !!!!!
Toks jau vyrukas!
Tikrai grazi Jusu visa sheimyna ir tikri shaunuoliai esate-keliaujate, shvenchiate biggrin.gif !TAIP IR TOLIAU!!!
O del torto ir man seile nutyso... wub.gif
Atsakyti
SVEIKINAM IGNIUKA SU KETVIRTUOJU TORTADIENIU clap.gif clap.gif clap.gif

GRAZI JUSU SEIMYNELE. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Fainulka thumbup.gif
Su 4 menesiukais! Linkejimai nuo Livijos biggrin.gif
Atsakyti
Na tiesiog nuostabus mažylis. Matyti, kad stiprus vyrutis auga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O jūs taip plaukiojate ir namie vonioje? Nes mūsiškis tai vos betelpa į vonią, o kai reikia apsisukti, tai atsistoja ant dugno ir krykščia smile.gif . Aš sakau, gal negerai, kad dugnu vaikšto g.gif . Dar įdomu pasidarė, kaip nardote, nes mes irgi nardome, bet, atrodo, kiek kitaip. Jei teisingai supratau, tai pirmiausia apipilate galvyte vandenuku, o po to, neiškeldami iš vandens švelniai panardinate prilaikkydami galvytę? Mus tai pamokė, kad reikia apipilti, tada kokius keletą kartų bangeles padaryti ir, garsiai pasakius NERIAM, zuikelį iškėlus nerti (čia vos kaip ne suaugusiųjų nardymas) wink.gif

O tokią kepurytę būtinai padarysiu. Ir tėveliams bus lengviau plaukioti.

Žodžiu, visa šeimynėlė šaunuoliai clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

Aukite ir tokie tvirti ir linksmi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
--Resize_Images_Alt_Text-- Turiu nauja zaisliuka ir triuksmauju namuose

--Resize_Images_Alt_Text-- Broli, pasitrauk. Cia mano zaisliukas
Atsakyti
Labai gražus mažylis 2.gif , taip varvindama seilę ir peržiūrėjau nuotraukytes tongue.gif
Atsakyti

thumbup.gif seimynele thumbup.gif o mazius visose nuotraukelese labai zavus wub.gif
Atsakyti
--Resize_Images_Alt_Text-- Va zuikis ir uz mane didesnis....

reikia susiimt ir augt greiciau

--Resize_Images_Alt_Text-- mama, duok koses greiciau

--Resize_Images_Alt_Text-- o tai zaisla suvalgysiu

--Resize_Images_Alt_Text-- na va ir vel..koses negavau..krabas nebuvo toks skanus...tai pamiegosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linaiva: 19 gegužės 2004 - 18:47
gRAZUOLIUKAS!!! mAN KAZKODEL GRAZIAUSIOS YRA MIEGANCIU LELIUKU NUOTRAUKYTES wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti